bugün
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- nickten isim tahmini yapmak72
- kalabalıklar içinde yalnız olmak9
- rüyamda kadın olmuştum6
- hayattan zevk alamamak15
- yazarların öldükten sonraki planları4
- gocunun nerede olması12
- makine mühendisliği3
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler13
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- hikayeyi devam ettir30
- spora yeni başlayacaklara tavsiyeler3
- mesajlara geç cevap veren insanlar3
- uyumayın konuşalım2
- türk kızlarına bir öğüt bırak4
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- sokakta kavga teknikleri3
- yazarların sözlükte bulunma amaçları4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- gecenin bu saatinde acıkmak3
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi5
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- en güzel tatlı2
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- biber dolması olsa da yesek5
- kadın2
- temiz nevresimler içinde uyumak3
- başlık altında laf sokmaya çalışan tipler3
- yeşilçam filmi izlemek6
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- mesajlaşılan kızın silik yemesi3
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- fake yazarlar2
- narsisizm2
- cioran neden intihar etmedi3
- uysaljakoben16
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- cinsel hikaye yazıyoruz3
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- çağımızın hastalığı2
- jackie chan2
- aziz nikola3
- sıla'nın uyuşturucu testi açıklaması2
- yeni parti50
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan3
dertlerden stresden kısa bi sürede olsa kurtaran.
Şu an gerçekleştirmekte zorlanlandığım eylemdir.
an itibariyle arzulanan ama uygulanmaması gereken, son sınavımdan sonra bokunu çıkaracağım eylemdir.
insana, yemek yemek ve seks yapmaya oranla kıyaslandığında yapılış süresine göre en fazla zevk veren eylemdir.
geri dönmenin garantisi olmadan gözleri kapatıp başka dünyalara uçmak. ama uykunun olmadığı bir dünyada insanın her şey için çok vakti olur. her şeyi yapabilir belki. hayatın 25 yılı feda edilecek bir aktivite olmamalıydı bu.
üşengeç ve tembellerin vazgeçemediği hobidir. bazen de kimseyi görmek ve dışarı çıkmak istemez, başını yastığa gömer uyur, dinlenir, güçlenirsin.
açıkçası sadece ihtiyacım olan kadarı kafi fazlası gününüzü öldürebilir hatta o uyku mahmuru durumu... tövbe tanrım
şimdi içerisinde bulunacağım eylemdir.
Tanımadığım kişidir. Yoksa uyumak diye biri yok mu? Ne o, yemek filan mı? Tadı nasıl?
Uyuduk mu eşit oluruz. Ne tutku, ne gurur, ne umut... *
Tüm sıkıntıların unutulduğu fiziksel durum. Bir de güzel bir rüya görülürse (onu kastetmiyorum) bitmesi istenmeyebilir.
insanı gerçeklikle ilgili şüpeye sokan şeydir.
uyuyayım da geçsin derken kişiyi kabus görmek suretiyle ters köşeye yatırır. ah bu kabuslar olmasaydı ne güzel şeydin sen
Hayattaki en güzel kaçış yolu. Gözlerini kapatıp kendini uykunun kollarına bırakıyorsun ve uyuduğun müddetçe seni üzen, sinirlendiren, ciğerini delen her şeyi bir kenara bırakıyorsun. Bedava terapi.
Kaç günün ardından dün gece gerçekleştirdiğim eylem.
nasıl psikopat gibi bişeymiş amk. Sanki tüm sıkıntıların uçtu gitti anasını satim. Dünyanın yedi harikasından biri, sıçmaktan daha önce gelir artık benim için.
nasıl psikopat gibi bişeymiş amk. Sanki tüm sıkıntıların uçtu gitti anasını satim. Dünyanın yedi harikasından biri, sıçmaktan daha önce gelir artık benim için.
Yine bu gece gerceklestiremedigim eylem. Eve misafirmi cagirayim hep oyle olur misafir varken gelir, off bi an once bisiktirolsalarda uyusam diyesin gelir.
en sevilesi şey.
uyanmak, en nefret ettiğim.
uyanmak, en nefret ettiğim.
lanet olası işe hergün sabah 8.00 de gelenlerin bilmediği eylem.
asla keyif almadığım şey, zorunda olmasam uyumam bile o derece tiksinç bir şey bu. uykusuzluğun verdiği yorgunluk gibi de yok ayrıca. gece uyunur mu ya, hem millet hep uyuyor kimsecikler olmuyor ortalıkta, hem sakin hem huzurlu böyle bir an kaçırılır mı?
sokaklar bile bomboş oluyor, kalkıp koşası geliyor insanın. hele bide içkiliysen yemede yanında yat olayı. ama bünye meselesi sonuçta insansın uyuman gerekiyor. yapacak bir şey yok yani.
sokaklar bile bomboş oluyor, kalkıp koşası geliyor insanın. hele bide içkiliysen yemede yanında yat olayı. ama bünye meselesi sonuçta insansın uyuman gerekiyor. yapacak bir şey yok yani.
Şu an canımın çok çektiği ama uykum olmadığından dolayı malesaf ki bu gece gerçekleştiremeyeceğim eylemdir.
en sevdiğim eylem..
Korku ile..
içinde şeker olmadığı halde en tatlı şey.
Uzun süre uyuyamama eyleminden sonra gelirse cok guzel bir seks tadindan daha da güzel olan eylem.
insanoğlunun en büyük ikilemlerinden biri. bir yanda zaman sıkıntısı, diğer yanda hep daha fazla uyuma isteği.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar