(#28820544) merhaba türkçedir. selamun aleyküm diye bir şey türkçede bulunmamaktadır. arayın: http://tdk.gov.tr/

cahilsiniz.

demiş, bir de tdk'dan örnek vermiş yedi nesil cahilimiz. merhaba arapçadır yeğen, o örnek gösterdiğin tdk'dan sana, yazık kimin bebesiyse.

--spoiler--
merhaba
isim Arapça mer§ab¥
1. isim Selam
"Sıkı fıkı dostluklarını değil, şöyle uzaktan bile merhabalarını istemiyorum." - M. Yesari
2. ünlem (me'rhaba:) "Geniş ve mamur yere geldiniz, rahat ediniz, günaydın, hoş geldiniz" anlamlarında bir esenleşme veya selamlaşma sözü
"Merhaba, arkadaş! Hoş geldiniz."
--spoiler--
Önyargıları olan yazar. Bütün 11.nesilleri ayni kefeye koymuştur.
poposuna bayıldığım yazar.

not: gayim.
yeni yılının çok iyi geçmesini dilediğim yazar.
bir iki kere rastladım. iyi bir yazara benziyor. takipteyiz.
(#25265788)

şu an şirk koşup cehenneme vip bilet almıştır.

(bkz: hayırlı yanmalar kardeş)
(bkz: (#24918850)) ev köpeği olsam yerdim deyince sebebsiz güldüm. pastırma candır panpa ye, yedir.
girdiği entry'leri az çok kontrol edildiğinde özgürlükçü, ince bir espri yeteneğine sahip, yazdıkları kaliteli ve saygılı bir yazar olduğu anlaşılabilecek yazardır.
Sen hayırdır???

Bir yazar.
Az önce mesaj atan yazar.
kafası başka yerde olan yazar.
(bkz: #23437927)

kendisi herhalde türbanı 10 senelik bir şey sanıyor, herhalde yaş 15 falan olunca öyle düşünülüyor ilk baş...

türban bundan 60 sene evvelde vardı 60 sene sonrada olacak.
eşcinsellere alaka gösteren yazar.
dün gece bana hümanizm andavallığı yapan ama hümanizmin sagından solundan geçmeyen feminist yazar.

unutma dünya sadece batıdan ibaret degildir.
(#21525478) zamanında çok ayıp etmiş yazar. gururumu incittin, rencide oldum. 70 milyon insan bizi okuyor bu yapılır mı? yazıklar olsun sana. al entrylerini ver entrylerimi!
(bkz: narsist)
yedinci nesil olup sözlük formatını öğrenemeyen yazar. ee zekanın tanımlarından biride çabuk öğrenme yeteneğidir.

sert girilmesi gereken yazar. aksi taktirde denize dökemezsiniz.
koca götlü sevmeyen yazar. gece gece başka mevzu mu bulamadın *
(bkz: #17935971) günün en haklı yazarlarındandır.
(#17757300) bir kere elleye bilirmiyim yazarı. *
kol kıllarını almakta güçlük çeken bir yazarımız.
zenginmiş kendisi.
küfüre hakaret diyen benim nick6'ma defol git yazan acınası ve benim dinim lafını kullanıp müslüman olduğunu günah olan bir şeyin günah olmadığını o pembe dünyasında kabul eden yazar. ayrıca pek bi hanımefendi takılıyor anlamadım. zengin veya kezban kesimden heralde
Film sevdalisi, merakli ve bilgiyi alalan, almayi seven yazar.
Cekimlerini merakla bekliyoruz.
(#13359064)
süper tespit yapmış yazarı.
okuyunuz, okutturunuz.
© copyright 2005 - 2026