bugün

Eski bir yazar.
çok çok güzel bir mehmet güreli şarkısıdır.
şarkı hali pek güzel eser.
(bkz: 8 saniye)
(bkz: caner karamukluoğlu)
son zamanlarda takip ettiğim yazarlar arasında en sağlam kalemi olan yazar.
ne güzel demiş.

(#9839610)
Aşırı yardımsever dost. bitkilerin efendisinin evladı.

ama olmadı dostum, mecbur ameliyat olduk.

(bkz: anal fissür/@romanticomedy)
Sağolsun lan, çatlakların düşmanına selam olsun!

kantoron kardeşim benim.
herkesin hayatında böyle bir insan olmalı yazarıdır. dostça sohbetleriyle ve sıcakkanlılığıyla sevdirdi kendisini.
iyi ki varsın umrumda. sen olmasan mandalinalarımı kimle yerdim ya da yeşilçayı kim sevdirirdi bana ?
derdimi dinleyip kendi derdiymişçesine çözüm bulmaya çalışan, sıkıntılı olduğumda beni güldürüp yüzümde güller açtıran melek arkadaşım.

söyledikleri her daim umrumda, bunu böyle bilsin. ***
altıncı nesil, güler yüzlü, düşünceli; nasıl anlatsam, içten bir yazar. hele bir gülüşü var ki, yeme de yanında yat. iyi ki tanımışım*****.
umrumda herşey umrumda. yalan yanlış herşey umrumda. bu iş, bu ev, bu araba umrumda. bu salak insanlar umrumda. bu saçma düzen umrumda dermişim.
komik çocuk kopy paste falan yapıyor. bir soru sordum hala cevaplayacak buradan.
sevenden de sevmeyenden de allah razı olsun diyen yazar.

(bkz: yaradılanı yaradandan ötürü sevmek)
ağzı kalabalık, karşısındakine sürekl yağ çekerek yanlış fikirlerine iyice gömülen ve böylece gayet komik duruma düşen, ne olduğu belli olmayan altıncı nesil yazar. * *
sözlüğe gerekli bilgiler giren nadir yazarlardan biri. kıymeti bilinmeli.
güzel yazılara imza atan yazar. * *
müctehidlere önem vermeyen müctehid.
müslüman olduğuna inandığım ve adına sevindiğim yazardır.
iyi niyetli olduguna inandigim yazar. ama fakat her gorusune katildigimi soyleyemiyorum. kendisine birakilan mirasi geri tepmesini de anlayamiyorum...
umrumuzdadir kendisi...
islamiyet hakkında yazdıklarına sonuna kadar katıldığım ve desteklediğim yazar. seviyoruz kendisini.
aynı renklere gönül verdiğimiz yazar.
sövgüsünü muhatabına yüklemekte maharetli, yavuz hırsız modeli yazar.
bekaret ve bir tane olsun, bir tanem olsun gibi düşüncelerini gördüğümde, kafa yapımın uyuştuğunu gördüğüm, tavsiyeleri dinlenmesi gereken yazardır.
(#7243988) entrysiyle beni benden alıcak kadar güldürmüş ve hak verdiğim yazardır.
(#7050813)

nolu girisinde biz ulu bir milletiz diyor paragrafın sonunda da kesmekten bahsediyor, hangi ulu milletin lügatında asmak kesmek var merak edip sorduğum yazardır.
© copyright 2005 - 2026