bugün

(bkz: çözüm bant)
beyinde tam uykuya dalacakken kulağın dibinden geçen sivrisinek etkisi yapar, akabinde bünyede kulaklığa saldırma tepkimeleri görülebilir.
youtube'de stereo olmayan bir videoya denk gelen ve tek kulaklıktan ses geldiği için kulaklığının bozulduğunu sanıp büyük panik yaşayan şahsın yaşadığı durumun benzerine sebep olacak durum.
hastaneye kaldırılıp yoğun bakıma alınan burada yaşam savaşı veren kulaklıktır. önünde iki yol vardır:
1. ya sahibi daha fazla dayanamayıp yenisini alacak ve kulaklığın hayatına son verecek.
2. ya da sahibi kulaklığa merhamet gösterecek onu güzel bir bakımdan geçirecek veyahut tek kulak dinlemeye devam edecektir.
şarkının en güzel yerinde televizyon anteni gibi sabitleştirilmeye çalışılan kulaklıktır. temassızlığı gidermek için şekilden şekile girilir.

sıkıntıyı gidermek için kullanılan en yaygın yöntem; kulaklığın bir ucundan diğer ucuna bir halta yarayacakmış gibi iki parmakla boydan boya düzleştirmektir. çok mantıksız ama lan.

bir de kabloyu kendi etrafında deli gibi çevirip germek var. bu belki işe yarayabilir. 2-3 gün idare eder.
cinnet geçirmenize neden olan kulaklıktır .
sonuçta kesilip biçilecek ve çöpe atılacak kulaklıktır.. temassızlık yapar bu hayvan cihaz, sinirlenirsin aha şimdi buldum tam şu noktada yapıyor diye parmaklar durursun sonunda da "nah burayı kesip birleştirsem olur lan bu" diye ampulü yakarsın, ışık vermez yolda kalırsın.. çöp olur yalan olur, yeni kulaklık alırsın.. bu böyle gider..
insani muzik keyfinden mahrum birakir.
benim, senin hepimizin kulaklığıdır. adamı dinden imandan çıkarandır. sony'si de philips'i de aynı boktur. bir de illa ki teki bozulur, diğeri sağlamdır daha da gıcık eder. biri çalışıyor diye atmak istemezsin, tamir de olmaz, satılmaz da, patlar elinde.
En çok kufur ettiğim, sinirlendiğim, krize girdiğim olay budur. Mikrofonun olmadığı kulaklığın ortasını falan ince mi yapıyorlar nedir, sürekli aynı yerden temassizlik yapıyor. Lanet olsun. Bir an önce dışa bağımlılıktan kurtulup kendi kulaklığımızı yapmalıyız. Seninleyiz uzun adam.
Bir temassızlık yapan şarj aleti değildir.
Lise yıllarındayken sony Ericsson w810i telefonumun kulaklarında sık sık yaşadığım insanı fitil eden sorundur. Telefonumun kulaklığı kendine bağımlı ettiği ve uzun vadede herhangi başka bir kulaklıkla müzik dinlediğimde müzik dinliyormusum gibi hissetmemeye sebep olduğu için az para saymadim o sony kulakliklara.
yeni kulaklık aldırır.
Aynen ustteki yazara katiliyorum. Kablo ile oynayin. Ama gelin görün ki bunlar son çırpınışlardır. Kulaklığın vefati yakindir, son demlerdir...
Bunun bir de şarj aleti versiyonu vardır ki ikisi de evlerden ırak O temassızlıklar insanı orjinale götürür.