bugün
- bugün ne yedin10
- yanlışlıkla erkek sikmek10
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi5
- ismail kartal4
- tepkiselbiri3
- iş verenlerin aç gözlü olması8
- kütüphane de topuklu ile dolaşan kevaşe5
- evlenmek için gereken minimum para5
- bugünkü bilgi ile 2000 yıl önce yaşamak3
- intihar etmek10
- evlenmek yerine tek başına dünyayı gezmek3
- kilo verme günlüğü2
- kesin bilgi diye bir şey yoktur yaymayalım2
- şu anda ne yapıyorsun19
- islam düşmanlarına epstein şoku9
- fokur fokur lubunya kaynaması6
- hdp'yi meclise sokan hainler3
- eşim ateist olsa 10 çocuğum da olsa onu boşarım5
- anın görüntüsü19
- hobileriniz4
- 30 lu yaşlar14
- fobileriniz4
- tutunacak tek dalı uludağ sözlük olan tip5
- hamburger fiyatlarının iyice çığırından çıkması3
- arap emperyalizmi5
- ayağına kaldırım taşı bağlanan caretta caretta7
- bursa da navigasyonun yanlış yolu göstermesi5
- insanların gözlem yapmaması9
- sedat pekmez8
- 17 haziran 2026 ingiltere hırvatistan maçı3
- cristiano ronaldo vs lionel messi5
- amazon prime video2
- mini etek giymiş şişman kadın2
- 6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesi2
- keşke arab olsaydım3
- isim verin isim3
- adnan menderes in başarıları2
- euro'nun 53 tl 37 kuruşa düşmesi2
- her sıkıntının sonuna eklenecek müthiş cümle3
- türklerin anadolu'ya sıkışması4
- sözlükte altın günü yapmak12
- rahmi saltuk4
- erkeklerin kadınsılaşması10
- abur cuburlara gelen olağanüstü zam5
- yabancı yatırımcı neden türkiyeye yatırım yapsın10
- isim koyarken çocuğunu düşünmeyen aile5
- d and r2
- şarkıcıların chp'nin şarkı kullanımını yasaklaması2
- güne iyi başlatan şeyler5
- çirkin saray2
entry'ler (380)
Gelecekte efsane olacak bir isim. Sesi, müzikleri on numara, on yıldız. Bir gün canlı dinlemek de isteriz tabi. E adettendir; angaralı bir sanatçımız.
Bu sezonun favorileri Kıbrıstan doğan güneş Tanya ve mikser reis Barbarostur. Finalde Barbaros 1,Tanya 2. Yazın kenara.
Nasıl anlatsam, nereden başlasam bilmiyorum. Evet trafik yok, evet çok kalabalık değil, evet lezzetli coğrafi ürünleri var, ancak sorunlar da var maalesef. Halkın çoğu saygılı, saf, kendi halinde insanlar, evinden işine, işinden evine giden, ağırlıkla çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan insanlar. Ama, azınlıkta bazıları da var ki, gerçekten bu şehre dışarıdan geleni şehirden soğutur, kabadır, anlayışsızdır, ağzı bozuktur. Asayiş noktasında da ciddi problemler olduğunu gözlemliyorum, zira müthiş bir silah-tüfek popülasyonu mevcut. Tarihi çarşısıyla, kalesiyle, lokumuyla, sucuğuyla güzel ve kadim bir Ege şehri, ancak her şehirde olabilecek "kötü" insanlar, bu şehirde de var ve şehirden soğutuyorlar...
3.yıl editi: Hayatımda hiç bu kadar kaba ve keko insanı bir arada görmemiştim. Kavga, dövüş, kendi kendine efelenen tipler, doğu-güneydoğuya geri kalmış diyenin alnını karışlarım güzel kardeşlerim. Ve evet, nüfusun geneli çok tatlı ve minnos Anadolu insani olsa da, içindeki kötüleri gerçekten çok ama çok kötü.
Kasım/2025 editi: Dilimi eşek arıları soksun. Ayrılalı neredeyse 1,5 sene diyecek. Ne özledim seni keşkekkarahisarım...
3.yıl editi: Hayatımda hiç bu kadar kaba ve keko insanı bir arada görmemiştim. Kavga, dövüş, kendi kendine efelenen tipler, doğu-güneydoğuya geri kalmış diyenin alnını karışlarım güzel kardeşlerim. Ve evet, nüfusun geneli çok tatlı ve minnos Anadolu insani olsa da, içindeki kötüleri gerçekten çok ama çok kötü.
Kasım/2025 editi: Dilimi eşek arıları soksun. Ayrılalı neredeyse 1,5 sene diyecek. Ne özledim seni keşkekkarahisarım...
Yazık ve eskiler isimli eserleri cidden şaheser olan, şubat dizisinin de müziklerini yapmış efsane grup. hala üstüne yok.
Asla ihtimal vermediğim bir durum ama velev ki oldu, siktirip gitsinler. Butik Hamburgercilerde gerçek etten yediğiniz hamburgerlerin yanına dahi yanaşamaz o leş hamburgerimsi ürünleri.
Eda, senden de, sürekli mağduru oynamandan da, üslubundan da nefret ediyorum gerçekten, sevmiyorum seni yav. Açelya da gittiğine göre sıra en zayıf halka olan sende. Merakla bekliyorum o stüdyoyu terk edeceğin anı.
Yarışmanın gizli favorisi ise kesinlikle mustafa. Yüzündeki umursamaz gülümsemeye, arada gediğine oturttuğun laflara kurban toprağım. yürüyedur samuray mustafa, yürüyedur yiğidim.
Yarışmanın gizli favorisi ise kesinlikle mustafa. Yüzündeki umursamaz gülümsemeye, arada gediğine oturttuğun laflara kurban toprağım. yürüyedur samuray mustafa, yürüyedur yiğidim.
"... keşke yunan galip gelseydi." diyen bir meczup, üstad olmuş. Geçiniz.
Efsane Sansar Salvo şarkısı, nakaratta Kağan Boşnak'ın girdiği kısım daha da güzel, klip hepsinden güzel. Kısacası, olmuş.
Koroplast buzdolabı poşeti halen 4,25. Lol.
Türk telekom altyapısını kullanarak hizmet veren bir iss. Rekabeti getirmek ve akk'nı kaldırmak adına akksiz paket sunmaları oldukça klas bir hareket. Ayrıca, bir gün içerisinde aktivasyonu yapıp hizmeti başlatabiliyorlar. 6.yılımda, her taahhüt dönemi daha yüksek fiyat teklif eden superonline'ın yarı fiyatına hizmet veriyor olmaları takdire şayan benim için. şimdilik mutluyuz.
Neşet baba'nın seslendirdiği hali, tartışmasız en iyisi olan; enstrümantal anlamda ise Yedi Karanfil'in çığır açtığı, güftesi ve bestesi ile harika bir eser.
Kesinlikle Musa Eroğlu üstaddan dinlenilmesi gereken şaheser. Lütfen dikkat, uzağa giden bir sevgili, bir havalimanı ve ayrı geçecek bir kaç ay bulunan ortamda, akıl sağlığınız için dinlemeyiniz.
[https://www.youtube.com/watch?v=jnqcdAlmHac/ Haram Geceler]
An itibariyle Şehit Polis Memuru Ahmet Atilla Güneş'in oğlunun sünnet töreni için izmirdeki üyeleri ile düğün konvoyu oluşturmayı planlayan üyelere sahip harika forum. Gerçekten harikulade.
58 kuruşa sinema bileti alıp adeta sömüren, şimdi ise kahve dünyasını batırmaya niyetlenen forum grubu. Birisi "Bu arada böyle bir kampanya vardı geçen sene 5 içecek kazanmıştım. Aile boyu gitmiştik. Birimiz latte birimiz mocha birimiz sıcak çikolata almıştık. Sıcak içecek farketmiyor yani"diye yazmış. Adama bak amk, aile boyu ölücülük yapmış.
bir efsane.
Demirören Gaz Grubuna geçtikten sonra kalitesi yerin dibine giren akaryakıt türü. Almayın, aldırmayın.
Son 3 gündür, günde 10 kez mail atıp adeta taciz ederek siteye girmeye zorlayan sosyal medya temsilcilerine sahip site. iş aramıyorum kardeşim, atmayın şu maili ya. Ayrıca çıkamıyorsunuz da gönderim listesinden. Allah kurtarsın.
Fizikokimya 2 ve 3 konu olarak zevkli, fizikokimya 1e oranla daha somut ve anlaşılırdır. Ama fizikokimya 1 alıyorsanız, geçmiş olsun.
iğrenç ders, lanet ders, olmaz olasıca ders. Tanım: Maddenin atomik boyutta yapısını ve moleküler dizilişlerini inceleyen bilim dalı.