bugün

/20
Sıcakta çok da başarılı olmayan eylem...
birazdan yapacağımdır.
Sabahları çok özlediğim eylem. En çokta sabah biliyorum kıymetini.
dünyanın en tatlı duygusu.. erken kalkmalardan nefret ediyorum..
Bazen bırkac yil uyusak fena olmaz dıyorum ortam degısıklıgı olur olum fena mı.
Bir sabah uykusuna bir de sana doyamadım...
Sevdiğim çocukla kıran kırana yarışabilecek tek şey.
Gunlerdir hasret kaldigim.

O yuzden gece 12den sonra beynimi ucak moduna aliyorum, pek kullanmamayi tercih ediyorum. Sabah kahve sigaradan sonra, ayilinca yani, tekrar aciyorum.

Hayaller falan, unicornlar filan.
çok fazla yapamadığım eylem.
EN makulu karanlıkta olanmış.

http://www.hurriyet.com.t...tw&utm_campaign=comtr
bir ihtiyaç.

benim içinse bir hobi. sanırım bu hayatta yaptığım en iyi şey.

yemek yemek bile 2.sırada gelir.
Belki mutlu uyanırız .

Iyi geceler sizlere.
görsel
Her sabah ve aksam serviste gerceklestirdigim eylem. O kadar tatli ki.
ya çok güzel bir şey ne denir ki hem her şeyi unutup düşünmüyorsun hem de dinleniyorsun he bi de bedava. çok iyi aktivite.
Birazdan gerçekleştireceğim eylem. Zira kızlar çok yordu beni. Peşimi hiç bırakmıyorlar. Açık ve net.
Günde 12 saat yaptığım eylem. Mümkün mertebe kışın hiç uyanma gibi bir niyetim yok.

Bir süre daha yapacağım sonra yaza kadar calismaya devam.
Her gece sevdiginiz kisiyi uyutmak, o uyurken uyanip onu izlemek, burnuna ufak opucukler kondurmak, urkekce dudaklarina dudaklariniz ile dokunmak... eger boyle uyumuyorsaniz uyumanin tadina tam olarak varamamissiniz demektir.
sevdiğim ama beceremediğim eylem. uykuya zor dalıp uykudan kolay kalkan biri olmamdan kaynaklı olsa gerek ne zaman bir şekilde uyku düzenimi düzeltsem 1 hafta geçmeden yine sabahlamaya başlıyorum. yatağın başlığını ısırasım geliyor sinirden.
güzeldir. her insanın ihtiyacıdır.
Bu sabah 2 saat uykuyla okula gittim daha sonra akşam 6 gibi eve geldim ders çalışmaya başladım daha sonrası yok 8:35 e kadar masada uyumuşum bomba gibi geldi yüze çıkan formüller cabası kendimi üniversite kampüsünde görmekte iyi geldi bu rüyanın tersi felan çıkmamalı düm düz olanı çıksın hani 1 cm bile kaymasın.
Kafamın içindekiler sussun artık. Tek çare uyumak.
Olan var olmayan var lan...
Olmayan var evet.
en sevdiğim eylem.

eğer uykularımı kaçıran bir adam varsa onu daha çok seviyorumdur.
Her gece yaptığım eylem. Hatta yaklaşık 4 dakika sonra yapıyor olduğum eylem olacak. Bira biter, müzik susar, uyku en çok bu anı sever.
© copyright 2005 - 2026