bugün
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez20
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı4
- cennetten düşerken canın yandı mı3
- forlove19 sorunsalı3
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak8
- am ile pm yi karıştırmak5
- mehdiye inanıyor musunuz3
- sessizliğin artık korkutmaması2
- eve girildiğinde ilk yapılan şeyler5
- kale3112 nickli sözlük yazarı2
- aylık 403 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- renault modus2
- the odyssey6
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak10
- kanlı gözlerle aynaya bakmak2
- manifest grubu vs tarkan16
- islam düşmanlarına bir soru3
- huzur7
- nissan skyline r342
- çorumda konser için müzik grubu öner7
- kaldırım taşını yastık yapmak2
- iş yerinde sıkıntıdan patlamak2
- eren kaşıkçı2
- balerion3
- sözlük kızlarının kekleri11
- yine çok fena burnum kanadı5
- 29 07 26 kusadasi dktt konseri2
- yeni parti50
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor11
- çin üretimi elektrikli arabalar2
- nissan silvia2
- 27 temmuz 2026 galatasaray venezia maçı4
- korkusuz korkak4
- ankara2
- muğla daki orman yangını2
- uzaylıların dünyayı işgal edip köleleştirmesi2
- bana onu sormayin5
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- parcalandim toparlanamiyorum4
- hikayeyi devam ettir54
- ona bir şey söyle8
- korkusuz korkak filmindeki gaddar kerim3
- kıyafet alışverişi6
- askeri ücretle evlenebilir mi7
- tayyip'e oy vermeyenlerin mal mı olması2
- yeğen2
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek6
çemberimde gül oya, kırık kanatlar, aşka sürgün, sultan makamıü kurşun yarası yapımcılarındandır. kara yılan ve asi bu dönem en yeni projelerindendir.
kendisi göçmendir efendim,o yüzden kendi gibi olanlara çokça yardım eder.
sis yapım'ın sahibi.
atv 'de yayınlanan hatırla sevgili adlı dizinin proje tasarımcısıdır ayrıca.
her fırsatta dönem dizilerine olan ilgisini dile getiren, kaliteli işlere imza atmış yapımcı. (bkz: hatırla sevgili) (bkz: karayılan)
ayrıca birçok yeteneği keşfetmiş ve yıldız yapmıştır. (bkz: begüm birgören) (bkz: cansel elçin) (bkz: tuba büyüküstün)
ayrıca birçok yeteneği keşfetmiş ve yıldız yapmıştır. (bkz: begüm birgören) (bkz: cansel elçin) (bkz: tuba büyüküstün)
23 ocak 2009 itibariyle vizyona giren güz sancısı filminin yönetmeni...
9 mart 2008 tarihli sade vatandaş programında filminin istanbul film festivali yarışma bölümüne alınmaması üzerine yaptığı çocukça açıklamalarla antipati kazanan yönetmen.
Tomris ismi: Türk tarihinde ki ilk bayan liderdir.
antakya dizilerinden gına getirendir.
kürtçü yapımcıdır. bütün yapımlarında kürtlerin yaptıklarını aklamak, kürtleri türk kültürlerini barındırıyor (delikanlılık, arap değil orta asya ahlak yapısı vb.) gibi göstermek misyonu vardır.
bunu yaparken ; türk insanını karalayarak yapar. onun yapımlarında türk kötüdür, kürt iyidir.
seda sayan programları ve televole içeriği kadar bilgi birikimi olan insanların gururudur, en sevdiği yapımcıdır. hükümetin kankası, abd nin bacısı, dtp nin gülüdür.
bunu yaparken ; türk insanını karalayarak yapar. onun yapımlarında türk kötüdür, kürt iyidir.
seda sayan programları ve televole içeriği kadar bilgi birikimi olan insanların gururudur, en sevdiği yapımcıdır. hükümetin kankası, abd nin bacısı, dtp nin gülüdür.
(bkz: yeditepe istanbul) onun projesidir. saygıyla!
siyasi dizilerse söz konusu olan,başarılı hatun.ekibi ve o an için toplanan her kim varsa tökezlesede kalkmayı biliyor.
aşklı meşkli dizilerde ise her zamanki 'aşk' olgusunu yine 'herzamanki' buram buram etnik kokan topraklardan aktarılıyor.hiç izlemedim,fragmanları dışında bu dizileri ama tuba büyüküstün kadar hareket edemeyen bir kadına ilah muamelesi yapılması, mekaniğe olan inanç gibi geliyor bana.dizileride ortadoğuya kakalıyorlar zaten.
gelgelelim uzun metraj fimlerine.
eski fimlerini yeni filmleri ile karşılaştırmak gerek.
ama yapmayacağım,üzülürüm.
söyleyemese bile eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşlüğü için saygıyı hakeder yinede.
daha çok yönetmen,daha çok bağımsız sinema..
aşklı meşkli dizilerde ise her zamanki 'aşk' olgusunu yine 'herzamanki' buram buram etnik kokan topraklardan aktarılıyor.hiç izlemedim,fragmanları dışında bu dizileri ama tuba büyüküstün kadar hareket edemeyen bir kadına ilah muamelesi yapılması, mekaniğe olan inanç gibi geliyor bana.dizileride ortadoğuya kakalıyorlar zaten.
gelgelelim uzun metraj fimlerine.
eski fimlerini yeni filmleri ile karşılaştırmak gerek.
ama yapmayacağım,üzülürüm.
söyleyemese bile eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşlüğü için saygıyı hakeder yinede.
daha çok yönetmen,daha çok bağımsız sinema..
Gazetede fotoğrafını gördüğüm ana kadar kendisini erkek sandığım yapımcıdır. Beni kendimden utandıran, çok güzel yapıtlar sunan kişidir.
"Bu kalp seni unutur mu" gibi bir yetmez ama evet dizisi yapmış kişi.
Unutulmaması gerekir.
Unutulmaması gerekir.
dün (23.09.2024) uzun süredir mücadele ettiği kanser sebebiyle vefat etmiş yönetmen. Allah taksiratını affetsin, Allah rahmet eylesin..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar