bugün

/135
Sorun yaşıyorsanız dil seçimini ingilizce olarak ayarlayın düzelecektir.
yavaş yavaş kezbanların akın ettiği sosyal paylaşım sitesi. severim, ergen azdır.
(bkz: biz stone)
neredeyse sadece futbolun konuşulduğu ortam. hele galatasaray ve fenerbahçelilerin süreli birbirine laf soktuğu ortam oldu. ve iyice sıkıcı oldu. iyice abarttılar.
türkiye tt kısmının iyice baydığı kısımdır. sürekli bir takım muhabbeti sloganları.
sosyal internet siteleri içinde şu sıralar ünlüler tarafından işgal edilmiş alanın adı.(özellikle sporcular çok kullanmaya başladı)
şok olduğum sitedir. ya benim çevremde böyle bir şey olmadığından hiç karşlılaşmadım ya da böyle şeyler almış başını yürüyormuşta benim haberim yokmuş. benceaşıkolmak tt sinin fotoğraflarında gidiyordum adult bir içerikle karşılaştım şikayet ettim fotoğrafı derken yollayan kişi kimmiş diye baktığımda didemsonak aldı bir kullanıcıydı. kadın bildiğin bir abazan ve kendi fotoğraflarını yok işte sex pozisyonları paylaşıyor takipçileriyle sohbetleşiyor bu konular üzerinde onlarda ona bu tarz fotoğraflar gönderiyor vs. vs. vs. bilmiyorum gözümden düştü bunlar kontrol edilmesi gereken şeyler diye düşünüyorum. bu kadar da özgürlükçü olmaya gerek yok. her isteyen her istediği fotoğrafı koysaydı...
an itibariyle türkiye gündeminde "dünya fenerbahçeliler günü kutlu olsun", "fenerbahçeli adam adamdır", "meleğimizdir onlar dişi aslanlar", "adamdır aslanlar", "365 gün 24 saat galatasaray" ve "geçmişten geleceğe armağandır fenerbahçe" ttlerini barındıran, insanı sosyal medyadan ve kendi milletinden soğutan bir site.
3 günde bir düzenlenen sidik yarışlarının merkezi. son olarak cübbeli hoca gidin ve adımı tt yapın demiş. bu sidik kokusu dayanılmaz bir hal almaya başladı.
günlük makaranın yapılacağı keyif yeri. aptal saptal işleriyse takip etmemek faydalı olur.
görüş açınızı genişletebileceğiniz yorumlar yapan kişieri takip edebileceğiniz , anlık durum/konum/duygularınızı paylaşabileceğiniz sosyalağdır.
"Takip ettiklerimi azaltayım da herkes beni takip ediyor gibi görünsün " gibi iğrenç iğrenç olaylar barından sosyal paylaşım sitesi . An itibariyle hepsine bastım unfollow u .
son zamanlarda türkiye * tt listesinde sürekli futbol takımları muhabbetini döndürerek, işin b*ku çıkarılan sosyal paylaşım sitesi.
google chrome çevirisine göre tweet kelimesini cıvıldamak olarak gördüm az önce. inci sözlük saldırısı sandım yeminle.
dün itibari ile turkcell kullanıcılarına ücretsiz olan sosyal paylaşım sitesi.
Oruç Tutmayan Sınırdışı Edilsin
Tertemiz Tarihinle Tek Büyüksün Galatasaray
Dik Duruşun Engellenemez Kanaryam
Erkek Adam Üç Kadınla Evlenir
7 Yıldızlı Şikeci Fenerbahçe

böyle saçmalıklarla dolu site iyi ki aktif olarak kullanmıyorum bu siteyi.
Son zamanlarda fazlasıyla popüler olan sosyal paylaşım sitesidir. Ama inadına facebook diyorum.
facebook'un disko toplusu.
oruç tutmayanın sınır dışı edildiği, namaz kılanın orduya alınmadığı ve sürekli fb gs tartışmalarının tt lere yansığı site. sverek kullanıyoruz.
facebook kadar eğlenceli olmayan yer en azından oyun oynuyoruz orda.
amacından sapmasa şaşırtacak olan sosyal paylaşım sitesiydi ki oldu. daha da iflah olmaz. türkçe olarak kullanılalı kaç ay oldu tam bilemiyorum ama twitter kurulalı beri en büyük saçmalığını ondan sonra yaşadı.
(bkz: amacından saptırmak)
buzdolabı gibi. sıkılınca açıp bakıyorsun.
amacının dışına çıkmış bir site. kasıntılar takıldı bir site oldu.
son zamanlarda yalan haber, galatasaray, beşiktaş, fenerbahçe ve one direction konularının konuşulduğu sosyal platform.
murat bozu seviyoruz, çağatay ulusoyu çok seviyoruz gibi top twitlerden geçilmeyen paylaşım şeyisi. ergen gerilerinin baskınına uğramış amk. onlar da size bayılıyordu zaten he.
© copyright 2005 - 2026