bugün

her zaman anti emparyalist damarlara sahip olan cefakar anadolu kadını...
fenerbahceli kanka yazar. kendisiyle güzelik sektörüne atilip holding kurmayi planliyoruz. ****
(bkz: iyi ki varsin)
(bkz: sari sekerim)
uludag sözlüğün maradona
(bkz: efsane 10 numaralar)
içi beni the she seni yakar, yazarı. bugünlerde organik tanımla meşgul.
aklı başında bir yazardır, güzeldir, iyidir, hoştur, teyzoştur. *
yataklara düşmüş kuzen. kendisine çok çok geçmiş olsun diyoruz. düşen tansiyonuna da "kalkışlar ihsan eylesin rabbim" diyoruz.
2000. entrym icin en basa yazdıgım 112 maceralarıyla bizi sabah sabah gulmekten yaran the she yazar.
kayiplarda olan kanka yazar. kendisini ve girdigi o güzel entryleri özlemekteyiz.
bugun doğum günü olan düyanın en tatlı ama sevimsiz ablası. *
nice mutlu yillar diledigim canim kankim. *
eşşeklik edip doğum gününü unuttuğum dünya tatlısı insan, teyzoşum valla çok özür dilerim, geçmiş doğum günün kutlu olsun, allah benim belamı versin. *
asıl anlamı "dişi" olan ama türkçenin yozlaşmasından kaynaklı "THE SHE" olarak değiştirilmiş bir isim.
yasadigindan artik süphe duymaya basladigim yazar. yeni komsularinin onu bir direge baglayip, etrafinda "gulu gulu" diyerek dans ettikten sonra cig cig yemelerinden korkuyorum. yasiyorsa ona kadin dirdirini armagan ettigim yazar.
"if you can understand the me, then I can understand the you.." sözlerini anımsatan biraz melankolik duygular çağrıştırması mümkün, türkçe'de ki anlatımı gayet zor olan bir zamir kullanım şeklinin ikinci dişi tekil şahsa uyarlanmış hali.

(bkz: tanım yapayım derken)
şu aralar coreldraw'la kafayı yiyen yazar. üstüne gitmeyiniz.
bir zamanlar avokado macerasıyla gülmekten yarılmama sebep olmuş yazardır.
istekleri başımın üstünde olan yazardır. *
dünya'nın en akıllı sarışını über kuzendir.
canını the shene takıp zarları fincanla atacak olan yazar.
edirneli olduğunu öğrenmemle birlikte gönlümde ayrı bir yeri olan yazar. hemsehrimdir cok severim kendisini.*
#5502498 sadece charlize theron'u kıskanacak nitelikte bir yazar *. çok güzel bir bağyan olmalı. * *
Gideros hayranı olduğu için çok sevindim. Belki hemşehriyizdir.

(bkz: Gideros Koyu)
bursa altıparmak'taki mağazayı merak eden yazardır. abiye tarzım olmasa da!
(#7099318) ile yobazlara haddini bildirmiş yazar.
gece gece ağzından salyalar akan vahşi bir ırkçının kullanıcı ismidir. şu sıra attığı mesajlarla midemi bulandırıyor.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026