takip ettiğim 3-5 yazardan biri. güçlü kaleminden çıkan vurucu tespitlerini ilgiyle takip ediyorum. badi tuşu olsa direkt eklerdim.
hiç bir entrysini okuma gafletinde bulmamama ramen, takip edilesi olduğu kanaatinde olduğum yazar.
yazar.
ay nasil icim acidi simdi ya, oy kuzuum, kiyamam.
(bkz: kendi nick altını dolduran boş insan)
nick altına yazan yazar.
eğlenceli biri olsa gerek.
(#15932513).
okul müdürü masası fantezisi komiktir.
haxballda ölümcül takımımın eşidir.
#16063211 bir itirafta bulunmuş,

#16057192 sevişemediği için heralde,

artılayan benim yeğenim heycanlanma hemen, taşkala yaptım.
güzel müzik muhabbeti yapılabilen, kendisi de benim gibi oasissever uuserdır. Avatarında bile Noel Gallagher vardır. **
trollüğün amına koymuş yazar dır. severek izliyoruz. *
(#18312049)

uzun bir tatile çıkacak olan yazar.
Kendisinin hayal gücüne akıl sır erdiremediğim yazarcık,

kurt cobain için,
''90's justin bieber. ikiside mtv boku değil mi?'' (#18301215)

axl rose için,
''2 sağlam albüm yapıp üzerine yatan boktan grubun boktan elemanı.'' (#18357421)

joe satriani için,
''15-17 yaş arası ergenlere göre dünyanın en iyi gitaristidir. ama ne yazıkki sadece 15-17 yaş arası ergenlere göre.''(#18669811)

megadeth için,
''bir metal grubu t-shirt'ü alıp kendisini metalci zanneden 13-17 yaş ergen topluluğunun metallica dan sonra dinlemeye başlayıp, "aaa 2 grup biliyom ben yaa" havalarına sokup kendilerini metalci zannetmelerine sebep olan gruptur.'' (#18669787)

yngwie malmsteen için,
''parmak alıştırmalırına iyi kasıp, müzik yaptığını zanneden yavşak.'' (#18669738)

Yahu dostum sen nasıl bir insansın, trollük mü bu şimdi? yok yok harbiden trollük değil. Kimsenin sinirini bozmaya hakkınız yok eğer eğlenecek, dalga geçecek yer arıyorsanız buradan siktir olup gidersiniz.
© copyright 2005 - 2026