bugün

hoşgelmiş yazardır.

(bkz: teröristlerin habur sınır kapısından girişi/#9937757)

adam haklı beyler bu arada.
Yeni yılda, her şeyin gönlünce olmasını, tüm beklentilerinin gerçekleşmesini temenni ederek.Mutlu yıllar dileklerimi sunduğum dost yazar.
milliyetçi-vatansever sözlük yazarlarından birine benziyor.hoşgelmiş sefa gelmiş.
bilgili, iyi bir yazar. anlatmak istediğini saygı çerçevesinde anlatıyor. takdir ediyorum.
her ne kadar fikirlerimiz uyuşmasa da, aynı çerçeve dahilinde sözler sarfetmesek de kendisinin dik bir duruşu, fikirleri dahilinde sağlam söylemleri var. katılırım katılmam, bu farklı bir olay.

kanına gireceğim zamanla. *
başkasının avukatlığını yaparken sıçmış yazar. bir iki link vererek gerçekler ortaya çıksa idi evrim teorisi teorilikten çıkar gerçek olurdu.

Kaçak elektirik konusu zoruna gitmiş yazarladan biri.
vurduğu yerden ses getiriyor, normaldir toz kaldırması. bileğine kuvvet diyoruz.
toz alırken dikkat etmiyor. toz bezini düzgün tut diyoruz.
insanlara küfür edince entrysi silinen ama çaylak yapılmayan

aynı üslüpla ona karşılık verince bizi çaylak yapan moderasyonun kolladığı yazar.
türkçü çapulcu lafıma alınmış yazar. oysa ki türkçü çapulcu olmak her babayiğide nasip olmaz. ha bir de bana tkp'li demiş. zaten bir tek tkp'li olmadığım kalmıştı.
(#11057350) adam haklı.
hiçbir girimde bu ifade olmadığı halde solcu iftiracılığı ile çamur atıp kaçan user.
(bkz: kaynak)
--spoiler--
bir başka girisinde de akp muhakifi sözlük yazarları tutuklanacak falan diyordu.
--spoiler--

ayarı yiyip yanıt veremeyen aynı user ın itirafi ise şu şekilde dir.
--spoiler--
sonuna kadar cuntacıyım, sonuna kadar darbeciyim.
--spoiler--
kullanıcı adı altına yazmayı sevmeyen ancak söz konusu "iftira" olduğunda bu kuralını çiğneyecek olan yazar. bakalım beni iftira ile suçlayanlar ne demiş?

--spoiler--
durduk yerde toz kaldırmanın anlamı yok
ona da sıra gelecek postal yalayıcısı userlarada
sıralarınızı bekleyin
silivride hepinize yetecek kadar yer var.
--spoiler--

bu giriden başka bir anlam çıkıyorsa eğer ben girimin o kısmını değiştiririm.
daha ne yazdıklarını bilmiyor bunlar. nasıl bir hafıza varsa...
akp karşıtlı ile darbe yandaşlığını ayırt edemeyen user ın kendi kendine ayar verdiği giridir.
akp karşıtlığını darbe yandaşlığından farklı görmeyen yazarların darbeci diye nitelendirdiği yazardır.
insanı aptal yerine koyarlar. sanki bilmiyormuşuz gibi yazdıklarında kastettiklerini...
neyse bu kadar kendi kullanıcı adı altı yazısı yeter . başka zaman başka bir malca iddia olduğunda yazarım.
cahil cühelayı muhattap alarak sevindirmenin anlamı yok.
pirifani nin gece yarısı hacamat ettiği, kan gürdükçe vurduğu eğlence vesilesi.
(bkz: yenilen pehlivan güreşe doymazmış)
iyi yazar, takipteyiz.
şevk ile yazması dileğiyle.
(#11357269) entrysiyle kendisine helal dedirtmiştir.
(#11477252)
yazdıklarından en fazla 17 yaşında olabileceğini düşündüğüm yazar.
(#11478327)
Dolayı bir alkışı hak eden yazardır. Niye müdahale edilmiyor? Oy işte, oy. Bu grubun, birazcık Türkiye cumhuriyetini saygılı taraftarından alacakları bir gıdım oy için bile bayrak yerlerde.
milliyetçi bi yazar.
ama benimle onun milliyetçilik anlayışı arasında çok fark var.
o da farkında.
Yeni CHP konusunda sonuna dek haklı olan yazardır. YEni CHP Kürtçü, Kapitalist bir hal almıştır. 2-B arazilerinin satışından PKKLılarla yaptığı işbirliklerine kadar olası bir MHP, CHP koalisyonundan daha çok AKP'nin yanına yakışır hale gelmiştir bu bölücü, kapitalist haliyle. işte bu yüzdendir ki Anti-emperyalist Milli cephede MHP oy verilebilecek tek büyük parti haline gelmiştir.
milliyetçi düşüncelere sahip yazar arkadaş.
sıradan bir kafatasçı.
gümbür gümbür yazar. goministlerin bok atmaya çalıştığı yazar.*
© copyright 2005 - 2026