bugün
- yazarların favori oyun karakteri10
- futbol12
- brezilya7
- para mı aşk mı sorunsalı8
- hakan fidan3
- sözlük yazarlarının favori dizisi9
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı18
- süper lig7
- her şeyden önce sadece allah'ın zihni vardı2
- 22 ağustos 2026 espanyol real madrid maçı2
- sözlük yazarlarının en son okuduğu kitaplar5
- gezicilerin polisten dayak yerken çıkardığı sesler7
- türkiye5
- araplar kuzey kıbrıs'ı neden tanımıyor5
- intihar aforizmaları2
- milan skriniar8
- pakistan2
- üniversite okumanın gereksiz olması9
- türkiyede korku yazarının olmaması3
- telefonunuzu alabilir miyim diyen hatun2
- telekinezi3
- 22 ağustos 2026 çorum kasımpaşa maçı5
- yaprak3
- gece yürüyüş yapmak2
- kanada3
- bir şey yokken gelen bir şey var hissi2
- nasreddinhoca3
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi4
- türkiye savaşa girerse yanında yer alacak ülkeler2
- nelerin koleksiyonu yapılabilir2
- kasımpaşa4
- fenerbahçe21
- nervio varıdı nerede o11
- çorum4
- kasımpaşa sk4
- çorum fk4
- alçak puşt3
- osuruktan şiirler89
- türkiyenin savaşta olduğu gerçeği2
- sürekli peki neyse diyen kız2
- fransa2
- kafede yalnız oturan insan2
- 70 sene sonra burası ölü insanların anısı olacak2
- 22 ağustos 2026 rizespor samsunspor maçı3
- tai lung26
- en sevdiğiniz türkçe kelime2
- uludağ sözlüğün inci sözlük clonuna dönüşmesi3
- arkadaşlar sizce bu kürt nasıl3
- laik teyzelerin fenotipi2
- imralı basılsın apo piçi asılsın6
(#11251668)
2011 albümünden bir kaç parçayı herkesten önce dinleme şansım oldu* istanbul adında bir şarkı olacak bu albümde eğer son dakikada değişiklik olmaz ise. benim beğendiğim parça istanbul... bir, iki şarkının 8 versiyonu yapılmış. Hangi versiyonun albümde olacağına yapım şirketi karar verecek. albüm için daha önce 15 nisanda çıkar demiştim fakat albüm ve şarkı isimleri konusunda beyin fırtınası devam ediyor halen. yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim.
(bkz: sony müzik)
2011 albümünden bir kaç parçayı herkesten önce dinleme şansım oldu* istanbul adında bir şarkı olacak bu albümde eğer son dakikada değişiklik olmaz ise. benim beğendiğim parça istanbul... bir, iki şarkının 8 versiyonu yapılmış. Hangi versiyonun albümde olacağına yapım şirketi karar verecek. albüm için daha önce 15 nisanda çıkar demiştim fakat albüm ve şarkı isimleri konusunda beyin fırtınası devam ediyor halen. yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim.
(bkz: sony müzik)
başkadır ya. sesine, duruşuna, karizmasına ayrı ayrı aşık olduğum insandır.
kaybedenler kulübü filmine çok yakışacağını düşündüğüm çok karizmatik insan.
sesi fena seksidir. ben kadın olsam ilk ona verirdim *
paraya değer vermeyen, sigara ve içki içmeyi çok seven kadınlara olan ilgisi bir çok erkekten fazla olan, mızıka ve gitar çalmayı çok iyi bilmeyen, servetinin çoğunu yıllar önce balans ve manevra filmine yatırmış olan, hemen hemen her şarkısı güzel olan, cihangir' de oturan asıl adı fazlı olan, bir çok kez aynı ortamda bulunmuş olduğum kent ozanı.
21. yüzyılın filozofudur. şarkılarındaki sözlerden hayatı ne kadar derin yaşadığını anlıyorum. alkolle arası iyi ama adam gösterişten uzak.
şarkılarında kullandığı akorlar, çoğu sanatçıya göre daha üst düzeyde olan alkolik, maceraperest sanatçı.
müjde! büyük ihtimal 15 nisan'da teoman'ın yeni albümü çıkıyor. Çıkış parçasının klibi, 4 gün önce taksim'de ufak bir bar'da çekildi.
sonra duyduk, duymadık demeyin. *
edit: 15 nisan şaştı ama nisan ayı içerisinde çıkacaktır.
sonra duyduk, duymadık demeyin. *
edit: 15 nisan şaştı ama nisan ayı içerisinde çıkacaktır.
sanırım ona aşık oluyorum.
bazı yalanlar güzel
bazı gerçekler acıymış
bazı ölümler uzun
bütün hayatlar kısaymış
dizeleriyle beni benden alan adam.
(bkz: bazı yalanlar)
bazı gerçekler acıymış
bazı ölümler uzun
bütün hayatlar kısaymış
dizeleriyle beni benden alan adam.
(bkz: bazı yalanlar)
harika sözler yazan adam.
sahneye çıkıp bira - sigara elde şarkı söylemesi eleştirilen sanatçı. eleştirenleri gördükçe, bu eleştirilerin ' samimiyet ' kavramının değişmesi ve çarpıtılmasıyla söz konusu olduğunu biliyor, mezun olduğu sosyolojiden kaynaklı güzel şarkılarının, kimse reddetmesin, adamı sevmeyen şarkılarını seve seve dinliyor, devamını diliyoruz.
(bkz: istanbulda sonbahar)kral adamdır.
seks ihtiyacım olmasa kızların yüzüne bile bakmazdım demiştir. aykırı bir insandır seviyoruz kendisini...
sadece kupa kızı ve sinek valesi şarkısını canlı dinlemenin bile konserine o kadar para vermeye değdiği sanatçı.
karizma abidesi olup bu karizmasını bar çıkışlarında harcayabilen umursamaz sanatçı. seviyoruz kendisini ama.
takım elbiseyle rock söyleyen karizma abidesi. bu adam, söz müzik kalitesiyle, radiohead gibi dünya çapında bir sanatçı olabilecekken kendisi sadece bizim kralımız. olsun böyle de güzel. bütün şarkılarını bilirim bu abimizin. sağda solda bazı bebelerin bok attıklarını görüyorum, götümle gülüyorum onlara affedersiniz. tamam amk bizde dinliyoruz seviyoruz yabancı müzik, fakat saçmalamanın lüzumu yok.
http://www.youtube.com/wa...31cgy&feature=related
http://www.youtube.com/wa...31cgy&feature=related
çocukluğumdan beri hayranıyımdır..kaç yıldır oldu bilmem ama o hiç değişmesi hala çok karizmatik, çok çekici, çok seksi...
teoman nedir, kimdir diye sorarlarsa vereceğim cevap şudur :
- tam bir şevişmelik erkek.. *
teoman nedir, kimdir diye sorarlarsa vereceğim cevap şudur :
- tam bir şevişmelik erkek.. *
Severdim, ama çok bozdu son albümde ama dinlenebilir hala.
(bkz: sesine aşık olunası erkek).
öyle bir adam ki, tüm şarkılarında sanki benim yaşadıklarımı özet geçmiş, hayatımın her noktasına bir sözüyle mutlaka değinmiş. işte sırf bu yüzden karşılıklı oturup 2 kadeh bir şeyler içmek istediğim tek sanatçıdır kendisi.
nilüfer'le yaptığı "yok sensiz olmaz" düetiyle sesine, yorumuna bir kez daha hayran bıraktırmıştır.
türkiye'de bir karaktere sahip olan ender müzisyenlerden... adının önüne sanatçı kelimesini koyduğunuzda da hiç sırıtmıyor...
ve türkiye'de kendi müzik anlayışını başarıyla uygulayan tek insan...
ben rock yapıyorum diye tutturmuyor. hatta pop-rock diyordu ilk çıktığı zamanlar yaptığı müziğe...
stüdyo albümleri sırasıyla:
teoman - 1996
o - 1998
onyedi - 2000
gönülçelen - 2001
teo man - 2003
en güzel hikayem - 2004
renkli rüyalar oteli - 2006
insanlık halleri - 2009
ve türkiye'de kendi müzik anlayışını başarıyla uygulayan tek insan...
ben rock yapıyorum diye tutturmuyor. hatta pop-rock diyordu ilk çıktığı zamanlar yaptığı müziğe...
stüdyo albümleri sırasıyla:
teoman - 1996
o - 1998
onyedi - 2000
gönülçelen - 2001
teo man - 2003
en güzel hikayem - 2004
renkli rüyalar oteli - 2006
insanlık halleri - 2009
tapılası şahsiyet inanılmaz karizmatik, farklı kendisi gibi olan sevimli görünmeye kasmadıgı için cok sevilen bir muzisyen...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar