bugün

Çanakkale gazisi. Çaylak olmuş.
Adam haklı aq.
Yetti lan sözlüğü mikip bıraktığınız. O onun sevgilisiymiş bu bunun bilmemnesiymiş. Hakkında işlem yapılırsa yazarlar da moderatör hakkında işlem yapmalı bence. Biz burada müşteri değil miyiz? Cebimizden çıkmasa da bizim üzerimizden para kazanılıyor; az veya çok.
Otobüsün arkasına asılarak çanakkaleye giden yazar. Rahat mısın kardeş.
adam gibi adamdır. * atatürk seninle olsun evlat. *
O şeker hastası olsa çok şeker olur da sen şeker hastası olursan onun eline dusersin işte o kötü olur.bas insulini teoden.
Cinlerden korunma hakkında tıbbi bilgiler verip. Gözlerimi yaşartan yazar.
bu ne ya. biri başlığı kapatsın amk. doğrudur.doğrudur.doğrudur.doğrudurdoğrudur.doğrudurdoğrudur.doğrudur.
Az önce seri açık oy vererek karmami şirin babaliktan kurtaran rohanin kahraman kralı.
Yaşam koçum. Kimseye yedirtmem onu teoden i yedirtmeyiz hahah
sözlükte koşturan yazarlardandır kendisi.
geçen gün beyin tomografisi çektirmiş. doktor bakmış bakmış bir şey görememiş.
Theodred in babası.
ünlü savaşta ''death'' diye haykırıp rohirimleri gazlamasıyla, tv'ye kafa attırmış orta dünya ve gönüllerin kralı.
iyi insandır.
bakara suresini ayetlere bölüp başlık halinde atarak, sözlüğü ulvi bir havaya sokan yazar.
an itibarı ile bakara suresini ayetlere bölüp başlık kasan yazardır. ayetleri de kelimelere bölerek başlık kasması önerilir.
hakaret etmekten başka sanırım hiçbir vasfı olmadığından mazurdur. bağışlayınız.
salaklık parayla olsa yine de yapacak tiplerden bir yazarımızdır. Yine de gideri vardır.
(#25970106)

https://karikaturistan.fi...ozgur.jpg?w=547&h=547
Türkçüyse canımı yesin yazarı.
theoden değil miydi o yazarı. melabaaa..
Bana the walking dead'la ilgili spoiler vermiş şerefsiz yazar, ama entrylerine bakıcağım şimdi belki güzel yazıyodur lan hakkını yemiyim.
Edit : iğrenç yazıyormuş, hadi bir mikua, bir life is drunk beklemiyordum ama gene de güzel yazmasını bekliyordum, spoiler i şerefsiz.
(#24941259)
ne yani katil değil mi polis dedirten yazar. komik ki bu. *
Gg wp easy güldürmüştür.
Entrylerini okurken kafa yaptığım yazar.
(bkz: son entryler)
iyi günler diliyoruz efem.
© copyright 2005 - 2026