bugün

en doğrusu fazla umursamamakmış insanları ,hak etttiğinden fazla deger vermemekmiş...
birisi çıksın karşıma ağzımı burnumu, kafamı gözümü kırsın istiyorum. belki bir an da olsa unuturum kalp ağrımı. şöyle temiz bir dayak atsın. kapansın bilincim.
birisi çıksın karşıma ağzımı burnumu, kafamı gözümü kırsın istiyorum. şöyle temiz bir dayak hakediyorum çünkü.
her hafta daha haftasonundan planlar yapıp cuma akşamı takılalım diyen arkadaşlarımın hiç biri aramadı.üstelik ben yaklaşık bir on kişiyi aradım herkesin mi işi olur amk.koca ev bir ben kaldım.takılıcak muhabbeti güzel olan varsa buyursun.*
yalnızlığım beni çok seviyor.
O kadar mutsuzum ki...
Buraya kelimelerle yazamayacak derecede sözlük. Bıktım artık hergün aynı yerleri görmekten, aynı gereksiz insanlarla muhattap olmaktan. Sitemlerimden, kaprislerimden, gözyaşlarımdan da bıktım. Mutlu olmayı beceremiyorum. Olmuyor işte... Evet çevremdekiler değil ben suçlusuyum bu durumumun.
arkadaşım kardeşine doğum günü hediyesi almak için para biriktirdiğini bu yüzden öğlen yemek yemediğini söyledi. içim bir buruk oldu sözlük.
bi arkadasimin baligini oldurmustum. vicdan azabi cekiyorum hala. bilerek ve isteyerek oldurdum kazara falan degil. onla cok ilgileniyodu kiskandim ve oldurdum. ruh hastasiymisim demek ki o zamanlar.
tam anlatmak istediğimi anlatan yazı.
--spoiler--
Hani hep "konuşmaya çok ihtiyacım var" diyoruz ya ,aslında konuşmaya değil de herhangi birine ihtiyacımız var.
Belki yanında susabileceğimiz biri,
Belki omuzuna yaslanıp öyle durabileceğimiz biri,
Belki aynı şarkıyı aynı anda dinleyebileceğimiz biri,
En çok böyle biri olmalı,

ne sevgili ne arkadaş
Benim hiç kaybetmekten korkmadığım biri olmalı yanımda.

--spoiler--
sana söyleyemiyorum ama hala seni seviyorum.
Bağlanmayacaksın demiş Can YÜCEL.. Körü körüne bağlandığım için kalbimi, akıllanmayıp peşinden gittiğim için beynimi sikeyim!!
bazen içimden sadece jamiryooooğğğğ diye haykırasım geliyor.
hani kusmak vücudun savunma mekanizmalarından biri ya sözlük, zararlı olanı atmak için en son seçenek olarak bu yolu kullanıyor ya, işte zihnin de böyle bir mekanizması olaydı keşke. silip atabileydik istediklerimizi. böyle bir imkanım olaydı tek bir dönemi silerdim zihnimden. çok şey istemiyorum yani. neyse sal sözlük.
anam avradım olsun bu düğümü çözeceğim!
en çok sevdiğim şey yemek yemek. beni tek bu eylem mutlu ediyor. yemek yerken ki mutluluğu hiçbir insan vermiyor.
(bkz: obez değilim)
herkese itiraf ediyorum, bir defasında okul hocamın arabasının lastiklerinin havasını indirmiştim sebebi ise bana zayıf vermesi.
rakının bir insanlık tarihinde icat edilen en güzel şey olduğunu düşünüyorum.
bugün bir kez daha emin oldum ki ben çok güzel bir arkadaş edinmişim kendime.pek tatlı,pek sevimli.her neyse iyi ki tanımışım seni.*
kafasına silahı dayamaktan daha beter bir tehdit var olum ,eline sıcak ağda bandını alıp,kaşlarına yapıştırmakla tehdit etmek,aman allahım! 'ettim'.
onu sevmediğimi biliyorum ama ona bir şekilde bağlıyım bunu da biliyorum. umarım sevmemem galip gelir...
uludağ üniversitesinden nedenlerimde olsa başka bir üniversiteye geçtiğime çok pişmanım.
tanışmak istediğim onca insan, girmek istediğim onca ortam vardı. hepsiyle olmasa da bir çoğuyla tanıştım, vakit geçirdim. ve anladım ki, hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil. çok eğlendiklerini düşündüğüm adamlar sadece eğlendiklerini sanıyorlar. muhabbetleri bir o kadar sıkıcı, arkadaşlıkları bir o kadar iğrenç.
insanları tanımamak bazen daha iyi. en azından haklarında iyi şeyler düşünüyorsun, gerçek yüzlerini görme şansın olmuyor. insanlara biraz olsun güvenmek için bir nedenin daha oluyor.
Gurur ve yalnizligi alip alip biriktiriyorsun.
Once cok keyif veriyor. Insan ozgur hissediyor.
Sonra bir bakiyorsun elinde yine sen varsin.
Sadece sen.
Baskalarina yer kalmamiscasina.
Ve umutsuzca birinin gelip sana sahip cikmasini istiyorsun.
Her seyle tek basina basa cikmasini ogrenmis biri icin zor hayatina tekrar birini almak.
Yatagina almak kolay. Sofrana almak kolay. Ama hayatina almak zor.
Tek basina verdigin her kararda zorlasiyor.
Kendi elinden tutman gereken her anda zorlasiyor.
Ve sen gururu hice sayip yalnizligindan kurtulmak istiyorsun.
Ama onlari kaybetmek de en az kazanmasi kadar zor.
şuan dila hanım izliyorum sözlük düşün yani okadar düştüm çok fena çok.
Bu akşam bir garip dünya ya. En azindan benim için oyle oldu. Hastayim sanirsam biraz. Bugün dinlensem iyi olucak. Birde itirafim olucak;

Metrobuse binince yer ararken yolun tam ortasinda duran insanlara sesleniyorum, bindiniz metrobuse iyi guzel neden yer secersin arkadas gec otur bir yere. Oracikta dovmek istiyorum boylelerini ama genelde yasi belli bi seviyeyi gecmis insanlar saygi duyuyorum onlara.

iyi geceler sözlük.