bugün
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası31
- sözlükteki herkesin 2 hesap kullanması7
- acıyo diyen kız6
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması5
- biraz şımardım6
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor8
- sevgilinizin sözlükte yazar olması6
- true'nin utanmadan gammazlara laf söylemesi4
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak17
- çağımızın hastalığı7
- seri gizli artı oy veren melek15
- yan ma leley yan ma leyyo3
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum20
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor10
- sapık olduğu için çaylak olan insan5
- gammaz çetesi7
- çaylak hesapların artı oy vermesi2
- nickten isim tahmini yapmak72
- eski sevgilisinin adını sözlükte anan yazar2
- 24 tane fake hesabı olan yazar2
- clean code alışkanlığı2
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- hayattan zevk alamamak17
- kalabalıklar içinde yalnız olmak12
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu6
- bacınızın uluda yazar olmasını ister misiniz3
- arkadaşlar hoşçakalın4
- hava ne kadar güzel ya3
- balkonda kitli kalmak4
- gammazların gizli hesapları görebilmesi3
- insana kendini güvende hissettiren şeyler6
- deliğim ben götü kara deliğim3
- yazarların sözlükte bulunma amaçları7
- ülkenin kötü halinden gammazların sorumlu olması3
- hikayeyi devam ettir25
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- biber dolması olsa da yesek7
- g'i l d'e d l'i l y26
- hazret ktc5
- albirader camus2
- venezia fc2
- alkollü sürücüye 602 bin lira ceza3
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- gizem güven2
- sabah kahvaltısında menemen yiyen erkek3
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan4
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- mohamed salah ghaly3
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- narsisizm3
adı unutulanlardan biri. şehit teğmen tuna kara.
19 temmuz 2005 de tayin olduğu Hakkari'de ilk görevinde pusuya düşen aracın mayına çarpması sonucu şehit düşen subayımız.
(bkz: sevdalı şehit)
19 temmuz 2005 de tayin olduğu Hakkari'de ilk görevinde pusuya düşen aracın mayına çarpması sonucu şehit düşen subayımız.
(bkz: sevdalı şehit)
--spoiler--
porcelain hakkında entiri girerlerken düşünmüştüm , acaba kaçı onu tanıyo diye..bizzati tanıyanların mesajları belli oluyordu , ayrı bi havasi vardi o mesajların..uzulmustum onlar icin , sonra dusundum kendim onların yerinde olsam ne yapardım diye, dusunmesi bile korkunctu. bu basliga yazmak istemedim , ama haketti, ona son lafım.
ilginc biriydi tuna, cok konuskan cok sempati delisi , muhabbet meraklisi biri degildi. zaten 3 senedir dogru durust tanıyodum onu , daha oncede biliyorduk simaen birbirimizi ama hic diyalogumuz yoktu.
cok zekiydi, bana biraz analizci gibi gelirdi. yani işlerini belirli planlar dahilinde yapan insanlardan. e bide harbi romantik adam demek ki elinde surekli telefonla dolasırdı. yani surekli dediysem hakkaten gunde yirmi saat falan. ne buluyosun bu kadar konusacak diye takılırdık ona. simdiki esiyle konusuyordu. isimi yaparım giderim modundaydı. hedefleri varı adamın, dedim ya analizci diye..planlamıştı hayatının yıllarını, en azından dışardan oyle gorunurdu.
istanbulu tercih etmişti , dereceye girerek. kız arkadaşının yanında olabilmek için.
bir keresinde şiran lı oldugunu bildigimde şaşırmıştı.oo dedim ,oglum biliriz biz.:)) en son hatırladıgım buydu onla olan diyalogum.
oglen 12 gibi aradılar, banyodaydım, actim . duydun mu dedi bir ses. o an gozlerimin onunden yuzlerce fotograf gecti. hangisi acaba dusundum, o kadar kısa saniyede.. yutkundum derinden, ne oldu dedim.
- tuna şehit olmuş,ama emin değiliz, tanıdıklarını arada doğrula haberi,sonra bana haber ver.
5 dakka sonra tekrar aradıklarında yine sadece onlar konustu, hayatımda duydugum en berbat ses tonuyla, en uzgun ses tonlarından , en umutsuz hallerden biriyle.
-basimiz sagolsun..
mekanın cennet, adin burda olumsuz olsun arkadasim.
lutfen kimse oylamasın. bu yazı burda kalsin.
--spoiler--
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=7899839
porcelain hakkında entiri girerlerken düşünmüştüm , acaba kaçı onu tanıyo diye..bizzati tanıyanların mesajları belli oluyordu , ayrı bi havasi vardi o mesajların..uzulmustum onlar icin , sonra dusundum kendim onların yerinde olsam ne yapardım diye, dusunmesi bile korkunctu. bu basliga yazmak istemedim , ama haketti, ona son lafım.
ilginc biriydi tuna, cok konuskan cok sempati delisi , muhabbet meraklisi biri degildi. zaten 3 senedir dogru durust tanıyodum onu , daha oncede biliyorduk simaen birbirimizi ama hic diyalogumuz yoktu.
cok zekiydi, bana biraz analizci gibi gelirdi. yani işlerini belirli planlar dahilinde yapan insanlardan. e bide harbi romantik adam demek ki elinde surekli telefonla dolasırdı. yani surekli dediysem hakkaten gunde yirmi saat falan. ne buluyosun bu kadar konusacak diye takılırdık ona. simdiki esiyle konusuyordu. isimi yaparım giderim modundaydı. hedefleri varı adamın, dedim ya analizci diye..planlamıştı hayatının yıllarını, en azından dışardan oyle gorunurdu.
istanbulu tercih etmişti , dereceye girerek. kız arkadaşının yanında olabilmek için.
bir keresinde şiran lı oldugunu bildigimde şaşırmıştı.oo dedim ,oglum biliriz biz.:)) en son hatırladıgım buydu onla olan diyalogum.
oglen 12 gibi aradılar, banyodaydım, actim . duydun mu dedi bir ses. o an gozlerimin onunden yuzlerce fotograf gecti. hangisi acaba dusundum, o kadar kısa saniyede.. yutkundum derinden, ne oldu dedim.
- tuna şehit olmuş,ama emin değiliz, tanıdıklarını arada doğrula haberi,sonra bana haber ver.
5 dakka sonra tekrar aradıklarında yine sadece onlar konustu, hayatımda duydugum en berbat ses tonuyla, en uzgun ses tonlarından , en umutsuz hallerden biriyle.
-basimiz sagolsun..
mekanın cennet, adin burda olumsuz olsun arkadasim.
lutfen kimse oylamasın. bu yazı burda kalsin.
--spoiler--
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=7899839
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar