bugün
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini14
- klozet neden bu kadar ses çıkarıyor3
- chp'nin hali ne olacak33
- sözlük kızlarının favori sözlük erkekleri6
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- her gün içsem bıkmam içecekleri3
- koca bulmak5
- belfastta cihatçının kafa kesmesi4
- babam ve oğlum filmindeki saçma duygusallık8
- yalnızlık2
- başarılı sigara bırakma teknikleri9
- süt gibi bembeyaz tenli kızlar3
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak12
- kimseye borç vermeyen insan11
- sözlükte herkes kaleminin ekmeğini yer2
- en sevdiğiniz müzik türü10
- kendini çirkin bulan yazarlar4
- uysaljakoben buraya bak aslanım6
- 9 haziran 2026 akit tv'ye el hareketi yapan dayı7
- hitlerin amfetamin bağımlısı olması2
- kapri tayt giyen kızların sekste sınır tanımaması2
- türkiyenin en yakışıklı erkeği4
- m r e r e c t o20
- önemli olan eğitim mi yoksa karakter mi6
- ilgi manyağı olmak5
- kaçak elektrik kullanan doğulu vatan haini5
- başbiraderin profilinin halen gizli olması4
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük3
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler6
- veda2
- 2026 yazı2
- paranoid şizofreni2
- sedat pekmez24
- sözlük erkeklerinin evlenme şartları5
- yeni tanışılan birine nerelisin diye sormak3
- diamond bosphoruss denen yazar22
- ankara nın en berbat semti4
- zayıflamanın en güzel yanı5
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- hoşlanılan kızın ittihatçı çıkması5
- ilk maaş5
- hitlerin akciğerleri2
- gocu27
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
- mhp li yazarlar5
- stanley termos almanın mantıklı açıklaması5
- yeminimi bozuyorum ulan3
- el sıkıştığında ne hissediyorsun6
- kayyum kemal8
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
tekken3'ü, playstation 1 ile hala oynuyorum. gerçekten büyük zevk veriyor hala.
ustası olduğum oyundur. en iyi dövüşen de cristie denilen taş hatundur. rakip tanımam.
harika bir dövüş oyunudur. küçüklüğümde sürekli oynardım playstation 1 zamanlarında.
şimdi filmini seyrettim ne oldu? bir bok olmadı. yani oyunun gerçek senaryosuyla pek ilgilenmemiştim önceden fakat şimdi okuduklarım filmin ne kadar alakasız olduğunu bana gösterdi. gerçekten beklediğim karakterler filmde çıkmadı. tamam bir jin var o da bir zahmet olsun yani. herkesin dediği gibi filmdeki tek güzel şey cristie ve onun götüydü.
rekorlar kıran bir oyunu filme bu kadar aptalca çevirmelerine inanamıyorum hala. lan düzgün yapsanız bu bir seri olurdu. bu filmden sonra ne seri kalır ne de insanlarda heves. bok ettiniz her şeyi. siktir git şimdi Dwight H. Little*
şimdi filmini seyrettim ne oldu? bir bok olmadı. yani oyunun gerçek senaryosuyla pek ilgilenmemiştim önceden fakat şimdi okuduklarım filmin ne kadar alakasız olduğunu bana gösterdi. gerçekten beklediğim karakterler filmde çıkmadı. tamam bir jin var o da bir zahmet olsun yani. herkesin dediği gibi filmdeki tek güzel şey cristie ve onun götüydü.
rekorlar kıran bir oyunu filme bu kadar aptalca çevirmelerine inanamıyorum hala. lan düzgün yapsanız bu bir seri olurdu. bu filmden sonra ne seri kalır ne de insanlarda heves. bok ettiniz her şeyi. siktir git şimdi Dwight H. Little*
Filmi çok boktandı. Oyunla alakası bile yoktu. Tekken hayranlarına hayal kırıklığı yaşatabilecek bi film. O değilde 300 mb film kota fena girdi ona yanıyorum.
ilkokullulara oynatmayın efendim bu oyunu.bayan oyuncu seçiyorlar ve oyunun geriye kalan kısmını tek elle oynuyorlar.
+hamdi ne zaman sevişeceğiz?
-tekken
-tekken
yoshimutsu ile yardırılan oyundur.
tekken yaptın yaptın,yoksa kalabalıkta işin zor.
tek*ken
efsane oyun. Playstationda eski favorilerdendir.
filmine paul'ü koymayarak zaten büyük bi yanlış yapılmış, yani izlediğim kısmıyla yoktu ilerleyen zamanda ortaya çıkar mı bilemem ama şu ana kadar hatunlardan başka beğendiğim bişey olmadı.*
Dünya'nın en güzel dövüş oyunu.
(bkz: çokken)
mobile versiyonuyla lisede derslerimiz şenlendiren oyun.
ne turnuvalar yaptıydık lan...
ne turnuvalar yaptıydık lan...
mortal combat çakmasıdır.
mortal kombat * çakması olmayan kendi özgü karakterleri, hikayesi ve karakterlerinin dövüş tekniklerinin olduğu, dövüş oyunu serisidir.
Gelmiş geçmiş en iyi dövüş oyunudur.
oyun tanıtımını cinematic olarak izlemenin keyfi bambaşkadır. saatlerce sıkılmadan izlenebilir.
mortal kombat için de aynısı geçerlidir.
street figth'er karakterleriyle birleştirilip yapılan oyunlarından ve o oyunların videolarından haz etmesem de, tekken başlı başına güzel bir oyundur.
mortal kombat için de aynısı geçerlidir.
street figth'er karakterleriyle birleştirilip yapılan oyunlarından ve o oyunların videolarından haz etmesem de, tekken başlı başına güzel bir oyundur.
Xbox sahiplerine hodri meydan oyunudur.
"tek iken" anlamına da gelebilir.
yoshi dedeye hasta olduğum oyun.
oyunun soytarısı gibi her hareketi yapan, elindeki kılıcı çok efektif kullanan, elini rakibinin kafasına koyup enerjisini emen, rakibine zehirli duman üfleyen, kılıcıyla rakibinin içinden geçen ve bunları yaparken bol bol çığlık atan hasta karakterin bulunduğu oyun.
3. oyunu en iyisidir bence.
oyunun soytarısı gibi her hareketi yapan, elindeki kılıcı çok efektif kullanan, elini rakibinin kafasına koyup enerjisini emen, rakibine zehirli duman üfleyen, kılıcıyla rakibinin içinden geçen ve bunları yaparken bol bol çığlık atan hasta karakterin bulunduğu oyun.
3. oyunu en iyisidir bence.
on numara oyun. burada iki tane baba oğul japon tip vardı. hakkında çeşitli efsaneler dönerdi.
playstation 1'deki tekken 3'ü versinler yanıma da bir iki arkadasimi hayat bana guzel .minakoyim dedirten oyun.
yani bana dedirtir.
favori karakterlerim
jin, eddie ve marshall law'dir.
her turlu yazari yenebilecegimi dusundugum yegane oyunlardan biri daha.
yani bana dedirtir.
favori karakterlerim
jin, eddie ve marshall law'dir.
her turlu yazari yenebilecegimi dusundugum yegane oyunlardan biri daha.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar