bugün

görsel
tam adamını buldunuz istifaya çağıracak. ona kalsa koltuğundan olmamak için 3. dünya savaşına bile razı. ama dürtüyor dürtüyor olmuyor. keklik değil tabi bu.

saçma bir çağrımız.
istifa değil istifade edecektir.
Yüzü yok ki şerefsizin.

Bizim ülkede yaşananların yüzde biri Avrupa'da herhangi bir ülkede olsa baştaki çoktan istifasını verip siktirolup gitmişti. Bizim yüzsüz pezevenkler yerleşmiş gitmiyor anasını satıyım.

Ak koyunlar görsün ülkenin halini, alın görün amk ne hale getirdi sizin hatalarınız ve cahillikleriniz. Ne olursa olsun yeter ki bizim desteklediğimiz taraf kazansın diye düşünen mantığınız.
Olum malmısınız siz amk sizin kafanız basmıyomu niye her olayı hükümete bağlıyosunuz sizin ben o beyninizi sikiyim.oturmayın lan o bilgisayar başında oraya buraya saydırmayın gelin siz yönetin bu ülkeyi.
olmayacak dua olsa da amin denilesidir.

koltuk giderse kelle de gider. ve ayrıca
imamhatipler kapatılsın
asgari ücretin 2.830 olduğu memlekette hiç şansın yok.
Meydanlardaki kurtuluş sözü.

Artık millet bunu haykırıyor.
Koca sözlükte bir kişi tayyip istifa yazamıyor.

Ben utanıyorum.
yapmayın, etmeyin!
sözlüğü kapattırmak mı istiyorsunuz?
ne demek tayyip istifa?

bakınız: Sosyal medyada "Çok önemli bir bakan Cuma günü istifa edecek." paylaşımını yapan Ali Tarakcı, "Yanıltıcı Bilgiyi Alenen Yayma" suçundan sevk edildiği Ankara 8. Sulh Ceza Hâkimliğince 26 Eylül 2026 tarihinde bir hafta önce tutuklandı.
yetmedi, Tarakcı'nın sosyal medya hesabına erişim engeli kararı verilirken, karar uygulanmak üzere Siber Güvenlik Başkanlığına gönderildi.
https://www.takvim.com.tr...yayma-sucundan-tutuklandi

https://www.youtube.com/shorts/ROpAXT7daKg
Böyle yaparak reisi çok üzüyorsunuz.
eksik slogan. 'recep tayyip erdoğan istifa' olacak.
Tayyip bi' git diyorum. Yeter artık! Bilal'i, Sümeyye'yi, Esra'yı ve tüm aile kabileni alıp Burak'ın yanına git! Senden başka koca ülkeyi yönetecek kimse yok mu ya? Yeter!
Nas var nas!

Faiz haramdır çünkü dolandırıcılık, fon vs. daha çok getiriyor.
Faiz haramdır çünkü rant daha çok getiriyor.
Ve evvela faiz haramdır çünkü müritler daha çok getiriyor.

Evet başlayalım mı? Bir olacağız iri olacağız...
Aman ha siz siz olun bu armut ağacının altında dört dönmeye devam edin. Belki size de düşer bir gün...
© copyright 2005 - 2026