bugün

bunun sebebi , milletimizin fıkır fıkır olmasıdır.
(bkz: serdar ortaç)
(bkz: demet akalın)' ın hareketli parçalarıdır.
1990-1995 model arası çelik jantlı, arka camlarında siyah film çekilmiş şahin araba ile giderken son ses dinlenmesinden ve bu şahinlerin hiç azalmamasından dolayıdır.
hep şu facebook ta paylaştıkları pop sarkılardan dolayıdır. (bkz: tarkan) (bkz: serdar ortaç) (bkz: demet akalın) (bkz: hande yener). ulen 1 kere paylaş tamam. kız alıyor videoyu saat başı üstüne bir tane küçük iskender'den söz koyuyor sonrada paylaşıyor sürekli, şakşakçı arkadaşları ve kıza yavşayanlarda atlıyorlar tabi videoya. böylelikle devam ediyor popun yayılma ve sevilme nedeni. yoksa normal biyerde cıksa falan dinlemezler bu tipler.

(bkz: çok doldum be sözlük patlayacagım artık)
(bkz: kral tv)
Radyolarda televizyonlarda çokca çalınması. millet şu anda yapılan müziği pop müzik zannediyor haliyle.
basit ezberlenmesi, akılda çabuk kalabilmesi, gereğinden fazla üretilmesi dolayısıyla çok sayıda parça çeşidinin bulunması, bazılarına göre kafa yormaması. fakat en önemlisi, farklı tür müzikleri araştırmayı sevmeyen insanlar, genellikle popüler kültürün etkisi altında kaldıklarından bu müziğe alışmışlar ve bu müzik türüyle devam ederler. işte bu yüzden pop sevilir ve gelişir.
pop müzik konusunda para anlamda sıyrılan şahısların çok güzel parçalar bulmasından kaynaklanır.
ritmine uygun sözler içermesi ve şarkıların akılda kalıcı olmasındandır .
türkülerle, sanat eserleriyle bugünlere gelmiş ülkemizin içler acısı halidir. kültürel deformasyona uğramıştır. düşünmeyen, konuşmayan, eleştirmeyen, elleşmeyen bir toplum oldukça bu pop müziğe eğilim arttı. (80 darbesi sonrası 90larda popun tavan yapması)

içlerinde gayet kaliteli sanatçılarda yok değil ama genel olarak çok çok yavan. sözler ilkokul çocuğu seviyesinde. melodiler hep aynı, 3-4 akor. zaten arkada sürekli dıp tıs dıp tıs cıs tak cıs tak sesi var. gül, eğlen, bağır, hopla, zıpla yarına bu parçayı unut yenisini söylemeye başla. hatta parçayı unuttuğun gibi dans ettiğin sevgiliyi de unut, yenisini bul.
nereden nereye işte...
ilk okulda eline flütten başka bir müzik aleti geçmemiş,her türlü programlarda dönüp dolaşıp aynı tarz müzikleri kullanan kanalların dışına cıkamamış olan insan alışkanlığının sonucudr.
türkçeyi istediği gibi kullanabilen * tek sektör olduğu için çok sevilmektedir.
keza bizim milletimiz zaten türkçeyi gerektiği gibi kullanmaz, bu sektör de bunu o kadar güzel destekliyor ki bacak kadar çocuklar artık '' şişt bebeğim arabanı çekerim '' diye laf atıyorlar, eee manzara bu olunca bu sektör türk milletinden daha çook ekmek yer.
kesinlikle ve kesinlikle sezen aksu denilen hanımın varlığıdır.
(bkz: tarkan)
(bkz: sezen aksu)
(bkz: sertab erener)
(bkz: levent yüksel)
(bkz: serdar ortaç)