bugün

genelde bilinenin aksine:

volf degil de vulf olarak soylenmesi gereken ingilizce kelimeymis. ustune bilip bilmeden iddia edip rezil oldugumuzla kaldik mnkym.
bileciklerden bursa' ya gelmiş ve keyifli bir gün geçirmemize sebep olmuş değerli kardeş.
yeni bir shark.. * *
hayatında karınca bile incitmemiş izlenimi veren, iyi huylu insan. ayrıca, müzik zevki de fena değildir hani.*
birinci nesil bir numaralı kardeştir kendisi. o büyüdü ben izledim, o sınavlara girdi ben yaşlandım sanki..
okulunu başarıyla bitirmesini umduğum ve dilediğim yazar kardeşimiz. istediği zaman ziyarete gelebilir. **
an itibariyle ukte doldurmayı bırakmış yazar.

(bkz: çok sinirliyim sözlük)
pek de bir suskun birinci nesil yeni yetme yazar.
gördüğüm en adi gitarları üreten gitar markası. aynı fiyatlara daha iyileri alınabiliyor.
selamlarını ve sevgilerini kabul edip, aynısından ısmarladığım yazar.
başrollerinde michelle pfeiffer ve jack nicholson ın olduğu 1994 yapımı güzel bir film. yarın akşam cnbc e de yayımlanacaktır.*
geçem sene zirvede tanıştığım yazar. niye unutayım yau . dün zirveye gelmedi , üzdü , o ayrı.
Mike Nichols imzalı, Jack Nicholson ve Michelle Pfeiffer'ın başrolünü üstlendiği hüzünlü bir kurt adam hikayesi.
eşşek herif modeli.
bu sene ravenous isimli albümlerini çıkarmış olan isveçli hevi medıl* grubu. 5 albümleri varmış da haberimiz yokmuş. ortalamanın üstündeler. çift gitar melodileri ve vokal uyumunu beğendim.
sayesinde hayatımın oyunu olan resident evil'i oynayabildiğim değerli yazar. saolsun varolsun yazarı. şöyle ki, az kalsın resident evil 5 adlı şaheseri içinde bug var diye silecektim; meğerse olay sensitivity de bitiyorumuş. yardımları için kendisine on kaplan gücündeki teşekkürlerimi iletiyorum.
ayrıca ural motosikletin bir modelidir.
özlediğimdir. bir ara gel de bir çayımı iç dediğimdir.
nedendir bilinmez ama Thom Yorke u anımsatan bir nicke sahip yazar kişisi.
beni başından attabileceğini sanan ama asla atamayacak olan yazar.*
stephen king'in tılsım adlı romanındaki karakterlerden biri.
candır candan öte. türü tükenmiş en iyi insan. seni çok seviyorum çok.
yazarlar saç modelinden şikayetçiydi ama bence çok yakışmış kardeşime.
saç şeklinden kim şikayetçi bilmem ama bence de çok yakışmıştı. acayip sevimli biri.****
çok tatlı, sempatik, gözlerinin içi gülen şirin insan.
Hoş sohpet, konuşulası bir insan kendisi.***
edit: kuzum o benimmmmmm.
© copyright 2005 - 2026