bugün
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması6
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri11
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı54
- her gün tıraş olmak3
- dünyevi nihilizm3
- sabah 5de uyananı ziksinler3
- aylık 362 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- sinekkaydı gezmenin bağımlılık yapması2
- berberlere zam gelmesi7
- ankara mı istanbul mu10
- okulda felsefe dersinin gereksiz görülmesi2
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- 20 haziran 2026 tr'nin dünya kupasından elenmesi2
- düşüncelerin gücü2
- 19 haziran 2026 abd avustralya maçı2
- erkeklerin akılsızlıkları9
- seni hayata bağlayan şey4
- aslan burcunun karakteristik özellikleri6
- anın görüntüsü12
- kedilerle iletişimin gizli yolu4
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- 13 seçim kaybetmedim7
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- biz veleybol ülkesiyiz2
- destur zall hazretleri online2
- uzun süreli ilişkinin sırrı4
- istanbul vapurları2
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- köyde gece tuvalete gitmek4
- son görülen rüya5
- türkiye a milli futbol takımı13
- işkembe sandviç2
- yazar k4
- aylık 360 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- 20 haziran 2026 brezilya haiti maçı2
- montella'nın mağlubiyet açıklaması5
- ertuğrul polat2
- bizim çocuklar başardı6
- kim kahve yapmak ister2
- topuklu ayakkabı5
- işi düşünce aramak4
- tarkan şarkıları3
- 2026 dünya kupası'na gruplarda veda ettik7
- göbek eritme taktikleri8
- ormanda yürüyüş yapana iaaaahh diye sesler çıkarma3
- bik bik bugün ne yemek yaptı acaba3
- iki insan arasındaki en uzun mesafe5
- depresyona girmeye karar vermek4
- yedinci mühür2
- hale etkisi2
aldığım havadislere göre tatarlar tercihlerini ukrayna yönünde kullanmışlardır.
umarım kendileri için hayırlısı olur, bu çatışma ortamında da iki ateş arasında kalmazlar. ikinci dünya savaşında nazi almanyası ve sovyetler arasında kalmak en sonunda ölüm getirmişti ukrayna tatarlarına. kırımdakiler çoktan rusya hakimiyetine girdiler bile. bakalım az da olsa diğer şehirlerde yaşayan ukrayna tatarlarına n'olacak.
umarım kendileri için hayırlısı olur, bu çatışma ortamında da iki ateş arasında kalmazlar. ikinci dünya savaşında nazi almanyası ve sovyetler arasında kalmak en sonunda ölüm getirmişti ukrayna tatarlarına. kırımdakiler çoktan rusya hakimiyetine girdiler bile. bakalım az da olsa diğer şehirlerde yaşayan ukrayna tatarlarına n'olacak.
suriyeden geliyorlarsa ukraynadan da gelsinler.
savaş çıkan ülke. kızlar için üzülmüşümüdür.
rusya ezip geçecektir. onların kızlarda muhtemelen bizim ülkeye gelecektir. sınırda bekleyin alın bir kaç tanesini evinize bakarsınız. sevap için tabi.
iç savaşın çıkabileceğini düşündüğüm en son ülkeydi. birden bire olmayacak şeyler oldu, toprakları bölündü, başkanları devrildi, seferberlik ilan edildi.
bir ülkenin adım adım bölündüğünü görüyoruz. yanlış hatırlamıyorsam kırım ve donetsk rusya'ya gitti gibi ülkenin merkez ve batı tarafı kaldı. rusya başka da toprak alamaz gibi görünüyor. kalan şehirlerde ukraynalı nufüs çoğunlukta sanırsam.
her ne kadar rusya'yı desteklemesem de, her ne kadar yanukoviç yolsuzluğa bulaşmış, mafyavari bir cumhurbaşkanı olsa da yasal şekilde veya seçimle görevden ayrılmalıydı. şu anki ukrayna yönetimi batılıların gazına gelerek, ülkeyi bir çıkmaza süreklemiş oldu. iki ayrı mantaliteye sahip ülkede, yanukoviç'in mahkemenin yargılamasıyla veya seçimle görevden ayrılması en iyi yöntemdi. kaybeden ne rusya ne batı oldu, kaybeden ukrayna oldu.
gezi tipi bir ayaklanma ile ülkeyi bölen ve rus işgaline uygun hale getiren milliyetçilere sahip ülke.
rus yandaşları tarafından bölünmüş ülke. ülkenin tamamı milliyetçilik vasfına sahip olsaydı bölünmenin "b"si olmazdı.
dünyada istikrarsızlığın marka yaptığı ülkedir. rusya'nın gayrımeşru eski sevgilisi, türlü zulümleri reva gördüğü, ele güne rezil ettiği ülke. çocukluğumdan beri meclislerindeki kavga haberleri hiç eksik olmamıştır. istikrar denen olgu, zamanında rusların istimlak ettiği ve bayındır hale getirdiği ruslar yüzünden bu ülkeye hiç uğramamıştır.
türkiye abisinin yardım elini uzatması, yaralarını sarması gerekir. ayrıca bu ülke sayesinde milliyetçilik gibi bölücü ideolojilerin günümüzde ne kadar tehlikeli olduğunu da görmüş olduk.
(img:#633917)
(img:#633918)
kızları 26 yaşında kilo alan ülke.
(temsili)
(img:#633918)
kızları 26 yaşında kilo alan ülke.
(temsili)
seçimler sonucu ukraynanın yeni başbakanı %55,9 oy oranı ile milyarder işadamı Petr Poroşenko olmuştur. ilk görevim barışı getirmek olacaktır ve federal yapı olmayacaktır demiştir.
yansın yıkılsın savaş hiç bitmesin diye dua ettiğim ülke.
mültecilerini dört gözle bekliyorum.
şu üçünü ben alırım devletten bir kuruş yardım almadan beslerim kendi evimde.
http://galeri3.uludagsozl...4%B1zlar%C4%B1_238857.jpg
mültecilerini dört gözle bekliyorum.
şu üçünü ben alırım devletten bir kuruş yardım almadan beslerim kendi evimde.
http://galeri3.uludagsozl...4%B1zlar%C4%B1_238857.jpg
ukranya diye telaffuz edilir bazen.
federal yapıda olduğu için bölünecek olan ülkedir.
http://www.youtube.com/wa...=8&list=RDD8HqRH5cHPo
kutlu bir ihtilal/direniş yapmış ülke. bağımsızlıkları için mücadele etmişlerdi.
kutlu bir ihtilal/direniş yapmış ülke. bağımsızlıkları için mücadele etmişlerdi.
hakettiğini bulduğunu düşündüğüm ülke. şöyle ki bir ara ukraynalı insanların olduğu bir ortamda nato-rusya konusunda bir konuşma çevirmiştik. orada ukrayna hükümetinin natoya girme çabalarından bahsettim ve rusya sizi tehdit etmese belki girebilirdiniz ve sizin için daha iyi olurdu dedim. yalnız gösterdikleri tepkiyi size tarif dahi edemem. neymiş efendim rusya en başından beri onların yanındaymış ve halk bu konuda hükümetin karşısındaymış, biz ukrayna halkının bu konuda ne düşündüğünü uzaktan bilemezmişiz ve rusya onlar için çok güvenilirmiş vs. daha 1 yıl önceki bir konuşmaydı bu. peki ne oldu şimdi? ne yaptı o çok güvendikleri rusya?
ne yapmaya çalıştığını anlamadığım ülkedir. ne alaka sen havada uçan uçağı bombalıyosun amk. *
ayrıca bugün alınan bir kararla bundan böyle ukrayna üzerinden hiçbir uçak geçmeyecekmiş.
ayrıca bugün alınan bir kararla bundan böyle ukrayna üzerinden hiçbir uçak geçmeyecekmiş.
Malezya Havayolları'nın taşığı masum 295 kişiyi öldürmüş ülkedir. Buna ek olarak cesetleri de çalıp delil karartma yoluna gidiyorlarmış. Yazıklar olsun sizin gibi ülkeye !
yaşanan iç savaşın acılarını çeken dost ülkedir.
mültecilerini bekliyoruz masum siviller ölmesin vatanımızda rahat etsin.
insanlık görevi olarak onlara sahip çıkmalıyız.
buradan yetkililere sesliyorum ben üç mülteci bacımıza evimde kendi imkanlarımla bakmaya hazır ve nazırım.
mültecilerini bekliyoruz masum siviller ölmesin vatanımızda rahat etsin.
insanlık görevi olarak onlara sahip çıkmalıyız.
buradan yetkililere sesliyorum ben üç mülteci bacımıza evimde kendi imkanlarımla bakmaya hazır ve nazırım.
https://www.youtube.com/watch?v=kE5AERj_7Zs
neden ruslar ile anlaşamadıklarını çok iyi özetleyen bir sahne.
neden ruslar ile anlaşamadıklarını çok iyi özetleyen bir sahne.
Yukreyn diye okunur. (bkz: Ukraine)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar