bugün

adalet partisinin genel başkanıdır. şu an halk tv'dedir.
100.000'i geçtim, henüz 1000 imzaya da ulaşamamış cb adayı.

medeni cesareti için tebrik ederiz.
(bkz: önemli olan katılmaktı)
rte'nin en çok korktugu muhalif adaylardan biridir, siz bakmayın akpli trollerin çarpıtmalarına 1000 imza falan bile toplayamamışmış iki sıfırı malum hırsızlar çalarsa tabi ki aldıgı imza 1000 de kalır.

oy çalmalarını anladıkta imza çalmak, hatta atılan imzalarn sayılarından 2 sıfır çalmak nedir arkadaş yetti gari sonunuz geldi.
2 bin 707 imza toplamış.
(bkz: vahi öz)
biyografisi
--spoiler--
Adalet Partisi (AP) Genel Başkanı Vecdet Öz, 1959 tarihinde Samsun ilinin Çarşamba ilçesinde hayata gözlerini açtı. ilk okul ve ortaokul eğitimini Samsun’un Çarşamba ilçesinde bitiren Vecdet Öz, lise eğitimini de aynı ilçede lise birinci olarak tamamladı. Esnaf bir ailenin evladı olan Vecdet Öz, yüksek lisans eğitimini ise istanbul Üniversitesi istanbul Tıp Fakültesi'nde tamamlayarak mezun oldu. Ulusal projelerde yer almasıyla ve idari görevlerde bulunmasıyla tanınan isim, Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı olmasının akabinde istanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü'nde Doktora (PhD) eğitimini tamamladı.

2015 yılından bu yana Adalet Partisi (AP)’nin Genel Başkanlık görevini üstlenen Vecdet Öz, istanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü'nde girdiği sınavda Yardımcı Doçent ünvanını elde etti ve Öğretim Üyesi kadrosuna yerleştirildi. ilerleyen zamanlarda, yurt dışında yeterlik sınavlarını da kazanarak Doçent ve Profesörlük unvanıyla diplomalarını aldı. istanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Sağlık Bakanlığı ve istanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü gibi kurumlarda görev icra etmiş Vecdet Öz’ün, yüze yakın ulusal ve uluslar arası bilimsel yayını ve ‘Biyoterör’ alanında yazarlığını yaptığı bir de ders kitabı bulunmaktadır.
--spoiler--
2009 yerel seçimlerinde chp nin istanbul-beylikdüzü ilçesinin belediye başkan adayıydı.
seçimi 1 oy farkla akp adayı Yusuf uzuna karşı kaybetmişti.
*uzun %31
*öz %30.
"Tansu Çiller bana siyasete dönmek istediğini açıkladı, ‘Ben ablan olarak partinin başına geçeyim, sen de ikinci adam ol’ dedi. Reddettim" demiş.
© copyright 2005 - 2026