bugün
- hewal ebo17
- kahveye değil mekana para veriyorsunuz8
- dışarıda kahve içmenin lüks haline gelmesi10
- lahmacunu elle yiyen kız6
- kuran da namaz yok17
- bursa vs edirne6
- velvet'e aşık olmamak mümkün değil4
- gürcistan8
- kendine bir öğüt ver7
- pforzheim şu an 36 derece4
- ısparta simidi8
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj9
- erkeklerin öküzlük sorunu12
- benkimki9
- gocu11
- ateistlerin temel hatası7
- eski üst segment mi yoksa yeni alt segment mi3
- atatürk'ün kızları2
- hac kesin kayıt işlemleri başladı2
- en iyi simit hangi şehirdedir8
- yahoo2
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları7
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- simit ile gevrek arasındaki farklar10
- ioçk adamdır2
- bir gammaz çetesinin daha çökertilmiş olması2
- grup sexte sevgilisine sert davranan adamı öldürdü7
- bu entry 80 artı alsın masklavi'yi chpli yapıyorum6
- ben ıspartada yaşıyorum4
- ırkçı damgası yememenin yolu2
- instagram7
- z kuşağı7
- erdal beşikçioğlu6
- şekersiz çay içenlerin takdir beklemesi2
- sözlük yazarlarının saatleri15
- yukarı kattan gelen ahh sesi4
- kadınlar arası rekabet7
- selamun aleyküm2
- memduh bashgan2
- bir geçmiş olsun alırım artık4
- kadınlara alınabilecek hediyeler6
- cezayir2
- katatespizartmasi3
- velvet19
- en sevilmeyen yazar3
- vizontele 3 akp nin yolu3
- usualsuspects bırak bu ayakları2
- kadın kadının destekçidir5
- eren kaşıkçı10
- bursa vs diyarbakır2
entry'ler (519)
Sen once beynindeki bitleri lie dedirten basliktir.
dinimizde milliyetçilik yoktur fakat ümmetçilik vardır,önce kendi din kardeşlerine yardıma koşmalısın. kabul etsenizde etmesenizde yahudi ve hristiyanlarında aynı şekilde davrandığı gerçeğini görmezden gelmek sadece kötü niyet göstergesidir. Açlıktn ölen insanlara yapılan yardımı bile ideolojileriniz yüzünden eleştirecek kadar küçülmeyin.
olayı kişiselleştirmek cok yanlıştır, başbakanı sevin veya sevmeyin binlerce aç insanı düşünün, sadece insanlığını kaybedenler bizim ülkemizin sorunlarıyla somalide açlıktan ölen insanları kıyaslayarak önce bizim ülkemizin sorunları diyebilir. bu kadar bencil olmayın
o zaman elin rusyası bize düşman iken yardım yolluyorsa, velev ki dediğin gibi filistinliler senin düşmanın olsa bile erzak göndermeye neden karşı çıkıyorsun demezler mi adama. *
mazlumun yanında olmayı köpeklik adleden bünyelerden oluşan dernektir.
siyonist ve yalakalarını hasmı olduğunu kabul eden yazar. der ki mehmet akif 'zalimin hasmıyım amma severim mazlumu'
insan sever derneği üyelerinden olan yazar. ırkçı olanlardan utanan yazar.
filistine yapılan yardımı savunduğu için, insani bulduğu için, yobaz, akp'ci, cemaatci, körün göz olan yazradır.ne mutludur ona.
herşeylerini kabetmiş gözyaşları ile büyüyen çocuklara bile geleceğin terörist'i diyebilen vicdansızların karşı durduğu yardımdır.
anneleri, babaları, çocukluk arkadaşları katledilen filistinli neslin, henüz kaybetmedikleri iman gücüyle yaşadıklarının hesabını sormalarından korkmaktır. bir benzeri geçmişimizde yaşanmıştır.
içinde ki insani değerleri kaybetmiş, bu hayatta sadece "ben" diye inleyen bencil, vicdansız yazarların bir kaç siyonist köpeğin de desteği ile filistin'e yardımı neredeyse bir insanlık suçu gibi göstermeye çalışmalarıdır. sırf müslüman ve arap bir millet diye öyle bir kin var ki içinizde filistin ve pkk'yı bile bir tutabilecek kadar kör olmuşsunuz.
dünya o füzeleri israil'in kesten attırdığından emin olamamışken saçma bir savunma şeklidir. ayrıca kimi savunduğunun farkındamısın? çocuk, yaşlı, kadın ayırt etmeden katletmenin bir savunması olabilir mi?
filistine yardımın islama göre yanlış olduğunu savunan, israil hakkında da ortadoğunun demokrasi abidesi diye bahseden, islam düşmanı olmasına rağmen fetva vermekten geri durmayan yazarımsı. yeter lan kendinle çeliştiğin.
kendisine gelen yardımlara bile karşı duran vicdansızlar yüzünden, belki de tüm umudunu yitirecek gözyaşlarını içine akıtacak olan çocuklardır.
bir çok delil ve ses kayıtları ile suçları ispatlanmış vatan hayinlerini savunacak kadar ideolojilerinin kurbanı olanların, hiçbir zaman kabul edemeyecekleri gerçektir akp'nin ülkeyi büyük bir yükten kurtarmış olduğu gereçeği. aynı kişiler sorsanız darbeye karşıyız derler. bu ne yaman çelişki.
kendini insani duygularından arındırmış, sürekli israil propagandası yapan siyonist köpeklerinin bu yardıma karşı çıkmalarını anlarım da, sen ey türk evladı bu ülkedeki fakirliği bahane ederek filistine giden yardıma nasıl karşı durursun?
sözlükteki gandi kemal nidalarının nedenini anlamamıza vesile olmuş başlık. siz oy kullanamıyorsunuz henüz afacanlar.