bugün
- türkçe 25000 kelimeden oluşan kısıtlı bir dildir3
- zorunlu eğitim10
- yörük kızı15
- kız düşürmenin kısa yolu15
- reenkarnasyon2
- uludağ sözlük size ne kattı24
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- afd'nin saksonya anhalt'ı kazanması2
- mercimek çorbası içen kadın14
- mesleki yaşama merkezi denetleme2
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- tavuk budu2
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü19
- bir kadını taşımanın zorluğu10
- sözlüğün en masum yazarları16
- pankek mi pişi mi10
- fusya semsiyeli yabanci26
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- otobüs camına yaslanan kafanın titremesi6
- pum pum çorbası6
- saraca098
- ismail kartal12
- sikişirken sigara içen kadın5
- yemeğe bulyon koyan insan7
- sarımsak yiyen kız6
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- sarapci koala43
- arkadaşlar larissa kim12
- zuhal olcay'a aşık olmak7
- nervio21
- serhat kılıç22
- seks yapmanın aslında çok iğrenç bir eylem olması6
- s'i l v'e r m'i s t26
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- pandela 38
- türkiye13
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- pizza6
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- uyudunuz mu4
- hamarat kadın5
- arkadaşlar bi bakar mısınız4
- karnı doydukça yemeğe kusur bulan insan5
- dinlenme tesisi soğuğu5
- hoşçakal uludağ sözlük7
- bir insanın yüzüne söyleyemeyeceğin şeyler4
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- tarihteki en kanlı savaşlar3
- tai lung45
- artı oy yalakalığı5
oyuncuların kralıdır. Karizma yakışıklılık vücut oyunculuk daha ne olur ki.
Geçmişte gişe başarısı iyi olan filmlerinin I, Robot Hancock Bad Boys 2 devamı çekmektedir büyük ihtimalle 2013 son çeyreğinde vizyona girecektir.
çok yakışıklı terazi erkeği.
bir zamanlar bilim kurgu adamı hehehe başka filmde oynayamaz ahahahaha diyen insanlara seven pounds ve umudunu kaybetme ile güzel bir cevap vermişti.
şahsi yorumuma gelince, adam oyuncu arkadaş. robert de niro, al pacino, russel crowe'dan sonra gözümdeki en iyi oyuncu. rolün adamı. insana filmleriyle çok güzel vakit geçirtiyor.
i'm legend filmiyle ağlatmıştır ayrıca beni. sam, bir tanesin.
şahsi yorumuma gelince, adam oyuncu arkadaş. robert de niro, al pacino, russel crowe'dan sonra gözümdeki en iyi oyuncu. rolün adamı. insana filmleriyle çok güzel vakit geçirtiyor.
i'm legend filmiyle ağlatmıştır ayrıca beni. sam, bir tanesin.
tarantino'nun django unchained'ı yazarken "django" rolü için düşündüğü adammış. daha sonra yaptıkları görüşmelerde anlaşamamışlar. rol jamie foxx'a gitmiş.
wild wild Smith filmi ile hatırladığım ve daha sonra men in black serisiyle asla unutmayacağım bir konuma gelmiş oyuncudur.
ne kadar bu kadar ogluna asildigini anlamadigim adam oglui bir kere cirkin ve pek de yetenekli degil ogluyla beraber rol almak icin sikimsonik M.Knight Shylaman filmlerinde oynuyo.
yıllar yıllar evvel enrique iglesias ın bailamos isimli şarkısına çektiği klipte oynayan şarkıcı-aktör. morgan freeman ile birlikte oynadığı tüm filmler izlenmeye değer olan ender aktörlerdendir.
party starter isimli şarkısını da oldukça severim kendisinin.
party starter isimli şarkısını da oldukça severim kendisinin.
denzel washington ve daniel day lewis ile en beğendiğim 3 aktörden birisi.
gala gibi bir şeyde elemanın birine tokat patlatmıştı geçen yıl. kötülemiştim will smith abimizi ama olay öyle değilmiş. bu lavuk bildiğin ağzından öpmeye çalışmış will smith'i. kaldı ki başka olayları da var. sansasyon yaratmak için böyle bir şey yaptığı belli. videonun iç yüzünde görülebilir tepkisi. will smith: "ipne ağzımı öpmeye çalıştı" gibisinden bir şeyler söylüyor kızlara. adamsın will smith.
https://www.youtube.com/watch?v=8cBRfjcY9SQ
https://www.youtube.com/watch?v=8cBRfjcY9SQ
Oscar'i mutlaka alacaktir.
Gönüllerin oskarını almış piç kurusu.
Her türlü filmi hayranıkla izlenesi amerikalı oyuncu.
amerikanin en taşşaklı oyuncusu.
amerikalı aktör ve şarkıcı, söz yazarı.
ilginç tespitler var. hoşuma gitti.
--spoiler--
oglunun uzerine bu kadar dusmesi ve surekli oglunu bir yerlere getirmeye calismasi, kendisinin cok uzun bir sure babasiz yasamasi ve babasinin ona yeterince ilgi gostermemesi ve arayip sormamasina icten ice duydugu ofkedir.
--spoiler--
ilginç tespitler var. hoşuma gitti.
--spoiler--
oglunun uzerine bu kadar dusmesi ve surekli oglunu bir yerlere getirmeye calismasi, kendisinin cok uzun bir sure babasiz yasamasi ve babasinin ona yeterince ilgi gostermemesi ve arayip sormamasina icten ice duydugu ofkedir.
--spoiler--
sanki on numara beş yıldız, hani 9 puanın olsa önce kankan yapıp sonra verecekmişsin hissi uyandıran abi. tv yıldızlarına, sarkıcılara aşık olan bir ergen değilim ama bu adam farklı geliyor bana. hani tanısan çok severmişsin tarzı, "abi buyur çilingir soframıza" desen "vay kardeşim benim" diyip bağdaç kuruverecekmiş gibi, hangi işe elini atsa başarırmış gibi.
edit: beyaz adam kıskandı, eksiledi.
edit: beyaz adam kıskandı, eksiledi.
Gördüğüm en yetenekli zencidir.
-Will smith?
+no he won't!
+no he won't!
gitgide morgan freeman a benzemeye başlayan adam.
asla yaşlanmayacağa benzeyen amerikalı aktör. 2015 yapımı focus filminde neyse 2007 yapımı i am legend, 2004 yapımı i, robot ve hatta 1999 yapımı wild wild west'te de aynı bu adam. yaşlanma ibaresi yok.
en sevdiğim yabancı aktör.
o efsane.
o efsane.
ben efsaneyim filmi an itibariyle trt 1'de yayınlanan aktör. severim kendisini.
bir trafik kazası sonrası çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Eski Amerikan futbolu oyuncusudur.
http://www.ntv.com.tr/spo...%2cVvhXN9lhwk6DwQEoObqZIw
http://www.ntv.com.tr/spo...%2cVvhXN9lhwk6DwQEoObqZIw
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar