/165
bir wesley snipes değil.
geçti istemem gelmeni, diye bir şiir vardı ya hani küfürlüsünü yapsalar ya sana ne yakışır. inciciler göreve. *
galatasaray a sike sike gelecek futbolcu. umut falan etmiyorum geleceksin ve hagi olacaksın dostum.
hakkında yurtdışında yaşayan aslanlar tarafından şöyle bir organizasyon başlatılmış futbolcudur.**
http://imgim.com/acatherina.jpg

edit: gülüyorum
Gelmedimi daha tipini siktiğim, denilesi futbolcu.
Geçti istemem gelmeni
yokluğunda buldum seni
bırak vehminde gölgeni
gelme artık neye yarar

cidden artık gelirse de bi boka yaramayacaktır.
galatasaray' ın hala isteklerini kabul edip getirebileceği futbolcu. daha önce hagi' yi, popescu' yu, jardel' i nasıl getirdiyse onu da getirebilir. bunu yapacak gücü vardır. kuyt fenerbahçe' ye geldikten sonra sneijder' in galatasaray' a gelmesi daha normaldir zaten.
burada galatasaray taraftarının tepki gösterdiği asıl olay, yönetimin sorumsuzluğudur. sneijder ismini telaffuz edip teknik direktörün istediği mevkilere transfer yapmayan yönetim, hem kadroyu bahsi geçen rakamlar yüzünden strese sokmuş hem de taraftarı sinirlendirmiştir. eğer bu derece büyük bir isim transfer edeceksen, bunu haldun üstünel tarzı gerçekleştireceksin. çamur atmak için yer arayan fenerbahçe fanatikleri de adam gelince apışıp kalacak.
tekrar ediyorum: galatasaray hala bu adamı getirebilir. bu güce sahiptir. ancak galatasaraylılar gerçekten gelmesini ister mi artık, bilinmez. mevzu başkadır.
daha gelmeden galatasarayı kötü yönde etkilemiş futbolcu.
ünal başgan "çilekte çilek" diye tutturdu ama galatasaray defasının sol yanının otoban gibi olduğunu göremiyor.
fatih terim transfer listesinin bilmem kaçıncı sırasına eklemiş bu adamı "olursa olur, olmazsa şeyime kadar" diyerek, bu başganda bütün takımı resmen şöyle bir kenara çekip butün kozlarını bu adam üstüne oynuyor.
kısacası b.s.g denilecek durumdur.
(bkz: bi siktir git)
başlıkları alt alta okumak
sözlük yazarlarının itirafları
ben bu yazıyı sana yazdım
türk kızı

gibi demirbaş başlıklarla yarışan insan. üstüne kusacağım amk.
günlerdir geldi gelicek geldi gelicek.. yeter artık sneijder.. belli ki gelmek istemiyorsun. bizde seni istemiyoruz artık. iyice her şeyin heyecanı da bitti boku da çıktı. galatasaray en son çaresiz kalındığında sığınılacak liman değildir.
(bkz: shredder)
galatasaray spor kulübünde 2 başlılığa neden olan futbolcudur . ayrıca sneijder ' in gs ' ye gelmesinde hiçbir yarar görmüyorum , duran toplarda selçuk inan ' ın önünü , yani türk futbolunun önünü kapatacağı kanısındayım . (selçuk gibi adam kaç yılda bir yetişiyor sonuçta . )
atatürk havaalanı'ndaki kalabalığı görünce bu kadar ilkel bir topluluğa katılmamalıydım, diyebilir..

zira ülkemizde futbolu fazlaca ciddiye alan mallar var.

yollasan bir ananesini almak istemez havaalanından ama şınayder için eşek gibi gider boş boş bekler.

edit: ayrıca 3.5 yıl anlaşmışız. hayırlı olsun fakat abartmanın lüzumu yok.
entry'lerini okumadan güne başlayamadığım top tepici.
gelseydi önemli olurdu ama önemli değil.
bir türlü gelemedi gitti. ne kadar da önemli bi' adammış!
evet, futbolu sevmiyorum.
murat özarı'nın iğrenç esprilerine konu olan oyuncu. iyice cıvıklaştı bu iş.

http://s14.directupload.n...mages/130117/czycltgw.swf
cimboma gelmezse eğer yiyeceği küfürler burdan milanoya yol olur benden söylemesi.
daha Türkiye'ye transfer olmadan hakkında sürekli konuşulan hollandalı futbolcu.
ayrıca Wes "iyi topçu"
şu şekilde telaffuz edilmesi gereken isim;

http://upload.wikimedia.o...96/Nl-Wesley_Sneijder.ogg

"şınayder" ne amk!
(bkz: o sneijder buraya gelecek)
mesai'yi açtık.

tanım:bugün de gelmeyen oyuncu.
(bkz: sneijder gelecek diye bekleyen galatasaraylı)
italyan basınına göre her an galatasaray'a transferi açıklanacak hollandalı cüce. moratti resti çekince eteklerin kızıştı dimi it. terim'den "hayır istemiyorum, vaz geçtik" hamlesi beklemiyoda değilim hani.

not: kurtulalım şu transferden, olumlu veya olumsuz artık ne galatasaraylıların zikinde, nede diğer taraftarların. bre mk ne sneijdermiş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026