bugün
- gocu bak bi5
- uludağ sözlük çeteleri10
- beyler çok acil bakar mısınız4
- arkadaşlar neden beni kimse sevmiyor4
- en boktan on yıl7
- anın fotoğrafı14
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- altın oran kaş3
- 2 ağustos 2026 kim milyoner olmak ister programı2
- udinese calcio2
- ya arkadaşlar ben de çete aççam3
- seri gizli artı oy veren melek6
- demokratik sol parti2
- aylık 422 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- ütü6
- kuran ı kerim meali4
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü5
- amerika birleşik devletleri4
- ak parti sevdalısı yazarlar3
- arkadaşlar şu köprü var ya2
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- amirim2
- yüksek sesle gülmek6
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- red flag erkek listesi9
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları6
- hırvatistan14
- menemen9
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- trabzonspor4
- evlenirsek 12 adet adana burması isterim diyen kız4
- çipli top2
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi5
- gammaz başı geldi2
- aleyna tilki3
- sözlük yazarları nerede sorunsalı2
- true neden çaylak sorunsalı2
- ölüm9
- anın görüntüsü14
- nöbet5
- kral kaybederse4
- dr pimple popper3
- üçüncü köprünün ucunu istiyorum2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- japonya24
- ogün samast3
- saraca bey bey birader2
- patlak erkekler nasıl anlaşılır2
- türk müsün türkiyeli misin12
- insanlara laf anlatmak3
bin bir telaşla fenerbahçeliler'e laf yetiştirmeye çalışan yazar. e (bkz: goyduk eğleniyoruz) normaldir. hadi sen git dizi başlıklarını hortlat. kayıp dizisi neden bitti yha tüh. *
(#23035722) bu çok doğru çözümlemeyi yapmış yazar.
bir kişilik de mi yer yok demek istediğim yazar. bak çok yer kaplamam minnacık kızım.
bizi izmire istemeyen kardeşimiz.belki haklıdır.
vampire girin diyerek subniminal bir nick aldigini dusundugum, izmirli laik sosyal demokrat ve bir hukuk insani. umarim su an burnunu karistirmiyodur.
Dokuzuncu nesil yazar. Yazar yani. Yazıyor filan.
(bkz: troll)
(#23035722)klavyeye bastığın parmaklarını seveyim. ne kadar doğru ve net bir şekilde yazmışsın helal olsun.
bayirsaklari dugumlenmis, gecmis olsun..
(#22950215) Latin harflerine Batılılaşma için geçildiğini sanan arkadaş. Umarım birgün tarihle ilgilenir de orta Asya Türklerinin o dönemde Latince kullanması sebebiyle Latince harflerine geçildiğini öğrenirsin.
(#22889069) neresi klişeleşmiş diye sormak istediğim yazar.
sen kürtlere yapılan türlü hakaretleri görmez de, gelir benim bu entryime takılırsan çok yanlış yapmış olursun hacı.
yapma böyle. iğnelemeden önce düşün derim.
sen kürtlere yapılan türlü hakaretleri görmez de, gelir benim bu entryime takılırsan çok yanlış yapmış olursun hacı.
yapma böyle. iğnelemeden önce düşün derim.
Ceyda ateş ve leighton meester karışımıdır. Hatta düpedüz leighton meester Türkiye Şubesi bu.
peşi sıra "pekiyi pek güzel" almayı sözlük yazarı olmak zannaneden acemi yazar popülizm yapmak yazar olmak değildir evladım hadi bırakalım koştursun yavrucak.
zoruna giden Her şeye atlayan yazardır. izmir in ahlak valisi olarakta tanınır bazı kesimlerce
chp'nin paralı capulcusu.
kavga çıkarmayı seven vasat troll.
(#22034130) Alkışlanacak bir entry'e imza atmıştır.
Zaten aksini iddia edenlerin hepsi, okuma ayaklarına veya güneydoğudan ordan burdan göçle gelen sürülerdir. izmir'in dokusunun bozulmasında, tahrip olmasında en çok kendilerinin katkısı olduğunu unuturlar bir de altyapı yok diye dellenirler. Oturun doğduğunuz topraklarda, tavuklar gibi üreyip kuş sürüsü gibi oraya buraya göçmeyin. 1 milyon insan kaldırabilecek bir kente 2.5 milyonun üzerinde insan yığılırsa bu kadar oluyor işte.
Zaten aksini iddia edenlerin hepsi, okuma ayaklarına veya güneydoğudan ordan burdan göçle gelen sürülerdir. izmir'in dokusunun bozulmasında, tahrip olmasında en çok kendilerinin katkısı olduğunu unuturlar bir de altyapı yok diye dellenirler. Oturun doğduğunuz topraklarda, tavuklar gibi üreyip kuş sürüsü gibi oraya buraya göçmeyin. 1 milyon insan kaldırabilecek bir kente 2.5 milyonun üzerinde insan yığılırsa bu kadar oluyor işte.
(bkz: #21970913) güldürmüştür.
12. sınıfa yeni başlayan yazar kişiciği.
çok tatlı yozgat'lı olmaz efendim.
Koku alma duyusunu yitirmis yazar arkadas.
milliyetçilik ve ideolojiler konusunda yüksek lisans yapmış yazardır. en yakın zamanda kendisinden ders almayı düşünüyorum.
-hiçbir zaman polemik yaratmak istemedim, böyle bir niyetim de olmadı!
sanırım siz yanlış anladınız.
sanırım siz yanlış anladınız.
(#16576603) entry'si ile çok güzel döşemiş,sesimiz olmuştur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar