bugün

/15
xc90 en yakışıklısıdır.
Kamyonlarına ve çekicilerine bittiğim firma, hayalimin makinası fm 460.
öteki adı 'halkın binek tankı' olan isveçli otomobil markası.
Benim pek ısınamadığım araba modelidir.
Hay sizin volvonuza be. Zevksiz herifler.
Hele bir de s60 modeli var aracın iç göğüs kısmı Fluence göğsü gibi anasını satayım. O arabaya 160 bin lira istiyorlar bir de. Yuhhhh ulan yuhh!

Siz mercedese bütün fabrikanızla beraber kurban olun lan!

Volvoymuş siktir lan.

Dünya liderleri bile mercedesi tek geçiyor. Son 1 yıldır volvonun götünü çok kaldırdılar cook.
görsel

edit: başlığı inceleyin. galiba en fazla sarhoşlar bu başlıkta. yıllardır buradayım, böylesini görmedim.
Tank gibi araba. Güven veriyor. Sahip olmayı istedigim araç. Herhalde içinde yatarim.
Namlusuz tank üreten marka.
2015 yılı cirosu 37 milyar 61 milyon dolar olan şirket.
tank gibi araba yapan marka. tasarım falan hikaye adamlar insan canını düşünüyorlar. evet.
bir gün volvo mühendislerine sorarlar

-neden hep arabalarınız aynı tasarımda, neden hiç farklı tasarımlarda araçlarınız yok.

-çeliği anca bu kadar bükebiliyoruz.

http://galeri14.uludagsoz...com/756/volvo_1125594.jpg
görsel
bir adult film daha çekmiş olan marka.

görsel

this is what i'm made of.

https://www.youtube.com/watch?v=3vZIEYhQduA
görsel
2010 yılında Volvo'nun yeni sahibi Geely, Volvo'nun Ar-Ge ve ana üretim merkezinin isveç'te kalmaya devam edeceğini söylemiştir. Hala Çin de yapılıyor diyen hıyarları gün yüzüne çıkarmış üretici.
kelime anlamı latincede "yuvarlanan metal" olan marka. amblemi ise oklu metal bir daire. yunan mitolojisinde savaş tanrısı mars'ın sembolü imiş.
Adının okunuşundaki dolgunluk sağlamlığını işaret eden araba markası. Söyle bakayım; volvo.

Ferrari'de hızı işaret eder. Ferrariiiiiii

Daşak geçmiyorum, pazarlama hocamız anlatmıştı.
görsel
ilerde alacağımdır. inş.

canım arabamdır.

V40 olanı var ya trafiktr kendini her anlamda belli ediyor bence.
(bkz: çin malı)

(bkz: saab) lütfen..
duvardan beter araba. evet.
Volvo hem sağlamlığıyla öne çıkıyor hemde, Araçta en çok icat bulma ödülü ile.
yeni xc90 modelinde farlarında thor'un çekicini kullanan otomobil devi. çeliğinin akışına ölürüm.

görsel
görsel
aklıma ilk gelen yamulmayan en sağlam marka .
kelime anlamı latince "yuvarlanmak" olan otomobil markası. sağlamlık herşeyden önce gelir.
© copyright 2005 - 2026