bugün

başrollerini en antipatik yazarların paylaşacağı, uludag sozluk kadrosu tarafından hazırlanmış, bir skai filmi.
filmin konusu:
sözlük formatını anlamamış, bazı yeni nesil yazarların, evrim geçirerek, korkunç, antipatik trollere dönüşmesi ve sözlüğü istila etmesi üzerine sözlükte soğuk savaş dönemi başlar. açılan gereksiz entrylerle, sol frame trollerin eline geçer. tüm ümitlerin tükendiği bir anda, birkaç gizemli yazar ve çaylak diğer yazarları örgütleyerek entry savaşlarını başlatır. kıyasıya süren savaş, yüzlerce yazarın çaylak konumuna düşmesi, bannlanması ve milyonlarca entrynin silinmesi ile sonuçlanır. artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

30şubat'ta sinemalarda
hadi arkadaslar, elemeler baslıyor. kayıt yaptırın artık. (sözüm troller mecliisinden içeri)
3 bölüm olacak filmdir. Ayrıca 30 şubat gösterim değil çekim tarihidir.

Başrolleri bluevelve ile hicbiseyebosunaiclenmeyenadam paylaşlacaktır.

(bkz: trollerin efendisi sözlükteki tehlike)
(bkz: trollerin efendisi sözlükteki karmaşa)
(bkz: trollerin efendisi sözlüğe veda)
ilk üç filmin izlenme kalitesine göre, üç filmle daha devam edebilecek proje.

trollerin efendisi bölüm 4; yeni bir umut
trollerin efendisi bölüm 5; zall'ın dönüşü
trollerin efendisi bölüm 6; zall'ın intikamı
(bkz: lord of the troll)
3' lemenin ilk filmi;

trollerin efendisi part 1: troll kardeşliği

başroller; bluevelve, hicbiseyebosunaiclenmeyenadam

trollerin efendisi part 2: iki mal

başroller; maldan adam, cool adam

trollerin efendidi part 3: kernel' in dönüşü

başrol: kernel amadeus
nicki güzel yazardır.
nicki her şeyi açıklıyor, bir adet yazar. *
bana bir hoşgeldin'i çok görmemiş yazar.teşekkürlerimi arz ediyorum kendilerine.
hosgeldin nesildas.
http://www.google.com.tr/...:112&tx=104&ty=89
ekiekeiekei!!!
sağ olsun hoşgeldinimizi de eksik etmedi. gözlemlerime göre ağır trolldür kendisi. bana liseli dedi ama ironi mi yaptı gerçekten öyle mi gördü anlamadım canı sağ olasıca yazar.
sözde mümin, aslında atarlı geyikçinin tekidir.
(#18118527). teşekkürü borç bilirim.
açtığı başlıklarla ve girdiği entrylerle kalitesizliğini konuşturmuş, başarısız bir troll denemesi.
Cidden başarısız. Provokatif değil.
skai
yedinci nesil silik

bu yönetmen öldüğü için filmin devamını ben çekeceğim .
(bkz: ölü ceset)
olmamış bu.
akraba evliliğinin efendisi.
(bkz: yazık la kimin çocuğuysa)
ciddiye alınmayan troll denemesi.
zaten var olan meseleleri ısıtıp ısıtıp önümüze getiren olmamış troll.bunu, bunu atın dışarı...
git, kendini sildirmeden.
büyük balıkçı gemilerine verilen isim. yeni ve küçükleri ufak balıklar alırken içine büyük ve deneyimli troller balina bile alırlar içine. kapasite geniştir yani büyük trollerde.tabi koskoca troll neler almaz ki içine.
Olmamış.
© copyright 2005 - 2026