bugün
- claudian clouds22
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri22
- sevdiğiniz yazarlar7
- şemsiyeli lavuk5
- islamda namaz yoktur32
- ağzı kokan insan5
- sözlük kızlarının kekleri24
- kürdistan10
- nervio15
- günün sözü16
- ekşi sözlükteki entrymin 4256 artı oy alması7
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz3
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- dantelli sütyen takan erkek12
- bildiğiniz sure sayısı3
- anın görüntüsü24
- zengin göbekli vs kaslı fakir adam5
- lahmacun3
- kitap kurdu erkeklerin hiç osurmaması5
- sen dost ararsan koş mevlana ya6
- allah ım verdiğini kimse engelleyemez4
- hintlilerin savaşırken inek inek diye bağırması5
- baba oğul bisiklet5
- şeriatçıların ateist apo yu sevmesi4
- gülerken ısınarak terleyip pasta kokan kız7
- güzel olduğunuzu nasıl anlarsınız6
- erkek erkeğe buluşmaya giderken parfüm sıkan erkek6
- ölümden korkuyor musunuz17
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- hayat kalitesini düşüren şeyler2
- yesene beni diyen kız9
- peynir helvası5
- tanrı nazarında insan nedir3
- dindarların çoğunun fakir olması7
- sözlükte ki gay başlıkları5
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- 19 eylül 20264
- neme lazım diyen erkek6
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız3
- mülk suresi 30 ayet2
- ölümsüzlük var4
- bir lahmacuncunun yapabileceği en kırıcı hareket4
- sözlükten kız kaçırmak3
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak8
- türk açılımı5
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı8
- ankara üniversitesi dil tarih coğrafya fakültesi3
- nil karaibrahimgil dinleyen erkek5
- kefir patlaması3
- erkekle kadının arkadaş olması5
cep telefonuna bir şekilde elveda denildikten sonra parasızlık veya üşengeçlik durumlarının depreştirdiği, insanın elini kolunu bağlayan olgu. ayrıca sim kartı uzun zamandan sonra ilk kez dikkatlice kontrol ettirip allah allah çektirir.
bazen rahatlıktır. arayan soran olmaz. kafa dinlenir.
özgürlüktür, rahatlıktır, ulaşılamama hissinin verdiği hazzı körükler. cep telefonunuz olsa bile ara sıra kapatmakta yarar vardır.
yaklaşık bir aylık bulunduğum durum. aslında mazisi takriben dokuz aydır. bir hattım vardı ama onu takacak telefonum yoktu ama artık o hattımda yok.
nasıl bir durum söyliyim: çok iyi. telefon sanki bir tasma gibi. sürekli nerde olduğunun belirli olması durumu. ayrıca istediğin kişiye istediğin zaman ulaşma rahatlığı insanlar arası ilişkiyi baltalıyor. bunu farkettim. belki bu durum bana hastır. ama artık uzun süre görüşmediğim insan daha çok. ve görüştüğüm zaman artık sıradan bir görüşme değil bu.
ayrıca telefonsuz nasıl yaşanır diye saçma sorulara takılmayın. her gittiğiniz yerde elinizde bir kitap bir kalem bir defter bulunuyorsa istediğiniz kişinin numarasını alabilirsiniz. bir kontorlü telefondan ulaşabilirsiniz.
nasıl bir durum söyliyim: çok iyi. telefon sanki bir tasma gibi. sürekli nerde olduğunun belirli olması durumu. ayrıca istediğin kişiye istediğin zaman ulaşma rahatlığı insanlar arası ilişkiyi baltalıyor. bunu farkettim. belki bu durum bana hastır. ama artık uzun süre görüşmediğim insan daha çok. ve görüştüğüm zaman artık sıradan bir görüşme değil bu.
ayrıca telefonsuz nasıl yaşanır diye saçma sorulara takılmayın. her gittiğiniz yerde elinizde bir kitap bir kalem bir defter bulunuyorsa istediğiniz kişinin numarasını alabilirsiniz. bir kontorlü telefondan ulaşabilirsiniz.
yaklaşık 6 saattir telefonum yok garantiye gönderdim 1 ay kadar sürebilirmiş geri gelmesi. not hala hayattayım.
dayanamıyorum yapamıyorum...
o yuzden surekli laptopdayım ama yerini tutmuyo.
o yuzden surekli laptopdayım ama yerini tutmuyo.
Arayan soran yok. Konuştuğum biri yok. Sosyal medyayı zaten bok götürüyor. Mp3 görevi görmese kullanmayacağım bile. Yokluğu sadece müzik olmadığı için üzüyor o kadar.
Servis yolu beklerken içinde bulunduğum durum. Tuşlu, muşlu, basmatik boktan telefonlarla idare ediyordum.
(bkz: asker yolu beklemek vs servis yolu beklemek)
(bkz: asker yolu beklemek vs servis yolu beklemek)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar