bugün
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur21
- fatma betül sayan kaya15
- koklayarak öpmek17
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- dünya52
- binyamin netanyahu2
- yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması12
- sigara içelim mi7
- bir şey söyle8
- faik kaltakkıran2
- kemal sunal'ın en başarısız filmleri10
- çocuğuyla birlikte dans eden vajinası belli anne4
- akp kazandı11
- yalnız erkek sayısının patlaması10
- çalıyor ama çalışıyor5
- özlemek4
- gocu32
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları19
- morkstar yazdı bunu12
- arkadaşlar çok acil bakar mısınız8
- uyuyamama nedeni5
- anın görüntüsü28
- erzurumda sokak hayvanı beslemenin yasaklanması3
- koklayarak insan tanımak7
- öpmek istediğiniz sözlük yazarları8
- geceye bir şarkı bırak4
- sözlüğün en iyi kalpli yazarı10
- siyahi peygamber olmaması8
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- sözlüğü sonsuza kadar terk ediyorum8
- sözlüğün en güzel kadını26
- ermeni rum soykırımını inkar etmek14
- iphone'a ekran koruyucu takanlar beni ürpertiyor2
- sözlükteki herkesin tarafını tutmak istemek5
- müslüman toplumlarda para adil dağılmıyor6
- 30 yaş üstü yazarlar silinsin kampanyası7
- amerika birleşik devletleri28
- sözlükteki anlık online sayısı3
- gocunun elleri9
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir3
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği13
- tek göz odalı evde kocasıyla mutlu olan kadın7
- ilk buluşmaya 100 tl ile gelen erkek4
- şuan dinlediğin şarkı8
- sözlük yazarlarının ruh hali6
- ecevit denince akla gelen şeyler29
- morkstar11
- 26 eylül 2026 ahmet şık tweetleri2
- sözlüğün embesillerle dolu olması8
- akşam akşam canın kahveli yaş pasta çekmesi6
buradaki nickiyle çıkarsa dinlenilecek kişidir. ekşi'dekiler dinlesin bugüncük.
katıldığı programı aramayı düşündüğüm yazar.
olursa ekime olmadı kasıma enis...ekşinin götünde değil, derdi bize düştü...
konuşmaya başladığı gibi 3 kez dili sürçmüş eskinin ulusu şimdinin ekşisi.
canlı yayında dili tutulan yazar. konuşamıyor lan adam.
(bkz: bıçakla ameliyat)
buranın en popüler yazarı olmasından ötürü radyo yayınına çıkması bu kadar konuşulmaktadır. ekşide ondan daha popüler ve daha kaliteli yazarlar vardır. bu yüzden ekşi pek takmamıştır.
klavyesi dilinden daha kuvvetli imis onu gorduk. bir de iki saattir eksi de eksi diyor, bir kere uludag demedi.
(bkz: zall ı mumla aramak)
bu kişi ne varsa bildiği enterasan kelimeler sayıyor ki yaaa evet gerçekten bir yazar dememizi bekleyen yazardır.
bu gece çay da çok güzel olmuş ıııııı eeeee ama netice itibariyle talep var ıııııı eeeee siz bunu... ebelek kebelek. sıkmıştır.
(bkz: facebooku sevgili bulma amacıyla kullanmak)
(bkz: facebooku sevgili bulma amacıyla kullanmak)
an itibari ile internet faydalıda olabilir zararlıda gibi çok sıradan bir konuşma yapan yazar. bunu beş yaşındaki yiğenimde biliyor koçum.
saygı duyulması gereken yazar. hala burada yazıyor veya bir zamanlar burada yazmış. ve adam koskoca trt radyo'da konuşuyor.
ota boka sik sik yorum yazmak ne kolay arkadaş.
ota boka sik sik yorum yazmak ne kolay arkadaş.
o degil de bu adam madem meshur oldu, sunu soyleyim. bir keresinde bana ozel mesaj atmisti. cok samimiyiz, kufur falan etmisti bana. populerlik hic bozmadi onu, hala eskisi gibi. sevisiyoruz gecelerce.
pek radyo dinlemem ama sanirsam son on yilin en sıkıcı yayini bu yazara denk gelmistir.
ona artık kelevelelis demek daha mantıklı. o vaudeville for vendetta değil çünkü.
malik olmak ya da mülkiyet kavramları ne kadar da hayati ve de vazgeçilmez arkadaş.
neymiş efendim "adam ekşideki nickiyle katılmış" veya "bi kere bile ulu sözlükten hiç bahsetmemiş" ya da ne bileyim "ekşi de sol framede hiç görünmemiş nicki"..
hafızotti bi soluklanın ya. nedir abicim bu sahiplenme mevzuu. bi de farklı bir şey daha var ki bence bu daha vahim; galiba kendimizi başka bir birey üzerinden tanımlama da var burda. bu adamla gururlanmak ya da yerinmek ya da içinde bulunduğun sözlüğün isminin telaffuz edilmemesi bizi kasıyor sanki.
bak aga, bu adamın yazdıklarını keyifle okudum hep. istediği nickle katılsın programa, istediği sözlüğü övsün ya da yersin beni ırgalamaz. istediği nickle de katılır, istediğinden bahseder, bu da beni ırgalamaz zira o programa benim yazılarımla katılmadı.
güzel bi sohbet var, keyifle dinliyorum. benim açımdan gecenin özeti budur.
neymiş efendim "adam ekşideki nickiyle katılmış" veya "bi kere bile ulu sözlükten hiç bahsetmemiş" ya da ne bileyim "ekşi de sol framede hiç görünmemiş nicki"..
hafızotti bi soluklanın ya. nedir abicim bu sahiplenme mevzuu. bi de farklı bir şey daha var ki bence bu daha vahim; galiba kendimizi başka bir birey üzerinden tanımlama da var burda. bu adamla gururlanmak ya da yerinmek ya da içinde bulunduğun sözlüğün isminin telaffuz edilmemesi bizi kasıyor sanki.
bak aga, bu adamın yazdıklarını keyifle okudum hep. istediği nickle katılsın programa, istediği sözlüğü övsün ya da yersin beni ırgalamaz. istediği nickle de katılır, istediğinden bahseder, bu da beni ırgalamaz zira o programa benim yazılarımla katılmadı.
güzel bi sohbet var, keyifle dinliyorum. benim açımdan gecenin özeti budur.
gerçek yüzünü sırf trt de yayına çıktığından gösteremeyen harikamsı insan. bi de bana da mesaj atmıştı bi ara konuşmuştuk baya.
"hukuksal anlamda hukuka aykırı" dedi. ben de "vuay amuğa goyum argadaş, ne büyük gonuştun" dedim.
yavrum uludağ dedi. ama ezdi sanki biraz yav *
heh uludag dedi. rahatladim. ama eksi nin boku dedi neredeyse.
Trt yayınında uludağ sözlük demiştir. An bu andır... Ver müziği dj, getir içkileri barmen.
allaaah uludağ sözlük amacına ulaşmıştır. Host firmasını arayın kapatsın hesabı. Yeter bu kadar.
allaaah uludağ sözlük amacına ulaşmıştır. Host firmasını arayın kapatsın hesabı. Yeter bu kadar.
an itibariyle uludağ sözlüğü cümle içersinde kullanmıştır. amacımıza ulaştık.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar