bugün
- en merak ettiğin ulu yazarı27
- nervionun merak ettiği yazar18
- yakışıklı bir erkeğin yalnız olmasının nedenleri6
- bugün açılacağım sözlük kızı9
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- sapıkça başlık açan yazarlar6
- bana kezban dediler4
- sevgilinin giyimine karışmak7
- dikkatleri çeken sözlük kızı7
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- merak edilen erkeğin patates çıkması7
- sözlük abilerinden genç yazarlara tavsiyeler11
- royall stars3
- yapay zeka kontrolden çıktığında olacaklar6
- sevilen kızın ağzımıza vermesi4
- sinirli kadını sakinleştirmek13
- ton balığını kim yiyor sorunsalı9
- merak edilen sözlük erkeği6
- yalnizca deli yalnizca sair21
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der10
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- bir idam mahkumunun son günü4
- şımarık yazarlar5
- bu sözlükte beni herkes tanır7
- tanga giyen kızın namusu4
- otobüste yaşlıya yer verme zorunluluğu4
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- ulaşamadığı kadına mundar demek8
- komşuları itici yapan detaylar4
- gaylik alametleri9
- arkadaşlar bakar mısınız21
- ağzında sakızı şişirip arsız arsız patlatan kız4
- sapık entryler giren insanımsılar5
- ciguli vs velvet7
- hapishanede yatmak karıyla yatmaya benzemez5
- katatespizartmasi17
- evlenip boşanmış erkeklerin değerinin düşmesi10
- şimdi herkes su içsin11
- profiline bakılan yazara bildirim gelmesi4
- profil fotoğrafı koymayan erkek4
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi4
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı11
- şehre inen domuzları besleyen kadın7
- ellerim bomboş3
- keko saç tıraşı4
- üsküdar da martıya eziyet7
- protein tozu ve sütün gaz yapması3
- kitap okurken ağlamak8
- hoşlanılan kızın fakirlerle konuşmuyorum demesi3
entry'ler (519)
Sen once beynindeki bitleri lie dedirten basliktir.
dinimizde milliyetçilik yoktur fakat ümmetçilik vardır,önce kendi din kardeşlerine yardıma koşmalısın. kabul etsenizde etmesenizde yahudi ve hristiyanlarında aynı şekilde davrandığı gerçeğini görmezden gelmek sadece kötü niyet göstergesidir. Açlıktn ölen insanlara yapılan yardımı bile ideolojileriniz yüzünden eleştirecek kadar küçülmeyin.
olayı kişiselleştirmek cok yanlıştır, başbakanı sevin veya sevmeyin binlerce aç insanı düşünün, sadece insanlığını kaybedenler bizim ülkemizin sorunlarıyla somalide açlıktan ölen insanları kıyaslayarak önce bizim ülkemizin sorunları diyebilir. bu kadar bencil olmayın
o zaman elin rusyası bize düşman iken yardım yolluyorsa, velev ki dediğin gibi filistinliler senin düşmanın olsa bile erzak göndermeye neden karşı çıkıyorsun demezler mi adama. *
mazlumun yanında olmayı köpeklik adleden bünyelerden oluşan dernektir.
siyonist ve yalakalarını hasmı olduğunu kabul eden yazar. der ki mehmet akif 'zalimin hasmıyım amma severim mazlumu'
insan sever derneği üyelerinden olan yazar. ırkçı olanlardan utanan yazar.
filistine yapılan yardımı savunduğu için, insani bulduğu için, yobaz, akp'ci, cemaatci, körün göz olan yazradır.ne mutludur ona.
herşeylerini kabetmiş gözyaşları ile büyüyen çocuklara bile geleceğin terörist'i diyebilen vicdansızların karşı durduğu yardımdır.
anneleri, babaları, çocukluk arkadaşları katledilen filistinli neslin, henüz kaybetmedikleri iman gücüyle yaşadıklarının hesabını sormalarından korkmaktır. bir benzeri geçmişimizde yaşanmıştır.
içinde ki insani değerleri kaybetmiş, bu hayatta sadece "ben" diye inleyen bencil, vicdansız yazarların bir kaç siyonist köpeğin de desteği ile filistin'e yardımı neredeyse bir insanlık suçu gibi göstermeye çalışmalarıdır. sırf müslüman ve arap bir millet diye öyle bir kin var ki içinizde filistin ve pkk'yı bile bir tutabilecek kadar kör olmuşsunuz.
dünya o füzeleri israil'in kesten attırdığından emin olamamışken saçma bir savunma şeklidir. ayrıca kimi savunduğunun farkındamısın? çocuk, yaşlı, kadın ayırt etmeden katletmenin bir savunması olabilir mi?
filistine yardımın islama göre yanlış olduğunu savunan, israil hakkında da ortadoğunun demokrasi abidesi diye bahseden, islam düşmanı olmasına rağmen fetva vermekten geri durmayan yazarımsı. yeter lan kendinle çeliştiğin.
kendisine gelen yardımlara bile karşı duran vicdansızlar yüzünden, belki de tüm umudunu yitirecek gözyaşlarını içine akıtacak olan çocuklardır.
bir çok delil ve ses kayıtları ile suçları ispatlanmış vatan hayinlerini savunacak kadar ideolojilerinin kurbanı olanların, hiçbir zaman kabul edemeyecekleri gerçektir akp'nin ülkeyi büyük bir yükten kurtarmış olduğu gereçeği. aynı kişiler sorsanız darbeye karşıyız derler. bu ne yaman çelişki.
kendini insani duygularından arındırmış, sürekli israil propagandası yapan siyonist köpeklerinin bu yardıma karşı çıkmalarını anlarım da, sen ey türk evladı bu ülkedeki fakirliği bahane ederek filistine giden yardıma nasıl karşı durursun?
sözlükteki gandi kemal nidalarının nedenini anlamamıza vesile olmuş başlık. siz oy kullanamıyorsunuz henüz afacanlar.