bugün
- son 20 yılın en gıcık lafı9
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek17
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri3
- eşek sucuğu3
- true'ya arkadan sahip olmak17
- sadece bayan entrylerini okumak2
- hayatımın özeti3
- iyi bakalım2
- kahvede muhabbet etmek3
- okun düştüğü yere kamp'ya da şehir kurmak2
- pizzanın kenarını yememek2
- evlenmeyi başaramamış erkek5
- bi kulağımızın arkası kaldı2
- varoşluk göstergesi küçük detaylar5
- diamond bosphoruss denen yazar6
- işyerinde oyun oynamak2
- avutan düşünceler2
- yalnız yaşamak7
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı10
- en son ne aldınız4
- 0850 ile başlayan numaraları cevaplamayan tip2
- kadınların romantik sözleri pek sallamaması3
- ali güven2
- 16 haziran 2026 suudi arabistan uruguay maçı3
- kısa saçlı hatun çekiciliği7
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı11
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı9
- sohbet edilen kişinin sürekli telefonla uğraşması8
- bir limon yarım dolar avrupadan pahalı3
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- yazarların kabusları2
- özgür özel ve ekibinin tip'e katılma ihtimali2
- 40 yaşında bekar kadın7
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- unicef çocukların yarısı iklim tehlikesi altında2
- birgün gazetesi'nin namaza düşmanlık etmesi8
- bizim düşündüğümüz de bizi düşünüyor mudur sorgusu2
- 15 haziran 2026 iran abd barış anlaşması3
- tanga neden giyilir11
- 15 haziran 2026 fildişi sahili ekvador maçı4
- namus takıntısı olan erkek17
- yükseleni aslan olan aslan burcu kadını5
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi20
- kimsesizlerin kimsesi zall'a açık mektuptur15
- ece irtem9
- bir erkekte kabul edilemez 250 özellik8
- açık giyinebilmek özgürlüktür9
- nesrin cavadzade9
- haksızlığa uğrayanın hakkını alması3
- amerika birleşik devletleri4
entry'ler (35)
şu anki skor taraftarını aldatmasın diyeceğim ama şimdiden şampiyonluk havasına girmiş adamlar. biz kümeye gidecek bir takım gibi oynamasak neyse.
not: eses
not: eses
vatana hizmet en büyük ibadettir.
arabam yok. net dandik araba yeaa. paramızın olmaması kaliteyi ayırt etmeyeceğimiz anlamına gelmez.
dünyanın yaşayan en iyi 5 forvetinden biri değildir. rudi völler, gary lineker, hugo sanchez, gerd müller, romario filan hep hayattadır. aktif futbol oynayan en iyi forvetlerden biri olduğu doğrudur.
(bkz: oh hamburgers)
sırtından adam vurup da kahramanlık zılgıtları çeken homo erectusların zoruna gider.
merak etmediğim durum. tuttuysa kendisine tutmuştur, tutmadıysa kendisine tutmamıştır. sayesinde bugün isteyen tutabiliyor ya ona bakarım.
gizli işsizlerden. devlet memuru olduğu düşünülüyor. sabahtan akşama kadar girdiği entry'e bakarsak aldığı parayı hak etmediği açıkça ortada. esprileri de çok zayıf.
maçtan şimdi geldim. gözlemlerimi yazmadan edemeyeceğim. yine final serisinin adına yakışır bir mücadele oldu. her iki takımı da tebrik etmek lazım. bobby dixon yine müthiş oynadı. milli takıma muzzam katkı verecektir. hakemler yine kötüydü. ilk maçta her iki takımın da aleyhine yanlışlar yapmışken, bu maç salt efes aleyhine düdükler çalındı. hem bizim hem masanın hem de hakemin gözü önünde cemal nalga krstiç'e küfür etti, hakem aldırmadı. yine aynı bölgede dixon doğuş'a topsuz alanda kasten çelme taktı, hakem de gördü çalmadı. son topta krstiç'e net bir faul yapıldı, hakemler yine çalmadı. ufuk sarıca yine sahadan çıkmadı, bol bol provakasyon yaptı. bir teknik faul bile çıkmadı. bir parantez de kşk taraftarına açmak istiyorum. misafir olarak geldiğin takımın taraftarı ailecek gelmiş oturmuş kendi takımına tezahürat yapıp alkışlamış sadece. bize neden küfür ediyorsunuz kardeşim? yok mu sizin eşiniz çocuğunuz? sonuç olarak kadro kalitesi ve koç farkıyla efesin kazanacağı serinin 2. maçı olmuştur sadece.
http://www.efeshaber.org/.../2015/04/DUDAW%C4%B0N.jpg
http://www.efeshaber.org/.../2015/04/DUDAW%C4%B0N.jpg
ayçiçeğine savaş açmış bol yağlı yazar.
her şey gibi zordur. ama kabahat salt bisiklet kullanmayanda değil. işine gelince ben aracım beni fark et diyen, işine gelmeyince araçların insanların arasında slalom yapıyor, ani hareketlerle kendini de tehlikeye sokuyor.
buradan bütün kuzenlere sesleniyorum yarak gibi oyundur. şaka şaka oyun süper ama bir crack bulamıyorsanız gidin orijinalini alın allahın fakirleri ya da oynamayın hiç.
kafatası ırkçılığı olmayan ideal. türkler Türk soyundan gelenlerle Türk soyundan gelmişler kadar Türkleşip kendini o soya bağlayan ve beyninde hiçbir yabancı ırk düşüncesi bulunmayan fertlerin topluluğudur. türkçülük de başka milletlerden nefret etmeyi değil kendi milletinin menfaatlerini yukarıda tutmayı benimser. buraya gelip de kendince kutsal bir düşünceyi benimsemiş insanları genelleyip nefret söylemiyle suçlamak da nefret söyleminin ta kendisidir.
üzgün bir ses tonuyla söylenir. felaket saç şekline mi yoksa berber değdirmesine mi üzülsün insan.
salonda 2 mhp, 1 bağımsız; mutfakta 2 hdp; yatak odasında 3 chp şeklindedir.
- rehberimde geziniyordum da adını görünce bir selam vereyim dedim.
kandil mesajı atsan daha iyiydi.
kandil mesajı atsan daha iyiydi.
birçok kadında olan fantezidir. birden fazla erkek tarafından beğenilmek, arzulanmak içgüdüsü ile tetiklenmektedir. tabi fanteziden öteye gider mi çoğu kadın için gitmez.
asıl adı leopold olmasına rağmen butters adıyla bilinen karakter, karakterim.
ilk 3 sezonu efsane olacak derecede güzel dizi. 3'ten sonra dünya üzerinde duyup duyulabilecek her türlü doğa üstü öğeyi kullandılar. hepsi de güzel konulardı ancak hep oldu bittiyle kolayca çözülüverdi. her sezon sonu vay babanın kemiğine diye bitirdikten sonra sezon başları hep hayal kırıklığı yarattı. tahminim yine öyle olacak. sam ve dean ölümü öldürerek karanlığı saldılar bakalım nasıl yenecekler şimdi. benim fikrim bir kibrit çakarlar olur biter.* hayırlısı.