bugün
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı11
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın9
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- manuel vites araba kullanan kadın4
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- kadınların erkeklerde çok fazla kriter araması8
- mekke anlaşması7
- sevgilisinin regl gunlerini hesaplayan erkek8
- devalüasyon yakın mı9
- kadınlar kötü araba kullanmaz diyen erkek2
- kotor6
- sözlükte kavga olacak hissi2
- günlük tutan erkek9
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- fenerbahçe de romelu lukaku gelişmesi3
- iki pedal olan bir arabada yanlış pedala basmak2
- düğün dernekle evlenir kimseye duyurmadan boşanır11
- velvet hanım çay içelim mi6
- yavrum diye hitap eden erkek7
- anın görüntüsü10
- kadın kocasının hizmetkarıdır4
- filtreli fotoğraf paylaşan erkek8
- efesle tuborgu karıştırıp içmek8
- israil3
- hurdacılık2
- eğitiyorum ayağına işkence eden sensei4
- ülkücüleri ciddiye almak3
- mesajlara hızlı cevap vermek9
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı2
- bir günde 100 bayana merhaba demek3
- ümmetçilerin azerbaycan düşmanlığı2
- ortega sedat3
- burunla blok flüt çalabilmek6
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması13
- kadın yazar çekme başlıkları6
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim5
- cedicader'i gsli yapıyoruz kampanyası2
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor10
- cersei lannister'in dincileri patlatması3
- sezgin tanrıkulu2
- sözlüğü anı defteri gibi kullanmak6
- artı oy veren kişinin erkek yazar olması3
- geldimgittim5
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron5
- mohamed salah ghaly14
- trafikte hanımının yanında artistlik yapsalar6
- sevgilim popomun arasından kredi kartı çekti3
- dar kot pantolon ile uyumak3
- sözlük yazarlarından aforizmalar3
beşiktaş çırağan caddesinde bulunan pizzacı.
http://www.theuppercrustpizzeria.com/
http://www.uppercrustturkiye.com/
istanbul'da bulunan en iyi 5 pizzacıdan biridir. oldukça güzeldir pizzaları. gidin, deneyin efendim.
http://www.theuppercrustpizzeria.com/
http://www.uppercrustturkiye.com/
istanbul'da bulunan en iyi 5 pizzacıdan biridir. oldukça güzeldir pizzaları. gidin, deneyin efendim.
istanbul'da evlere servis için en iyi pizza. her ürünü muhteşem, hamuru muhteşem, boyutları olağanüstü! ödediğiniz ücrete karşılık gelen miktar insanı mutlu ediyor. o kadar güzel ki ilk defa bir pizzayı soğuk soğuk bile yedim.
merak etmeyin, paket servis soğuk gelmedi. aksine, inanılmaz sıcak geldi! sadece ben bir daha yemek için ısıtmaya üşendim. böylesi bile muhteşemdi.
eğer benim gibi az yiyen biriyseniz bir dilim pizza + içecek menüsüyle rahatça doyabilirsiniz.
merak etmeyin, paket servis soğuk gelmedi. aksine, inanılmaz sıcak geldi! sadece ben bir daha yemek için ısıtmaya üşendim. böylesi bile muhteşemdi.
eğer benim gibi az yiyen biriyseniz bir dilim pizza + içecek menüsüyle rahatça doyabilirsiniz.
sinan güler'in an itibariyle twitter dan reklamını yapmasıyla merak ettiğim pizzacı. little ceasars'dan ne farkı var merak etmiş bulunmaktayım.
incecik çıtır hamuruyla ve doyurucu porsiyonlarıyla gönülde taht kurmuş pizzacı.
geçen gün erkek arkadaşımla zomato'daki 4.9 puanına bakıp bebek'teki şubelerine gittik. bebek sahilden biraz daha içeride kalıyor sanırım.
pizza fiyatlarında biraz indirime gitmeliler bence. sadece sebzeden oluşan bir pizzanın 50 küsür lira olması bana biraz abartı geldi. daha önce hiç gitmediğimiz için pizzanın boyutları hakkında bir fikrimiz yoktu lakin yorumlarından çok ince olduğunu okuyup large boyunu söyledik, 8 dilim tabii ki bana çok geldi ve 4 dilimini erkek arkadaşıma iteleyip 12 dilim pizza yemesine sebep olmuş olabilirim. tabii bunun sonunda da bebek sahilden yeniköy sahile kadar 1-1.30 saat yürüyüp biraz sindirelim dedik.
aslında menüde çok fazla çeşit var ama ben damak zevkime göre birleşmiş bir pizza bulamadım. ama buradan öğrendiğim en iyi şey seçecek pizza bulamıyorsan margarita alıp üzerine istediğin malzemeleri eklemek.
mekan iyi güzel lakin 45 50 lirayı hak edecek pizzalar değil bunlar.
pizza fiyatlarında biraz indirime gitmeliler bence. sadece sebzeden oluşan bir pizzanın 50 küsür lira olması bana biraz abartı geldi. daha önce hiç gitmediğimiz için pizzanın boyutları hakkında bir fikrimiz yoktu lakin yorumlarından çok ince olduğunu okuyup large boyunu söyledik, 8 dilim tabii ki bana çok geldi ve 4 dilimini erkek arkadaşıma iteleyip 12 dilim pizza yemesine sebep olmuş olabilirim. tabii bunun sonunda da bebek sahilden yeniköy sahile kadar 1-1.30 saat yürüyüp biraz sindirelim dedik.
aslında menüde çok fazla çeşit var ama ben damak zevkime göre birleşmiş bir pizza bulamadım. ama buradan öğrendiğim en iyi şey seçecek pizza bulamıyorsan margarita alıp üzerine istediğin malzemeleri eklemek.
mekan iyi güzel lakin 45 50 lirayı hak edecek pizzalar değil bunlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar