bugün

tuna kara

--spoiler--
porcelain hakkında entiri girerlerken düşünmüştüm , acaba kaçı onu tanıyo diye..bizzati tanıyanların mesajları belli oluyordu , ayrı bi havasi vardi o mesajların..uzulmustum onlar icin , sonra dusundum kendim onların yerinde olsam ne yapardım diye, dusunmesi bile korkunctu. bu basliga yazmak istemedim , ama haketti, ona son lafım.

ilginc biriydi tuna, cok konuskan cok sempati delisi , muhabbet meraklisi biri degildi. zaten 3 senedir dogru durust tanıyodum onu , daha oncede biliyorduk simaen birbirimizi ama hic diyalogumuz yoktu.

cok zekiydi, bana biraz analizci gibi gelirdi. yani işlerini belirli planlar dahilinde yapan insanlardan. e bide harbi romantik adam demek ki elinde surekli telefonla dolasırdı. yani surekli dediysem hakkaten gunde yirmi saat falan. ne buluyosun bu kadar konusacak diye takılırdık ona. simdiki esiyle konusuyordu. isimi yaparım giderim modundaydı. hedefleri varı adamın, dedim ya analizci diye..planlamıştı hayatının yıllarını, en azından dışardan oyle gorunurdu.

istanbulu tercih etmişti , dereceye girerek. kız arkadaşının yanında olabilmek için.

bir keresinde şiran lı oldugunu bildigimde şaşırmıştı.oo dedim ,oglum biliriz biz.:)) en son hatırladıgım buydu onla olan diyalogum.

oglen 12 gibi aradılar, banyodaydım, actim . duydun mu dedi bir ses. o an gozlerimin onunden yuzlerce fotograf gecti. hangisi acaba dusundum, o kadar kısa saniyede.. yutkundum derinden, ne oldu dedim.

- tuna şehit olmuş,ama emin değiliz, tanıdıklarını arada doğrula haberi,sonra bana haber ver.

5 dakka sonra tekrar aradıklarında yine sadece onlar konustu, hayatımda duydugum en berbat ses tonuyla, en uzgun ses tonlarından , en umutsuz hallerden biriyle.

-basimiz sagolsun..

mekanın cennet, adin burda olumsuz olsun arkadasim.

lutfen kimse oylamasın. bu yazı burda kalsin.
--spoiler--

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=7899839
© copyright 2005 - 2026