bugün

yanınıza yandaş bulamamanız ya da kafa dinleyip rutin hayat muhasebesi yapmak istemeniz sonucu gerçekleştirebileceğiniz hadise. gerçi denize gitme şansı olanlar için de ayrı bir olay. koca koca binaların içinde olmaktansa bu da bir şeydir.
eşyaların çalınması akla geldikçe denizden çıkılır. insanın aklını deniz suyunda kaybetmesine sebep olabilir.
tavla oynayan,denizde hayvanlar gibi tepişip cebelleşen şen insanlara imrengeç gözlerle bakmaktır,hemen telefona sarılınır kimse açmazsa 7 senedir görülmeyen adam bile aranır sıkınıdan.
aynı cinsiyetten iki veya üç kişi gitmekten daha iyi, daha karizmatik, daha rahat durum. ayrıca iki kadın/iki erkek her daim yalnız kadın/yalnız erkeğe nispeten daha yalnız, daha arayışta gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var?
yalnızlıktan da kurtulup yalnız kalınmak için yapılan eylemdir..
(bkz: kafa dinlemek)
bazen kafa dinlemekten çok bir yoldaş bulamamaktan kaynaklı durumdur.

(bkz: kendimden biliyorum)
(bkz: dikkat acıtasyon içerir)
Yarın yapmayı düşündüğüm eylem. Yalnız kaldık diye hayattan vazgeçecek değiliz dimi ?
© copyright 2005 - 2026