bugün
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak11
- true'nin çaylak olması7
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri5
- yeni parti55
- tekne turu9
- ekranda görülünce kanal değiştirdiğimiz kişiler3
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur7
- sapık olduğu için çaylak olan insan7
- çikolata soslu ıslak kek4
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek3
- imam maaşları3
- tai lung'u tek yumrukla yere sermek2
- askeri ücretle evlenebilir mi5
- muz yiyen erkek4
- fakir erkeğin karımı çalıştırmam demesi3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası32
- nickten isim tahmini yapmak72
- aykirikadin7
- yeni parti için isim önerisi5
- ordu merkez3
- 64 yıl ilişki yaşayıp evlenmeyi kabul eden kadın4
- tiramisu yiyen erkek3
- 2002 yılını özlemek3
- herkesin birbirini fake hesapla suçlaması5
- hayden panettiere2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak5
- kel erkeklerin karizması3
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması8
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak19
- galericiler taksiciler emlakçılar ve telefoncular2
- atatürk'ün alevi dedelerine de karşı olması5
- gürsel tekin7
- atm den para yollayanlar3
- eski kitaplar3
- ucuza geliyor diye zinaya yönelen erkek2
- aynı bokun laciverti2
- dhkp c'li ev arkadaşı2
- yeni partinin amblemi2
- mehdinin pforzheim da olması3
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor8
- keki kabarmayan sözlük kızı3
- çocuk kanallarının çok çocuksu olması2
- 24 tane fake hesabı olan yazar6
- kova dolunayı4
- şeriatsız dünya2
- bir erkeğin aşko demesi5
- islam medeniyetinin varlığı2
- çağımızın hastalığı8
- hangi yazar hangi başlığa ait5
--spoiler--
porcelain hakkında entiri girerlerken düşünmüştüm , acaba kaçı onu tanıyo diye..bizzati tanıyanların mesajları belli oluyordu , ayrı bi havasi vardi o mesajların..uzulmustum onlar icin , sonra dusundum kendim onların yerinde olsam ne yapardım diye, dusunmesi bile korkunctu. bu basliga yazmak istemedim , ama haketti, ona son lafım.
ilginc biriydi tuna, cok konuskan cok sempati delisi , muhabbet meraklisi biri degildi. zaten 3 senedir dogru durust tanıyodum onu , daha oncede biliyorduk simaen birbirimizi ama hic diyalogumuz yoktu.
cok zekiydi, bana biraz analizci gibi gelirdi. yani işlerini belirli planlar dahilinde yapan insanlardan. e bide harbi romantik adam demek ki elinde surekli telefonla dolasırdı. yani surekli dediysem hakkaten gunde yirmi saat falan. ne buluyosun bu kadar konusacak diye takılırdık ona. simdiki esiyle konusuyordu. isimi yaparım giderim modundaydı. hedefleri varı adamın, dedim ya analizci diye..planlamıştı hayatının yıllarını, en azından dışardan oyle gorunurdu.
istanbulu tercih etmişti , dereceye girerek. kız arkadaşının yanında olabilmek için.
bir keresinde şiran lı oldugunu bildigimde şaşırmıştı.oo dedim ,oglum biliriz biz.:)) en son hatırladıgım buydu onla olan diyalogum.
oglen 12 gibi aradılar, banyodaydım, actim . duydun mu dedi bir ses. o an gozlerimin onunden yuzlerce fotograf gecti. hangisi acaba dusundum, o kadar kısa saniyede.. yutkundum derinden, ne oldu dedim.
- tuna şehit olmuş,ama emin değiliz, tanıdıklarını arada doğrula haberi,sonra bana haber ver.
5 dakka sonra tekrar aradıklarında yine sadece onlar konustu, hayatımda duydugum en berbat ses tonuyla, en uzgun ses tonlarından , en umutsuz hallerden biriyle.
-basimiz sagolsun..
mekanın cennet, adin burda olumsuz olsun arkadasim.
lutfen kimse oylamasın. bu yazı burda kalsin.
--spoiler--
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=7899839
porcelain hakkında entiri girerlerken düşünmüştüm , acaba kaçı onu tanıyo diye..bizzati tanıyanların mesajları belli oluyordu , ayrı bi havasi vardi o mesajların..uzulmustum onlar icin , sonra dusundum kendim onların yerinde olsam ne yapardım diye, dusunmesi bile korkunctu. bu basliga yazmak istemedim , ama haketti, ona son lafım.
ilginc biriydi tuna, cok konuskan cok sempati delisi , muhabbet meraklisi biri degildi. zaten 3 senedir dogru durust tanıyodum onu , daha oncede biliyorduk simaen birbirimizi ama hic diyalogumuz yoktu.
cok zekiydi, bana biraz analizci gibi gelirdi. yani işlerini belirli planlar dahilinde yapan insanlardan. e bide harbi romantik adam demek ki elinde surekli telefonla dolasırdı. yani surekli dediysem hakkaten gunde yirmi saat falan. ne buluyosun bu kadar konusacak diye takılırdık ona. simdiki esiyle konusuyordu. isimi yaparım giderim modundaydı. hedefleri varı adamın, dedim ya analizci diye..planlamıştı hayatının yıllarını, en azından dışardan oyle gorunurdu.
istanbulu tercih etmişti , dereceye girerek. kız arkadaşının yanında olabilmek için.
bir keresinde şiran lı oldugunu bildigimde şaşırmıştı.oo dedim ,oglum biliriz biz.:)) en son hatırladıgım buydu onla olan diyalogum.
oglen 12 gibi aradılar, banyodaydım, actim . duydun mu dedi bir ses. o an gozlerimin onunden yuzlerce fotograf gecti. hangisi acaba dusundum, o kadar kısa saniyede.. yutkundum derinden, ne oldu dedim.
- tuna şehit olmuş,ama emin değiliz, tanıdıklarını arada doğrula haberi,sonra bana haber ver.
5 dakka sonra tekrar aradıklarında yine sadece onlar konustu, hayatımda duydugum en berbat ses tonuyla, en uzgun ses tonlarından , en umutsuz hallerden biriyle.
-basimiz sagolsun..
mekanın cennet, adin burda olumsuz olsun arkadasim.
lutfen kimse oylamasın. bu yazı burda kalsin.
--spoiler--
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=7899839
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar