bugün

/40
nick altı budalası eyyamcı yazar.

sürekli bakınız verip forum chat tarzı giri girmesi boş yazar olduğunu gösteriyor. evet.
Kendini ispatlamaya çalışan yüzsüz yazar.
Olum kovuyorum haala yaziyor, sana ekmek çıkmaz buradan çocuğum, zekan da yetmez pipin de uza şimdi.
cuma da göremediğim mübarek.
cesareti varsa karşıma çıkmasını beklediğim kişi.
(#24591271) yakıştıramadım bro. bu ne olm sen iyice sözlük kızı gibi olmuşsun. yenilesi ne lan? *
Polyanna bedduası. Amin, cümlemize.
O kadar muhabbet edip de nick6mda espri yaptığını sanan ama vasat olan, 12haziran doğumlu, 1fotosunda johnny depp e benzettiğim yazar. Nick i hep maymunları çağrıştırıyor bana.
her nedense hep okuduğumda orangutan diyesim geliyo.
sözlüğün ihtiyacı olan kalitenin neredeyse tamamına yakınını benimle beraber sağlayan urangu nun kalitesini her entryde her başlıkta belli etmesi durumudur.
bir seslenme biçimi.
(bkz: ahanda geldi).
görsel
Urangu 10.nesilin en iyi yazarlarından biridir

Test edildi ve onaylandı.
güldüren hede.

ilk okul 2 ye giden yiğenim var aynı urangu abisi.
Soğuk hava etkisi yaratır. Ego şişirmekten başka bir halta yaramıyor. Yokluğu yarar, Varlığı zarar.
urangu adında ki yazar şeysi ile ilgili düşündüklerimizin tek cümle ile dile dökülmüş halidir.

at hırsızı.
Fuzuli, gereksiz, vasat, kendini birşey sanan israfatör. Kusura bakmayın 1 cümleden fazla oldu.
yazar...
urangu nun tırt bir yazar olduğunu tekrar ortaya koyan başlıktır. adam hakkında kimse bir şey düşünmüyor, çarpmada ki etkisiz eleman gibi bir şey demek ki.
iyidir.

not: sen şimdi bu başlığı niye açtın?
urangutanlığa ramak kala evrimi durmuş kişi.
var olsun yazardır. ailecek seviyoruz.
iyidir ya da kötüdür bizene, uzun lafın kısası zikimizde olmayan kişidir.

(bkz: kim ulan bu urangu)
(#24583280)
bunun dışında tanımadığım yazar.
Bihter'i ihmal eden yazar. Kıskançlıklar falan..
Çok tatlı memiktoları var görsel 90b. Aman nazar değmesin.
© copyright 2005 - 2026