bugün
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi10
- kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler7
- nasıl birisiniz9
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- üniversiteye gitme nedeni5
- sözlük erkeklerinin kaslı ve damarlı kolları3
- kız kardeşlerim6
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz7
- sözlük gıybeti12
- napıyorsunuz9
- hangi tatlısınız10
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi7
- sevdiğiniz kişinin sakızını çiğner misiniz5
- brezilya3
- gunluklerim aylik olmus11
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- ok mesajına cevap veren erkek6
- fatma betül sayan kaya44
- avare be4
- 5 ekim 20264
- güney amerika2
- arkadaşlar naber ya8
- avare sözlük3
- iyi niyetli olmak3
- kronik işsiz3
- dünya3
- akp seçmeni16
- hoşlanılan kızın naber lan ezik diye mesaj atması3
- tanju okan2
- geceye bir tespit bırak5
- anın görüntüsü20
- yazarların feyk nick sayısı3
- asrın soygunu12
- trip atmak3
- futbol20
- çok kötüyüm arkadaşlar4
- uefa uluslar ligi14
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- mesajlaşırken btw yazmak9
- the merich7
- yazarların güncel flört listesi7
- gece açlığı2
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
- yazarların kötü alışkanlıkları4
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- adana osmaniye depremleri ve uzman uyarısı3
- yazarların sıkıldıklarında yaptıkları şeyler8
- sözlük yazarlarının pudingleri5
- arkadaşlar ben neden sallanmadım7
- hangi aktörle aynı filmde oynamak isterdiniz8
iflas etmiş sanırım.
paranızla nasıl perişan olursunuz online alışveriş yaptım. ürün 30gün geçti sordum dedim ne zaman göndereceksiniz. 2 -3 gün sonra mail atıp göndermeyeceğiz başka ürün seç veya paranı verelim ama müşteri hizmetlerini arayacaksın dediler
düşünüyor musun seni 30 gün bekletiyor paranı vermiyor üzerine birde müşteri hizmetlerini arayacakmışım. arıyorsun 7-10 iş günü sürer diyor. utanmasalar bizden sipariş ederek bizi rahatsız ettin diyecekler.
29 aralık sipariş ettim bugün 06 şubat halen paramı alacam.
google üzerinden "tekzen" araması yapıp sağ tarafta çıkan yorumları okuyun
düşünüyor musun seni 30 gün bekletiyor paranı vermiyor üzerine birde müşteri hizmetlerini arayacakmışım. arıyorsun 7-10 iş günü sürer diyor. utanmasalar bizden sipariş ederek bizi rahatsız ettin diyecekler.
29 aralık sipariş ettim bugün 06 şubat halen paramı alacam.
google üzerinden "tekzen" araması yapıp sağ tarafta çıkan yorumları okuyun
ikeanın getir götürünü bile yapamazlar. Ürünleri çok dandini ve müşteri hizmetleri bir işe yaramıyor.
Son günlerde değişik bir taktik uyguluyor. Size internet üzerinden bir şeyler satıyorlar süper indirimle. Tahmini kargo süresine dikkat etmeden aldığınız ürünün kargo süresini aldıktan sonra görüyorsunuz ki 10 veya 15 gün sonrası.
internette ki şikayetlere de bakınca görüyorsunuz ki çoğu kişiye bırakın bu 10-15 günlük süreyi, 1 ay geçmesine rağmen göndermiyorlar. Yani sizden süper indirimli ürünler vaadiyle paranızı alıyorlar. Ama kargolama, ya yapmıyorlar yada söz verdikleri süre içinde göndermiyorlar. işliyorlar paranızı bu süre içinde. Firma işini görüyor. Siz mağduriyetinizle kalıyorsunuz.
Şikayet ve sözlük sitelerinde ki yorumlardan görebilirsiniz. Bir daha internet üzerinden asla alışveriş yapmayacağım bu site üzerinden.
internette ki şikayetlere de bakınca görüyorsunuz ki çoğu kişiye bırakın bu 10-15 günlük süreyi, 1 ay geçmesine rağmen göndermiyorlar. Yani sizden süper indirimli ürünler vaadiyle paranızı alıyorlar. Ama kargolama, ya yapmıyorlar yada söz verdikleri süre içinde göndermiyorlar. işliyorlar paranızı bu süre içinde. Firma işini görüyor. Siz mağduriyetinizle kalıyorsunuz.
Şikayet ve sözlük sitelerinde ki yorumlardan görebilirsiniz. Bir daha internet üzerinden asla alışveriş yapmayacağım bu site üzerinden.
internet sitesinden alınan masayı üç ayaklı gönderip dördüncü ayağı sonradan gönderen firma.
tamam kazık attın ama böyle imalara böyle fantezilere ne gerek var? Masayı aldıktan sonra elime 5 santim kalınlığında 50 santim uzunluğunda boruyu verdiler resmen.
Gelde rezalet başlığı açma.
tamam kazık attın ama böyle imalara böyle fantezilere ne gerek var? Masayı aldıktan sonra elime 5 santim kalınlığında 50 santim uzunluğunda boruyu verdiler resmen.
Gelde rezalet başlığı açma.
aldığım duaşkabini bile gönderemeyen sözde büyük ama özde küçük bir firma.
Tekfen ve Alman Götzen firmasının ortaklığı ile "Götzen Yapı Market" ismiyle faaliyet gösterecek TEKZEN A.Ş kuruldu. 1999 yılında Almanya’da yaşanan ekonomik kriz sonrası Alman Ortak tüm hisselerini Tekfen'e devrederek Türkiye pazarından çekildi.
O tarihten itibaren 100% yerli sermayeye kavuşan işletmenin ismi TEKZEN olarak değiştirip yola tek başına devam edildi.
O tarihten itibaren 100% yerli sermayeye kavuşan işletmenin ismi TEKZEN olarak değiştirip yola tek başına devam edildi.
aldığım 4 adet kanepeyi sokakta teslim eden firma, kurulum ve kata taşıma yapmıyorlar, bunu satış esnasında söylemiyorlar ve mağdur oluyorsunuz, nakliye elemanları telefonla faturalandırılmamış ücret talep ediyor, sinir oluyorsunuz.
(bkz: götzen)
(bkz: götzen)
yarın iş görüşmesinde çağrıldığım firma.
kesinlikle internetten alışveriş yapmamanız gereken mağaza. zira ürünlerin bir güvencesi olmadığını iki kerede bozulunca öğreniyorsunuz.
markalı ürün dışında ürün alınmasını önermediğim teknik market.
24.09.2008 tarihinde aldığım bir takımın bir parçasını hala göndermeyerek kanser eden firma. yine yazıyorum; müşteri hizmetleri de alabildiğine ilgisiz.
müşteri hizmetleri çok sefil olan firma. insanı bir şey aldığına alacağına pişman ediyor. 4 gündür adamlara ulaşmak adına (telefon, e-posta) kas yaptım ama hiç bir cevap yok.
praktiker'in nası diyolar yandan yemişi gibi ama kesinlikle ondan eksik kalır bi yanı yok. gez, dolaş bitmiyor, hiçbi şey alınmadan gezip turlanabilir ya da hiç umulmadık şeyler bi bakmışsınız sepette. yok şunu da aliim, yok bunu da deniim, annelerin "para tehlikesi" dedikleri nevden şeyler işte..
eski adı götzen olan yapı marketleri zincirinin değiştikten sonraki hali.taşak unsuru olmaktan kurtarmış yerinde bir karardır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar