bugün

yanaklari ayirmasıyla ünlü tekstil ürünü.
yıkanmayınca tuy toplama sorunsalını ortaya cıkaran ic camasırı.
herkes giymemeli arkadaş.
(img:#348743)
giyildikten sonra bi aynada bakmanızı öneririm zira bazılarınız çok komik görünüyor.
fiziğine uygun olmayan birinin topuklu ayakkabı, ya da streç blue jean giymesi gibi tanga da fiziğine uygun olmayan kişilerde iğreti durur. tabi sizin adınıza konuşuyorum, gözlemler bunlar.
poposu çok dolgun olmayan kadınlarda hakkaten kötü durmaktadır.
bi kız arkaşımın "yemişim lan böyle seksiliği hem çok rahatsız hemde sürekli insanın eli kıçına gidiyor ister istemez." diye tanımladığı bayan iç çamaşırı.
türk kızlarına yakışmayan giyecek.
görsel
brezilyanin dünyaya armağanı.
şüphesiz ki plajlarda ve hatta sokakta en çok görmek istediğimiz şeylerin başında gelir.
avrupa kadın donu.
bi kadın bunu nasıl giyer de rahat eder anlamak mümkün değil. bi de bunlar nasıl yüzüstü yatıyor amk.
en sevdiğim kadın çamaşırı.
bir sure sonra kadinlar tarafindan tercih edilmeyen don cesidi. ozellikle manitacilik evresinde bunu gozlemleyebiliyorsunuz... ilk 2 ay tangasina sahit oldugunuz hatun daha sonra bildigin don giymeye basliyor... zamanla bu surec pacali dona kadar gidiyor sanirim. cakal olum butun kizlar...
"hastasıyız tanga giyen poponun." (bkz: indigo)
taşıyanına göre iyidir.
kadınlar giydiğinde harika ve çok seksi görüntü verir. elbette dolgun kalçalı kadınlar giydiği zaman...

erkekler giydiği zaman...düşünmek bile istemiyorum!
eskiden götü görmek için donu aralardık, şimdi donu görmek için götü aralıyoruz.
kavram karmaşasına kurban giden don çeşidi. imiş. ben de yeni aydınlandım. şöyle ki;

http://en.wikipedia.org/w...e:Panties_styles_-_en.svg
"Belki de tam şurda küçük bir tanga yaşamaktadır." Ressam bob.
tanga mı popodan çıkar, yoksa popo mu tangadan çıkar.
tanga, kendi götüne yapışanı giymektir.
Sadece yan taraflari ip olan kadin alt ic camasiri. Arasina kacani icin (bkz: g string)
tangaya tango diyeni de görmüştür bu divane gönül.
© copyright 2005 - 2026