altıncı nesil yazar. *
hastaneden kaçırılıp götçüler tarafından büyütülmemiş yazar. büyütülmüşü için (bkz: yeah beybi)
(bkz: taharet)
(bkz: avret)

fena çağrıştı.
animesever nesildaşım.
beni ilk karşılayan yazar olmayı zalise farkıyla kaçırmış nesildaşım. * *
hoşgördüm diyesimdir kendileri.
mısır mitolojisinde hamile kadınlar ve bebeklerin koruyucu tanrısı. lost dizisinde bu tanrının heykeliyle alakalı olaylar 5.sezon itibariyle işlenmiştir.

ayrıca yeni bir yazar. hoşgelmiş.
lost dizisinin hiçbir bölümünü izlememiş yazardır.
uludag sözlüğün, binlerce yazar ile chat yapmak amacıyla kurulmadığını tez zamanda öğrenmesi gereken yazar.
an itibariyle çaylaktır. sözlüğe bir kez daha hayran olmuştur.
ud çalması gereken çatlak bi yazar işte ya *
kedilerle kafayı bozmuş yazar.
kediler tarafından sıkıştırıldığını düşündüğüm yazar. **
kedilerle ilgili entarileri hiç de hoşuma gitmeyen yazar.
gelecekte, yeryüzünün efendisi olacak olan farelerin top'u olasıca satanist.
(bkz: tematik entry mode on)
nick altına arkadaşları tarafından entry girilmemesini üzülerek itiraf etmiş yazar.
hoş sohbet güzel yazar. arada anlaşamadığımız konular olsada konuşmak keyifli.

sarışın düşmanı bir de. oysa her şey belki farklı olabilirdi. -ühü- *
#5429834 no'lu entry'sinde kadınları erkeklerden üstün gören varlık. evet kadınlar rahimle şereflendirilmiştir; ama senin rahminin bir işe yaraması için, başka bir şeyle şereflendirilen erkeğe ihtiyacın vardır. ayrıca konuyla alakalı bir cem yılmaz tespitini sunmak isterim.
cem yılmaz*: 1400 yıldır erkeğe veriyolar gazı; 'sen süpersin, aslansın, erkeksin' diye. şimdi o 1400 yıllık gazı almaya çalışıyorlar.
cem yılmaz gibi basit bir insandan alıntı yapıp beni üzen yazarların varlığını nick altında hisseden yazardır.
güzel entrylerin yazarı, o sık sık tekrar ettigi güzel cümlesine de katılıyorum, pozitif ayrımcılık diye bir şey var kardeşim.

sözlüge deger katan insan.
(bkz: kurtlar vadisi izleyen geri zekalı modeli) başlığını açan gerizekalı ay pardon geri zekalı insanların varlığından haberdar olan kişidir. * * ayrıca televizyon izlemeye bile fırsatı olmicak kadar yoğun olan yazardır. ama boş zamanlarında bez bebek tercihidir.*
#5539735 no'lu entryme ithafen aklı sıra dalga geçtiğini düşünen sözlük bazında 6. nesil,insan bazında maalesef aynı nesilde bulunduğum zat.
kedilere sempati beslemeyen ve onlara karşı şiddet duyguları besliyen yazar. bu durum karambole girdiği için; satanist olduğundan şüphelendiğim yazar.
dobra yazardır. bu yüzden taktir edilesi kişi olmaktan gurur duyar.
© copyright 2005 - 2026