bugün
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak8
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- sözlük kızlarının ayak falları7
- sözlük kızlarının kombileri7
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- yazarların en muhteşem özelliği4
- ben aslında kızım7
- en köylü özelliğiniz3
- ctrlx abla12
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- 0 0 8'in sözlüğe gelmesi2
- tecavüze ceza önerisi3
- oytunkaran'ı özlemek6
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- antipanik8
- eski sevgiliye 6 yıl sonra mesaj atmak2
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
- mahallenin muhtarları çaydanlık2
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır4
- o son birayı içmek5
- yapay zekanın rüyaların esrarını çözmesi2
- yılan hikayesi erkan2
- ktç'nin beni açık oylaması2
- arkadaşlar bi durum mu var3
- kitap okuyan erkek10
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- benim liderim özgür özel dir3
- gocu31
- beş büyük kişilik özelliği3
- nervio abla6
- rastgele diyalog etkileşimi2
- bir kadının kalçalarına veya ayaklarına aşık olmak2
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- cilgincapkin7
- kolye4
- galatasaray4
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- kih kih kih diye gülen erkeklerin çekici olması5
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- nick değiştiren yazarlar5
- sözlüğün abazalarla dolması5
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir3
- cilgincapkin2'nin sarı teker olması4
- sedat pekmez adam mıdır5
- silvermist8
- erkeklerin fetişleri8
- çok osurmak4
- yapay zeka ile flört uygulaması prototipi2
- üniversite okumak5
tanrı benim için ne kadar olmasa da iyi bir sorgulayıştır.
hangi tanrı?
bence ikitane tanrı vardır... ilki sizsiniz... kendi kendimizin tanrısıyız.
ikincisi ise sorgulanabilir...
bence ikitane tanrı vardır... ilki sizsiniz... kendi kendimizin tanrısıyız.
ikincisi ise sorgulanabilir...
(bkz: kulsun)
tanrının kendisi için ne ifade ettiğini sorgulamış(!) ve yanıtını bulmuş olmanın coşkusuyla tanrıyı sorgulama haddini kendinde görebilmiş kişi söylemidir zira kişi tanrıyı kendi içine anlatabilmiş ve bunu beyninede kabul ettirebilmişse bu soruların cevabını hayatın kendisine sunmuş olduklarında bulabilir.
(bkz: tanrı senin için ne)
edit: tanrı ile kendisinin arasına girilmesini istemeyen bir insanın bu başlığı açmaktaki maksadı nedir? bu sözlükte başlığı açan bilir ki başlığı kendisine parsellemiş değildir. elbette buraya -her başlıkta olduğu gibi- isteyenler yazacak ve elbette -hakaret vari sözler içermedikçe- istediğini yazacaktır. kişi bir defter yaprağının satırlarına kocaman soru işaretleriyle yazmış gibi iç hesaplaşmalarını buraya dökmüşse artık bu özel olmaktan çıkmıştır. ve ne yazarın dediği gibi; benim için ayrılmış olduğu tayin edilen cennet bahçelerinden, onu izlemek gibi bir niyetim vardır ne de kimin kimi nerden izleyeceğine dair bir delilim.
küçük hesaplaşmalarımdan ürkek ürkek sıyrılıp bu denli büyük büyük şeyleri düşünmek her ne kadar beni korkutmuş olsada açıklamak zorundaydım.
(bkz: tanrı senin için ne)
edit: tanrı ile kendisinin arasına girilmesini istemeyen bir insanın bu başlığı açmaktaki maksadı nedir? bu sözlükte başlığı açan bilir ki başlığı kendisine parsellemiş değildir. elbette buraya -her başlıkta olduğu gibi- isteyenler yazacak ve elbette -hakaret vari sözler içermedikçe- istediğini yazacaktır. kişi bir defter yaprağının satırlarına kocaman soru işaretleriyle yazmış gibi iç hesaplaşmalarını buraya dökmüşse artık bu özel olmaktan çıkmıştır. ve ne yazarın dediği gibi; benim için ayrılmış olduğu tayin edilen cennet bahçelerinden, onu izlemek gibi bir niyetim vardır ne de kimin kimi nerden izleyeceğine dair bir delilim.
küçük hesaplaşmalarımdan ürkek ürkek sıyrılıp bu denli büyük büyük şeyleri düşünmek her ne kadar beni korkutmuş olsada açıklamak zorundaydım.
çok büyük ihtimalle hiç.o da benim için öyle. (bkz: hiçleşmek)
hepimizin aklından geçen, düşünmekten korktuğumuz, düşünüp bunu paylaştığımızda da ateist damgası yediğimiz, hatta sözlük çevrelerince troll olarak nitelendirilebildiğimiz düşünce biçimi.
hadi canlar itiraf edin, hiç mi kendi içinde çeliştiğiniz zamanlar olmuyor? sümme haşa allahın varlığını sorgulamıyoruz. he sorgulasak da bu sonuçta kişiyi ilgilendirir. zira her koyun kendi bacağından asılır.
bugün allah için ne yaptın? ne kadar olağan bir soru ise tanrı için ben neyim? de o kadar kendi içinde ve o kadar olağan bir düşünce biçimidir.
*
hadi canlar itiraf edin, hiç mi kendi içinde çeliştiğiniz zamanlar olmuyor? sümme haşa allahın varlığını sorgulamıyoruz. he sorgulasak da bu sonuçta kişiyi ilgilendirir. zira her koyun kendi bacağından asılır.
bugün allah için ne yaptın? ne kadar olağan bir soru ise tanrı için ben neyim? de o kadar kendi içinde ve o kadar olağan bir düşünce biçimidir.
*
tanrı için ifade edilen eşyanın açıklandığı cümledir.
(bkz: tanrı için ben kavalım)
(bkz: tanrı için ben davulum)
(bkz: tanrı için ben kavalım)
(bkz: tanrı için ben davulum)
sen O'nu ne olarak görürsen O da karşılığında öyle görür.
ne kadar yakınsan o kadar yakın, ne kadar uzaksan o kadar.
ne kadar yakınsan o kadar yakın, ne kadar uzaksan o kadar.
bokun laciverti.
(bkz: kul)
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar