bugün
- kilo vermenin çok zor olması2
- cyle larin'in gol sevinci açıklaması2
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- rahmi koç3
- erkeğin evlenince eşine it gibi davranması2
- en iyi antidepresan7
- true denilen yazar10
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- borçlarınızın ne zaman biteceğini biliyor musunuz2
- kötü biri olduğunu bilmek5
- deli olduğunun farkına varmak6
- diyanetin abd'deki villaları8
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- arkadaşlar nasılsınız6
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- acıkmamak için öneriler5
- ben bu yazıyı oğluma yazdım2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- cilgincapkin221
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- chp'nin hali ne olacak49
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn2
- kontrat fosfor karburator5
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- gammazlar çetesi17
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- determinizm2
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- sarı yeleli aslan trump8
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- gecenin şarkısı5
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- anın görüntüsü18
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı2
- mor semsiyeli yabanci14
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- gocu26
- zallın fake hesabı var mı9
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- iç sesin sürekli konuşması3
- hababam sınıfı semra hoca7
- yazarları gülümseten şeyler6
şu aralar savaş borazanlığı yapmaktadır.
ne meraklıymışınız amk suriye ye yapılacak müdahaleye. koşa koşa siktirin gidin, inanın yolunuz çıkmayız, müdahale edin hadi, durmayın.
ne meraklıymışınız amk suriye ye yapılacak müdahaleye. koşa koşa siktirin gidin, inanın yolunuz çıkmayız, müdahale edin hadi, durmayın.
hükümet hangi parti olursa olsun trt o hükümetin bahçesidir. onun için kurulmuştur zaten.
leyla ile mecnun'u yayından kaldırmasıyla birlikte erdal bakkal misali faturalardaki trt katkı payını vermek istemediğim devlet kanalı...
izlemiyorum arkadaş, izlemediğim kanalın da vergisini vermek istemiyorum....
tırt kanal olmuştur artık...
hatta iyi bilirsiniz bunu " one minute, one minute... trt benim için bitmiştir... daha da trt izlemem... "
izlemiyorum arkadaş, izlemediğim kanalın da vergisini vermek istemiyorum....
tırt kanal olmuştur artık...
hatta iyi bilirsiniz bunu " one minute, one minute... trt benim için bitmiştir... daha da trt izlemem... "
http://www.youtube.com/watch?v=CR_NjLUTnYI
yakında hilafet sancağını da meclis direklerine gereceğiz.
yakında hilafet sancağını da meclis direklerine gereceğiz.
zamanında dabılyu şeklinde telaffuz edilen 'w' harfine 'çift v ' diyen kanallar silsilesiydi.
an itibarı ile trtspor'da manchester'a mençistır demediği için özür dileyen spikere sahip bir anlayışa dönüşümü gözlenmiştir.
sevinsek mi üzülsek mi?
an itibarı ile trtspor'da manchester'a mençistır demediği için özür dileyen spikere sahip bir anlayışa dönüşümü gözlenmiştir.
sevinsek mi üzülsek mi?
--spoiler--
Birçok kanal Anıtkabir'den, Dolmabahçe'den özel yayın yaparken TRT Ebussuud'un kişiliğini konuşuyor!
--spoiler--
(bkz: Selcan taşçı)
Birçok kanal Anıtkabir'den, Dolmabahçe'den özel yayın yaparken TRT Ebussuud'un kişiliğini konuşuyor!
--spoiler--
(bkz: Selcan taşçı)
Leyla ile mecnun hatırına izlediğim ancak onuda kaldırdıktan sonra izlemeyi bıraktığım yandaş ve kalitesiz kanal.
sadece dünya kupası ve olimpiyatları izlemek için izlenilen kanal olmaya mahkum kalacak gibidir. türkiye'de katılamıyor dünya kupalarına avrupa şampiyonalarına zaten..
elektrik faturası hırsızı,
devlet memuru televizyon kanalı.
tırt ın kısaltması.
herşeyine küfürsüz tahammül edeyim de iğrenç haber spikerlerinize onlar emekli olana kadar küfürsüz nasıl katlanayım.
devlet memuru televizyon kanalı.
tırt ın kısaltması.
herşeyine küfürsüz tahammül edeyim de iğrenç haber spikerlerinize onlar emekli olana kadar küfürsüz nasıl katlanayım.
çok güzel ve seviyeli dizileri olan devlet kanalı.
eskiden haber veriridi. yoruma az yer verirdi. şimdi ise haber eksik yorum bol. sanki bizim yerimize de düşünüyorlar.
yarın 16.30'da oynanacak hoffenheim-borussia dortmund maçını yayınlamayacak kurum. allah belanızı versin.
bünyesinde görevden alınmalar başlayan kanal. sanırsam cemaatle ilişkisi olan kişiler belirlenip uzaklaştırılıyor.
herkes ilerlerken geriye gitmekte sanki. şaşıfelek çıkmazı, yeditepe istanbul, yedi numara, nasıl evde kaldım, en son babalar duyar, ayrılsakta beraberiz, leyla ile mecnunların yerini osmanlı tokadı, zengin kız fakir oğlan, beni böyle sev gibi içi boş şeylerle bizi oyalamaya çalışan şeyler aldı.
güzel dizi filmlerin olduğu kanal.
zamanında 7 numara gibi bir dizi yapmıştı tutkunu etmişti. kaliteli kanal vesselam.
Fethiyesporun hiçbir maçını yayınlamayan televizyon. ceza veriyor aklınca. Bide hala demokraaaaaaasi naraları atıyor bu ak köpekler.
Leyla ile Mecnun ekibine, bak onunla da yapamadı hahaha sorun bende değil demek diyen eski sevgili misali saçmasapan bir yazı hazırlayıp bunu da yayınlamaya utanmayan ergen zihniyetli kanal.
şu sıralar "büyük kedilerin günlüğü" dışında takip etmediğim kanal...
ödediğim vergilerden bu kuruluşa giden bölümünü helal etmediğim kuruluştur.
12 sene önce ırak' ta amerikalılar müslüman kadınları zikerken ses çıkaramayan ama suriye'deki katliamı alçakların emellerine alet edip açıklayan kanal.
'ı' eksik yazılmış.
çıkan yalan haberleri yalanlamıştır. inanan geri zekalılara duyurulur.
"ana muhalefetten yavru muhalefete dönüyoruz şimdi" şeklinde haber sunulmuştur... bu terbiyesizliklerinin ardından twitter'da bonbardımana tutulmuştur.
yazık...
lan orası hükümetin veyahut bir başkasının kanalı değil, bizzat devletin kanalı ama hükümete hizmet etmekte. bu kafadan ne zaman sıyrılacak ve devletin kanalı olduğunu anlayacaklar acaba...
yazık...
lan orası hükümetin veyahut bir başkasının kanalı değil, bizzat devletin kanalı ama hükümete hizmet etmekte. bu kafadan ne zaman sıyrılacak ve devletin kanalı olduğunu anlayacaklar acaba...
türkiye'deki tüm tv ve radyo kanallarının babasıdır. zira 46 yaşında trt.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar