bugün

Bana the walking dead'la ilgili spoiler vermiş şerefsiz yazar, ama entrylerine bakıcağım şimdi belki güzel yazıyodur lan hakkını yemiyim.
Edit : iğrenç yazıyormuş, hadi bir mikua, bir life is drunk beklemiyordum ama gene de güzel yazmasını bekliyordum, spoiler i şerefsiz.
theoden değil miydi o yazarı. melabaaa..
Türkçüyse canımı yesin yazarı.
(#25970106)

https://karikaturistan.fi...ozgur.jpg?w=547&h=547
salaklık parayla olsa yine de yapacak tiplerden bir yazarımızdır. Yine de gideri vardır.
hakaret etmekten başka sanırım hiçbir vasfı olmadığından mazurdur. bağışlayınız.
an itibarı ile bakara suresini ayetlere bölüp başlık kasan yazardır. ayetleri de kelimelere bölerek başlık kasması önerilir.
bakara suresini ayetlere bölüp başlık halinde atarak, sözlüğü ulvi bir havaya sokan yazar.
iyi insandır.
ünlü savaşta ''death'' diye haykırıp rohirimleri gazlamasıyla, tv'ye kafa attırmış orta dünya ve gönüllerin kralı.
Theodred in babası.
geçen gün beyin tomografisi çektirmiş. doktor bakmış bakmış bir şey görememiş.
sözlükte koşturan yazarlardandır kendisi.
Yaşam koçum. Kimseye yedirtmem onu teoden i yedirtmeyiz hahah
Az önce seri açık oy vererek karmami şirin babaliktan kurtaran rohanin kahraman kralı.
bu ne ya. biri başlığı kapatsın amk. doğrudur.doğrudur.doğrudur.doğrudurdoğrudur.doğrudurdoğrudur.doğrudur.
Cinlerden korunma hakkında tıbbi bilgiler verip. Gözlerimi yaşartan yazar.
O şeker hastası olsa çok şeker olur da sen şeker hastası olursan onun eline dusersin işte o kötü olur.bas insulini teoden.
adam gibi adamdır. * atatürk seninle olsun evlat. *
Otobüsün arkasına asılarak çanakkaleye giden yazar. Rahat mısın kardeş.
Adam haklı aq.
Yetti lan sözlüğü mikip bıraktığınız. O onun sevgilisiymiş bu bunun bilmemnesiymiş. Hakkında işlem yapılırsa yazarlar da moderatör hakkında işlem yapmalı bence. Biz burada müşteri değil miyiz? Cebimizden çıkmasa da bizim üzerimizden para kazanılıyor; az veya çok.
Çanakkale gazisi. Çaylak olmuş.
© copyright 2005 - 2026