bugün

komik yazardır. teknosada ps3 oynaması ayrı bir yarmıştır beni. ufkumu açmıştır kendisi.
yaratıcılığıyla övünen yazar. pek bi mütevazi gördüm ben seni.
çayımı içememiş ama kahvemi içmiş yazardır. *
gerçi kahveyi yaparkene taşırdım, validesine de rezil oldum ama neyse. * beğendin mi yiğidim demek nasip olmadı lakin. kendisi başka şeylerle meşguldü, dikkatimi dağıttı. * *
ayrıca evlerine adım atan ilk hatun kişi olaraktan ev ahalisinin izlenimlerini beklemekteyim *
(bkz: water)
(bkz: şiiiişşşttt metalciii)

ahahaha! hala gülüyorum yahu...
genelde alone * takılan hayvancağız.
need for speed carbon oyununda fortuna şehrini kontrolünü elinde tutan boss.Aston Martin DB-9 kullanır.
bilgisayar ile ilk tanışılan yıllarda çılgınlar gibi oynanılan oyundur.
doğum günüsü yazarı. kutlu mutlu olsundur.
doğum günüsü kutlu olsun yazar.
yeni yaşını pişmanlıklardan uzak geçirmesini dilediğim bir kardeşim. sevilir vesselam...
Yeni yılda, her şeyin gönlünce olmasını, tüm beklentilerinin gerçekleşmesini temenni ederek.Mutlu yıllar dileklerimi sunduğum dost yazar.
birici nesil yetkili. balkabağı n'olucak.*
sonradan gelen edit: kedi canını senin.
güzel entrylerine rastladığım hoş insan.oyun severdir aynı zamanda.
(bkz: max payne)
(bkz: prince of persia)
superman in türkiye şubesi. sevilesi yazar.
(bkz: size baba diyebilir miyim)
hoşsohbet yazarlar listesinde toptende benim için iyi bir çıkış yakalamış yazar. severek takip ediyoruz.*
tam bir oyun ustası.daha çok şeyler öğretecek bize.notrinova bir bu iki.
Hiç tanımadan bütün dertlerimi sıraladığım ender insan. Sözlükte bulduğum hazinemdir diyebilirim ve kendisine minnettarlarımı iletirim.
legions of bastards albümü yayınlanmış, isveçli heavy metal grubu.
boyu posu devrilesice dosttur. mario oynarken yazılır mı bir insana? danacık. ha bir de tez elden askere gitsin istediğim. kesecekler olm o saçları bir gün.*
(#12109592) hakikaten müthiş.
ileride değerli eserlerini okuyacağına inandığım sevgili dost.
o bir o bir abi, o bir kral. iyi düşünceli yardımsever bir insandır. hakkaten harbi adamdır.
ben kendisine kefilim. * siz de kefil olun ona.*
sevgiler. saygılar.
zirvelerde teklif eden yazar.
ingilizcede kurt anlamına gelen ve aynı zamanda bu sözcükten esinlenerek wolf team adında oyun yapılan kelime.
candır can. çok duygusaldır, vefalıdır. iyi bir dosttur. sinirlendiği zaman hiç çekilmez ama.* onun dışında iyi bir insandır kendisi.
geleceğin usta kalemi. kitapları zevkle okunacak asil insan.
© copyright 2005 - 2026