bugün
- özel'in talebiyle zeyrek'e 950 bin euro verdim11
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle29
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi17
- penis deliğinden içeri giren kene7
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir15
- bir hatunu kıvama getirip yatağa atmak5
- üst kattaki komşunun topuk sesi3
- ktç nerede lan5
- gül gibi kız olma kriterleri7
- chp'nin en kötü genel başkanı6
- en gey özelliğiniz8
- özgür özel'in sızmış fotoğrafı4
- göt deliği yalatmak11
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba22
- gelmiş geçmiş en iyi stoper7
- çirkin bakınca sapık yakışıklı bakınca çapkın4
- günü gününe uymamak4
- italyanca2
- ilk buluşmada sakso çekmeye yeltenen kız3
- üniversite hayatı5
- ferdi zeyrek2
- mesai bittiği gibi çıkmanın ayıp sayılması3
- uysaljakobenin nerede olması3
- erkeklerin giderek kadınsı olması6
- evlilik masrafları14
- bu dünyaya çocuk getirmek17
- uzak mesafe ilişkisi6
- özkan yalım2
- nervionun kedisi5
- en son ne yediniz9
- amedspor2
- uludağ sözlük yapay zeka moderatör prompt'u15
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz10
- sevgiliyle bir hafta geçirmek5
- mourinho'nun türkiye'yi aihm'ye şikayet etmesi6
- uludağ sözlük üyelerine hanımefendilik dersi3
- yazar alımları kapatılsın önerisi7
- istanbulamamak2
- mühürsüz oylar geçersiz sayılsaydı3
- vincenzo italiano3
- gece gölgenin rahatı vs rte nin saraydaki rahatı2
- ak it2
- sssilvermist17
- ankara echoes5
- enayimiknatisii5
- selahattin demirtaş9
- ali cabbar2
- krizi atlattık5
- satılık kafa topu 2 hesabı2
- öğretmen dayağı5
Steven Spielberg’in yönettiği başrollerde Merly streep ve tom hanks ın oynadığı film. bir ülkede bağımsız medya olmadan sağlıklı demokrasinin mümkün olamayacağı gerçeğini
anlatıyor.
anlatıyor.
bu filmi 1968 liler çok daha iyi anlayacaktır.
Dreamworks ve tom hanks ikilisi olarak beni hayal kırıklığına uğratmamış film. Güzeldi.
Geçen günler de izlediğim ve gerçeklikten uzak bulduğum bir filmdir. Özgür basının bir ülkede nasıl kazanıldığını anlatmaktadır ama ben filmin sonunda ki dava sonucunu çok gerçekçi bulmadım evet Amerika bizden daha Özgür bir ülkede olsa da bu kadar da degil dedirtti bana. Amerika'yı övündüğünü düşündürdü. Şu dünya da şuan sahip olduğumuz tüm haklar için birileri ölmüş birileri kendini feda etmiş adil ülkeler de bile! O yüzden basın özgürlüğü film de bir kaç stresli olayla atlatılması bana gerçeklikten uzak geldi.
anlatmak istediğini ve yaşananları hiç lafı dolandırmadan veren bir film olmuş. gazetecilik ve özgür basın konusunda derdi olanların izlemesi tavsiye edilir. vazgeçtim aslında herkes izlemeli. basının, yargının görevi ve neye hizmet etmesi gerektiği konusunda güzel noktalara parmak basılmış.
filmin son sahneleri all the president's men filmine bir selam gönderiyor. eğer önceden izlemediyseniz bu filmden sonra izleyeceğiniz ilk filim o olsun.
filmin son sahneleri all the president's men filmine bir selam gönderiyor. eğer önceden izlemediyseniz bu filmden sonra izleyeceğiniz ilk filim o olsun.
içinde ''basının görevi halka hizmet etmektir, halkı yönetenlere değil.'' yargısını ana fikir olarak barındıran film.
film, demokrasilerde bağımsız bir yargı ile birlikte basının nasıl 4. güç olabildiğini gözler önüne seriyor.
işin ibretlik yanı ise film nixon zamanında geçiyor. yani; 2021 türkiye'sindeki basın özgürlüğünden fazlası, amarika'da daha nixon zamanında ortaya çıkıyor.
neyse ağlamıyorum gözlerime demokrasi ve adalet kaçtı.
film, demokrasilerde bağımsız bir yargı ile birlikte basının nasıl 4. güç olabildiğini gözler önüne seriyor.
işin ibretlik yanı ise film nixon zamanında geçiyor. yani; 2021 türkiye'sindeki basın özgürlüğünden fazlası, amarika'da daha nixon zamanında ortaya çıkıyor.
neyse ağlamıyorum gözlerime demokrasi ve adalet kaçtı.
güncel Önemli Başlıklar