an itibariyle yeni sahip olduğum bir unvandır. şaşırmama sebep olmuş bir unvandır. kulağa da güzel gelmektedir. * *
bir türlü değişmeyen karmadır. uyumuyorum ben uyandım ama sözlük bunu kabul etmek istemiyor.
nihilist sıfatından sonra ilaç gibi gelen karma puan.
nasıl bir karmam var.devliği sittir et. uyumak istiyorum uyumak...
öyle güzel ki, ben bu noktadan sonra yazmam entry falan hoca. uyuyan devim lan ben. o değil de, 45 karmayla uyuyan dev oluyorsak, karması 1000 civarında gezenlere sözlük nasıl bir sıfat yakıştırıyor onu merak ettim ben. "über alles süperkülade yazar master" falan mı ? özelden gel cnm.
sözlük benim hakkımda da böyle düşünüyor.
(bkz: türkiye)
kafa izninden sonra sözlüğe geri dönmüş yazarların karma sıfatıdır sanırım.* iyi mi kötü mü anlayamadım, hayra yoralım bakalım.
gün itibarıyla sahip olduğum karma sıfatı. iyi bir şey olduğunu ummak istiyorum.
(bkz: bulmaca katili)
kendimi bbg evinde hissettiren karma sıfatım, evde kamera mı var acaba sürekli uyuduğumu gördüler diye derin düşünceler aldı beni.
ait olduğum karma grubudur.
ama ben bardağa dolu tarafından bakıyorum. uyuyan dev ise, bunun tanımı şöyle olur;
bu yazar güzel şeyler yazıyor ve beğeneni var, bu onu devleştiriyor, fakat şu aralar meşgul ve sözlüğe uğrayamıyor. bundan ötürü bu şahıs uyuyan devdir.
not: 8.nesilim.
mensubu bulunduğum karma.son zamanlarda çok uyumamla alakası varmı bende anlamış değilim.
bugün sözlüğü açınca karma kısmında karşılaştığım sıfat. self sufficient'tan sonra geliyor sanırım.
uyumayıp gece takılanlar için oldukça anlamsız kaçabilecek karma sıfatı.
sözlüğe uzun zaman boyunca girilmediğinde alınan ad.
(bkz: kendimden biliyorum)
35+ karma puanı ile elde edilen ünvandır.Sınırları henüz tarafımca bilinmemektedir
ne uykuymuş be. uyanmak istiyorum artık.
şu an fark ettiğim şeydir. Uyuyan dev ile ne anlatılmaya çalışılmış anlamadım.
uyuyan dev deyince böyle tuhaf ve büyük hissettim * *
2 haftadır kurtulamadığım statü.alışamadım nedense.
self sufficentten geçtiğim statü. Herhalde puana göre değişecek.
44le şuan bulunduğum karma derecesi.
An itibari ile sahip olduğum karma.
sahip olduğum karma sıfatıdır.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026