aramızda olmasından mutluluk duyduğum yazarımız...hoşgeldin. * *
nedeni belli olmayan sözlük tartışmalarının birinden kafamızı çıkarıp konuşmaya yüz tuttuğumuz zaman, tüm bunlara gülümseyecek hale gelmişiz baktık ki, işte şimdi o da burda. hoşgeldin diyorum kendisine.
benden sonra gelip de benden önce yazar olmuş yazar arkadaşım.*
burada yazar olduğunu öğrendikten sonra büyük sevinç yaşadığım, fikirleri ve duruşu ile her zaman saygı duyduğum, değerli dostum.. kısa zaman'da sözlükte güzel işler yapacağınada eminim. hoş gelmiştir.
tabutta rövaşata filminin soundtrackinden, babazula'ya ait olan güzelim müzik eseri.
uzaklardan gelmiş, haksızlıklara kendi üslubuyla başkaldırmış, rüzgarıyla beni de davet etmiş, saygı duyulası yazarkadaş.

(bkz: yoldaş)
babazula'nın sevilen bir şarkısı olması dışında sözlük kapılarından henüz girmiş kimsedir, yabancı durmasın, sözlük karşılama komitesi olarak ailecek burdayız biz.
sol framede nickini görünce girip bir entry yazasımın geldiği tecrübeli yazar kişisi.
eskilerden tanıdık bir sima olup, hoşgelmiştir....
gerçek tkp ve sip ayırdımına ciddi anlamda varmasını beklediğim, ışık gördüğüm yazar.
Uludağ sözlükle beraber gerçek yerini bulduğuna inanan, olmazsa olmaz yazarlardan. Özgün müzik tutkunu, sevgi ve his insanı. Ayrıca;
(bkz: devrimiçi)
sevecen, dost canlısı, takdire şeyan iyi yürekli güzel insan.
artık küstürdüğümü düşündüğüm bir selamı gelmez olan yazar kişisidir.
Tekrardan entry giriyor olması bünyemi mutlu etmiş xeval yazar.
yıllardır aramayan sormayan sonra da sözlükte hiç birşey olmamış gibim yüzsüz yüzsüz "nbr" diyen şerefsizin tekidir. *
arayanı arayan, aramayan için de under my penis november pasha diyen yazardır.
nitelikli yazı okumayı özlediğim bu dönemde, derdime derman olmasını umduğum martısever insan. görüşmeyeli uzun zaman olduğu bu yazının yazılması ile anlaşılmış, merhaba mahiyeti taşıdığı hatırlatılmasına gerek duyulmamıştır.
#4951147 numaralı entrysinden dolayı ellerine sağlık demek istediğim bilgili yazar.**
#15683903 incisözlüğün aselsan israillilere satıldı haberine inanacak kadar saf veya çocuk yazar.
© copyright 2005 - 2026