/15
Sözlükteki liseli yazar arkadaşlarımızdan.
sözlükteki ilk günlerim ve daha ilk bastan , sırf popüler olmak için zıt entryler girip , tatlı bir "muhalifcilik" oynayan bu adamı/madamı farkettim. ota boka *ikik-*okuk entryler girer , 1-2 oy alır ve inine çekilir. şuanki tespitlerim bunlar. bunu kim beslediyse artık bu zamana kadar hayret doğrusu.

dont feed the troll.
cümlenin sonuna belirli kelimeler koyan özentilerden. yaşasın donuz butonu.
klavyesinde "acik ve net" dugmesi olan yazar. her cumlenin sonuna bunu koymasi "en iyisini ben dusundum ve yazdim, kabullenin. en birinci benim." manasindadir.
benimki soyadımın .rar hali benim tarzımda bu. tarz mı bu yoksa mallık mı ben neyim.
Anlaşılamamıştır.
"Trollüktür." Zaman kaybetmeden donuza alınız.
görsel
yoktur. açık ve net.
1) antipatik olmak
2) ilgi çekmeye çalışmak

Not: biri şu zata ilgi fırlatsın acilen.
Sanırım sapıktır.
Sanırım troll bir yazar. Değişik kafa aşırıya kaçmadıkça yazsın dursun.
Bıktım. Açık ve net.
tarafsız bakıldığında komikli troll.
yani sürekli açık ve net yazması komiğime gidiyor.
yazdıklarını ciddiye alıp eksileyen malları görünce eminim mutlu oluyordur.
bir troll yazarcık.
Biraz ayımsı bir tiptir.
Yazdıklarının birbirini tutmaması ve çelişkili entarileriyle tanınan yazarcık.
sözlüğün en popüler, kaliteli, sevilen, zeki, ihtişamlı, ispiyoncu, deli dolu, kültürlü yazarıdır. objektiftir. açık ve net.
Donuz listemde olan yazardır. Çok boş muhabbet yapıyor kendileri açık ve net.

edit: birde açık oylamış sen pek bi şirin şeymişsin sen be .
Anladığım kadarıyla eksi rekoru kırmaya çalışmaktadır. Yaptığı trollukler çok yapma geliyor.
on birinci nesil yazar. açık ve net.
seni pataklamak istiyorum. açık ve net.

kürt milliyetçisi olan ala gavatın tekidir. entrylerini görünce çıldırdım, evladım olsa cebine eroin koyar krizi gelenlerin arasına salardım.
Troll. Ciddiye almayin.
kendine has bir tarzı(!) var, sözlüğü çöplüğe çevirmeye yemin etmiş galiba kendisi. daha nicki okumadan "bu tırt yazıyı yazsa yazsa o yazmıştır." diyorsun ve hiç yanılmıyorsun. kapalı ve bulanık.
açık ve netine sokayım yazarı.
https://clyp.it/kb31zvjx
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026