bugün
- beni seven yazarlar6
- arabayı yavaş süren tipler9
- gammazların tarafsız olması gerekliliği4
- yakışıklı erkeklerin gay olması8
- 60 yıllık ömrümün kalması4
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor7
- dün gece sözlükte yaşanan o rezil olay12
- zam var diye gece benzinciye gitmek6
- liseden arkadaşlar4
- queen feristah9
- nutuk'un özel olmayan baskısı3
- uludağ sözlük için öneriler6
- tamer karadağlı4
- sarhoşken sokak hayvanlarıyla arkadaşlık etmek4
- insanlar nasıl birbirine güvenip evleniyor14
- true çaylak olsun kampanyası13
- tarık tarcan5
- iltifat mı hakaret mi belli olmayan kelimeler2
- ibne miyim acaba diye sorgulamak9
- online yazarlar neden yazmıyor11
- arkadan yanaşıp selektör yapan it10
- sevgiliyle yapmayı en çok sevdiğiniz aktivite13
- küçük prens okuyan yetişkin erkek5
- mirc2
- yılbaşına az kalması6
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj8
- misafirlikte tuvalete gitmek4
- debe'nin nick altı entry dolması4
- kavga ediyor numarası yapan yazarlar6
- sürekli güler yüzle dolaşan tip11
- masonluk2
- ece güner den masumiyet mektubu2
- ilk fırsatta fahri trafik müfettişi olacağım5
- yapay zeka moderatörü3
- velvet57
- sözlük yazarlarının çayları9
- göbeği açık bırakıp göbek piercingi takmak7
- gocu22
- yeni parti39
- havanın kapaması2
- çok kahve içen adamın çocuğunun siyahi olması3
- ceviz'ye yiğenim ceviz'ye yiğenim2
- parmak patates vs elma dilim patates10
- kih kih birader mokv falan hepsi aynı kişi6
- poker face2
- device connected3
- sözlük kezoları9
- bir carlsberg içip diyeti bozmak2
- şaka maka yakışıklıyım lan sahiden5
- alma mater yuzır3
entry'ler (519)
Sen once beynindeki bitleri lie dedirten basliktir.
dinimizde milliyetçilik yoktur fakat ümmetçilik vardır,önce kendi din kardeşlerine yardıma koşmalısın. kabul etsenizde etmesenizde yahudi ve hristiyanlarında aynı şekilde davrandığı gerçeğini görmezden gelmek sadece kötü niyet göstergesidir. Açlıktn ölen insanlara yapılan yardımı bile ideolojileriniz yüzünden eleştirecek kadar küçülmeyin.
olayı kişiselleştirmek cok yanlıştır, başbakanı sevin veya sevmeyin binlerce aç insanı düşünün, sadece insanlığını kaybedenler bizim ülkemizin sorunlarıyla somalide açlıktan ölen insanları kıyaslayarak önce bizim ülkemizin sorunları diyebilir. bu kadar bencil olmayın
o zaman elin rusyası bize düşman iken yardım yolluyorsa, velev ki dediğin gibi filistinliler senin düşmanın olsa bile erzak göndermeye neden karşı çıkıyorsun demezler mi adama. *
mazlumun yanında olmayı köpeklik adleden bünyelerden oluşan dernektir.
siyonist ve yalakalarını hasmı olduğunu kabul eden yazar. der ki mehmet akif 'zalimin hasmıyım amma severim mazlumu'
insan sever derneği üyelerinden olan yazar. ırkçı olanlardan utanan yazar.
filistine yapılan yardımı savunduğu için, insani bulduğu için, yobaz, akp'ci, cemaatci, körün göz olan yazradır.ne mutludur ona.
herşeylerini kabetmiş gözyaşları ile büyüyen çocuklara bile geleceğin terörist'i diyebilen vicdansızların karşı durduğu yardımdır.
anneleri, babaları, çocukluk arkadaşları katledilen filistinli neslin, henüz kaybetmedikleri iman gücüyle yaşadıklarının hesabını sormalarından korkmaktır. bir benzeri geçmişimizde yaşanmıştır.
içinde ki insani değerleri kaybetmiş, bu hayatta sadece "ben" diye inleyen bencil, vicdansız yazarların bir kaç siyonist köpeğin de desteği ile filistin'e yardımı neredeyse bir insanlık suçu gibi göstermeye çalışmalarıdır. sırf müslüman ve arap bir millet diye öyle bir kin var ki içinizde filistin ve pkk'yı bile bir tutabilecek kadar kör olmuşsunuz.
dünya o füzeleri israil'in kesten attırdığından emin olamamışken saçma bir savunma şeklidir. ayrıca kimi savunduğunun farkındamısın? çocuk, yaşlı, kadın ayırt etmeden katletmenin bir savunması olabilir mi?
filistine yardımın islama göre yanlış olduğunu savunan, israil hakkında da ortadoğunun demokrasi abidesi diye bahseden, islam düşmanı olmasına rağmen fetva vermekten geri durmayan yazarımsı. yeter lan kendinle çeliştiğin.
kendisine gelen yardımlara bile karşı duran vicdansızlar yüzünden, belki de tüm umudunu yitirecek gözyaşlarını içine akıtacak olan çocuklardır.
bir çok delil ve ses kayıtları ile suçları ispatlanmış vatan hayinlerini savunacak kadar ideolojilerinin kurbanı olanların, hiçbir zaman kabul edemeyecekleri gerçektir akp'nin ülkeyi büyük bir yükten kurtarmış olduğu gereçeği. aynı kişiler sorsanız darbeye karşıyız derler. bu ne yaman çelişki.
kendini insani duygularından arındırmış, sürekli israil propagandası yapan siyonist köpeklerinin bu yardıma karşı çıkmalarını anlarım da, sen ey türk evladı bu ülkedeki fakirliği bahane ederek filistine giden yardıma nasıl karşı durursun?
sözlükteki gandi kemal nidalarının nedenini anlamamıza vesile olmuş başlık. siz oy kullanamıyorsunuz henüz afacanlar.