bugün
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak4
- sude sendromu4
- sözlük açsanız ismi ne olurdu7
- özenilen şeyler2
- intihardaki vücut pozisyonunu yatakta taklit etmek3
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- kızları en güzel olan şehir13
- 30 yaşına girmek5
- claudian clouds4
- devlet bahçeli2
- mauro icardi13
- hayatinin bittigini fark etmek2
- flört uygulamasında yazılımcı profili2
- silver ile evlenecek erkek52
- kemal kılıçdaroğlu2
- 3 eylül 2026 türkiye almanya voleybol maçı2
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- sırrı süreyya önder28
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- and the oscar goes to5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- affetmenin gücü6
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- sarapci koala58
- akrostişli şiir6
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- ey insan2
- ilişki yapmaya üşenmek6
- dün gece ne oldu13
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek2
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- hristiyanlık7
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- her şey bitti derken çalan şarkı2
- sözler köşkü6
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- ellerim bos gonlum hos28
- en sevdiğiniz sayı3
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- de niro vs pacino3
- kadın nefreti4
- sözlükteki satranç taşları4
herşeyi garip kutulara sokan,ürünleri marjinal olduğu kadar komikliğiyle de bilinen, yikandiktan sonra burusturularak kurutlumasi önerilen marka
cem boyner'in başarılı pazarlama taktiği.
yaratıcı ekibinin, kutuların içindeki kağıtlara yazdığı yazılarla insanları yaran marka.
(bkz: shipir dhama)
bravo denilecek aldığınız her üründe açıklama kısmında sizi gülümsetecek çoğunlukla gülümseme olayını abartacağınız anlara sebep olan seyyar karikatür dergisi denilebilecek ama böyleleri olmalı yaratıcılığı sağlam tutan kafalara ihtiyacımız var herşey aynı herşey sıradan olmamalı deditecek eğlenceli marka.
iç çamaşırları,tişörtleri,şalları,çantaları ve prezarvatifleri vardır.
iç çamaşırları,tişörtleri,şalları,çantaları ve prezarvatifleri vardır.
piyasandan silinmekte olan boyner markasını cem boyner'in t box gibi ürünleri çıkararak iyi bir pazarlama kampanyası ile tekrar gözde bir marka haline getirmesi.
travel-box olan ismini t-box olarak lanse ederek, harika bir pazarlama yöntemi ile harika bir fikrin piyasaya sürülmüş hali.
insanların yolculuk ederken valize eşyalarını sığdırmakta güçlük çekmeleri durumuna çözüm olarak sunulan, ancak bu durum pek algılanamayarak insanların reklamlarını çok beğenerek aldığı marka.aslında az yer kaplamasını sağlayarak valizproblemini ortadan kaldıran ama gittiğimiz yerden geri dönerken açılmış ve çok yer kaplayan halini ne yapacağız sorunsalına; "zaten ucuza satıyoruz at çöpe bi daha satın alırsın sonra" fikrini inceden aklımıza sokan boyner atağı.
ayrıca bir çok yerde yılın pazarlama tekniği, yılın ödülü gibi başarılara imza atmıştır.
insanların yolculuk ederken valize eşyalarını sığdırmakta güçlük çekmeleri durumuna çözüm olarak sunulan, ancak bu durum pek algılanamayarak insanların reklamlarını çok beğenerek aldığı marka.aslında az yer kaplamasını sağlayarak valizproblemini ortadan kaldıran ama gittiğimiz yerden geri dönerken açılmış ve çok yer kaplayan halini ne yapacağız sorunsalına; "zaten ucuza satıyoruz at çöpe bi daha satın alırsın sonra" fikrini inceden aklımıza sokan boyner atağı.
ayrıca bir çok yerde yılın pazarlama tekniği, yılın ödülü gibi başarılara imza atmıştır.
göt kadar kutuya dünyayı sıgdıran bir sistem.
yakında bunlardan ev filan da çıkaracaklar ondan korkuyorum.
t-box evleriniz iki üfürmeyle hazır.
kutudan çıkarın bir iki kere çırpın sonra arasından üfürün eviniz hazır.
ne lan bu.
yakında bunlardan ev filan da çıkaracaklar ondan korkuyorum.
t-box evleriniz iki üfürmeyle hazır.
kutudan çıkarın bir iki kere çırpın sonra arasından üfürün eviniz hazır.
ne lan bu.
yakında ev ve arabada vermesi muhtemel üründür.
-,99 kuruş ile biten fiyatlarda olan ürünlerinde paket içerisine 1 kuruş yerine 1 cent koyan firma. *
(bkz: firuzbey)
anlamsız paketlerde sadece güzel reklam kampanyaları sayesinde satış yapabilen firma.
(bkz: t box prezervatif)
her paketinden 1 avro cent i çıkan ilginç firma. aynı zamanda ucuz da.
boxerlerine yazdığı yazılardan bazıları.
(bkz: bu yazıyı okuyacak kadar yakınsan çok geç)
(bkz: tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır)
(bkz: bu yazıyı okuyacak kadar yakınsan çok geç)
(bkz: tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır)
(bkz: tutan come on)
espri yapabilen marka.
son olarak eski donunuzu getirin yeni donunuzu götürün * diyerek kampanya yapmış marka. siteside kendi gibi eğlencelidir.
bilmiyorum mail adresimi nerden buldular ancak her hafta, haftanın nanesi başlığı altında bana bikini vs. pazarlamaya çalışmaktalar. hala kavrayamadılar erkek olduğumu, "hmm bu bikini de bu kıza çok yakışmış-bu hiç olmamış", "oha kızın karnına bak ne kadar da güzel" deyip geçiyorum sürekli...
t leri koymaya yarayan marka. misal t cetvelleri, işte bu t box larda rahatlıkla taşıyabiliriz bu bızırları. süfer.
çok tatlı saatleri ve sexiii donları olan compact ürünleri olan marka.
içeriğini bilmeseydim:"ulan acaba x boxla ne alakası vardır bunun?" derdim heralde dediğim firmadır.
(bkz: ne diyorum lan ben)
(bkz: ne diyorum lan ben)
sıkıştırılmış ejderha nefesi çakmakları ayrı bir güzel olan marka.
1 al 8 öde gibi farklı kampanyaları bulunan ve bunu da "paranın ne önemi var! mühim olan insanlık." diyerek teşvik eden komik marka.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar