bugün
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın13
- yazarların mezun olduğu okullar4
- yoğurt10
- rafadan yumurta kaç dk olmalı4
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır9
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı20
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- korku filmleri3
- dövmesi olan erkek7
- sevilen kadının topuklarını öpüp ısırmak7
- atm'ye ateme diyen hanzo12
- jagermeister4
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık4
- düzce3
- metres ilişkisine eğilimli erkek7
- düşünen her insan ateisttir3
- sözlüğe nude atar mısınız6
- din kardeşimiz filistin4
- çorabın tekini yutan çamaşır makinesi2
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı16
- tai lung'un kız halini kıskanıyor olmam6
- sigarayı günde 1 dala düşürmek4
- sözlüğe vücudunun fotoğrafını atan kadınlar5
- salat namaz değildir2
- kurtuluş savaşında tekkeler2
- yaşlılık belirtileri3
- baş ağrısı5
- deve sidiği elle mi bardakla mı içilir2
- sözlüğün namus bekçileri5
- falıma bakmak isteyen sözlük yazarları5
- isminiz nasıl konuldu4
- ismet türkiyeye neyle geliyor sorunsalı6
- saraca finch house19
- nasreddin hoca'nın eşeğine kayyum olarak atandım2
- sözlük kızlarının bikinili fotoğrafının olmaması7
- karton toplayan çaylak2
- burçlara inanmak6
- tesera2
- aykolik moderatör olsun kampanyası6
- arkadaşlar bana kızdınız mı4
- seni ne mutlu eder6
- 40 yaş altı sözlük bebeleri11
- velvet35
- sözlük yazarlarının iğneleri2
- sadece arkadaşlarını oylayan yazar5
- velvet hanıma bulaşanı pis ederim sözlük5
- sözlükte kavga bile çıkmaması7
- burçlara inanan erkek5
- sözlük kızlarının 30 luk teyzeler olması9
- avrupa'nın 3 dev savunma projesi2
eh, adamlar 2025 te çektikleri filmin adını yine superman diye lanse edince, başlığı da bu şekilde açmak icap etti.
yönetmenliğini bu kez James Gunn ın yaptığı, yine, James Gunn ve Jerry Siegel, Joe Shuster senaryosunu yazdığı 2025 yapımı yeniden uyarlama filmi.
superman olarak bu kez başrolde David Corenswet ı izleyeceğiz. elbette Henry Cavill gibi bir adamdan sonra bu rolü almış olması kendisi için bir risk.
henry cavill çitayı arşa çıkarmıştı.
ben ayrıca fragmanlardaki superman kostümüne de çok ısınamadım. sanki çelik adamın kıyafeti daha bir etkileyiciydi.
ayrıca lois lane rolünde Rachel Brosnahan ı izleyeceğiz fakat kadının ismi imdb de, oyuncu kadrosu içerisinde ilk sayfada yok. enteresan.
film 11 temmuz 2025 te gösterime girecek.
buyrun fragmanı da buradan izleyelim
https://www.imdb.com/vide...4&ref_=tt_ov_pr_ov_vi
yönetmenliğini bu kez James Gunn ın yaptığı, yine, James Gunn ve Jerry Siegel, Joe Shuster senaryosunu yazdığı 2025 yapımı yeniden uyarlama filmi.
superman olarak bu kez başrolde David Corenswet ı izleyeceğiz. elbette Henry Cavill gibi bir adamdan sonra bu rolü almış olması kendisi için bir risk.
henry cavill çitayı arşa çıkarmıştı.
ben ayrıca fragmanlardaki superman kostümüne de çok ısınamadım. sanki çelik adamın kıyafeti daha bir etkileyiciydi.
ayrıca lois lane rolünde Rachel Brosnahan ı izleyeceğiz fakat kadının ismi imdb de, oyuncu kadrosu içerisinde ilk sayfada yok. enteresan.
film 11 temmuz 2025 te gösterime girecek.
buyrun fragmanı da buradan izleyelim
https://www.imdb.com/vide...4&ref_=tt_ov_pr_ov_vi
Bu film çok sevildi.
Oyuncu seçimleri de gerçekten çok yakındı (Hawkgirl hariç)
SJW ve Woke saçmalıklarına da çok fazla girişmediler.
Oyuncu seçimleri de gerçekten çok yakındı (Hawkgirl hariç)
SJW ve Woke saçmalıklarına da çok fazla girişmediler.
çöp film.
ben izlemedim.
ben izlemedim.
izlemediğin film nasıl çöp oluyor o zaman!
3-12 yaş aralığı için Muazzam güzel film olmuş.
13 yaş ve sonrası vakit kaybetmesin. sözlük, ben hayatımda bu kadar kötü Superman izlemedim.
zaten Henry cavill sonrası son derece kuşkulu ve ön yargılıydım filme karşı. eksik olmasınlar beni yanıltmadılar.
bir kere Her şeyden önce, filmi DC değil de Marvel çekmiş gibi amk. dc nin o gerçeğe yakın, koyu, depresif ekran modu, yerini marvelin rengarenk, panayır gibi görsellerine bırakmış. son süperman animasyon filmi bundan daha az rahatsız ediciydi.
Küçük bir paragrafta Süpermen'in kostümüne açmazsak olmaz. Çelik Adam filmindeki kostümden sonra Bu filmde Superman'e baya çarşamba pazarı malı giydirmişler. Kostümün bu kadar sikko oluşunu gözden kaçırmış olamazlar, mutlaka bizim bilmediğimiz veya göremediğimiz bir şey vardır deyip devam ediyorum.
Bir de artık şu evrenlerin birleşme muhabbeti iyice kabak tadı verdi amk. Green Lantern, MR trafik falan O nedir arkadaş öyle Superman filminde. Superman dediğin yarı tanır gibi bir adam. diğerleri filmde çok sığ duruyor.
Lois lane kıyaslamasına hiç girmiyorum bile, filmde ne bir karakter derinliği ne de geçtiğimiz filme göre görsel olarak artı kazandırmış biri vardı.
Sonuçta, konusuyla, zekasıyla, görseliyle bombok bir film olmuş. puan verecek olsam sırf marka değerine ayıp olmasın diye 5/10 veririm.
13 yaş ve sonrası vakit kaybetmesin. sözlük, ben hayatımda bu kadar kötü Superman izlemedim.
zaten Henry cavill sonrası son derece kuşkulu ve ön yargılıydım filme karşı. eksik olmasınlar beni yanıltmadılar.
bir kere Her şeyden önce, filmi DC değil de Marvel çekmiş gibi amk. dc nin o gerçeğe yakın, koyu, depresif ekran modu, yerini marvelin rengarenk, panayır gibi görsellerine bırakmış. son süperman animasyon filmi bundan daha az rahatsız ediciydi.
Küçük bir paragrafta Süpermen'in kostümüne açmazsak olmaz. Çelik Adam filmindeki kostümden sonra Bu filmde Superman'e baya çarşamba pazarı malı giydirmişler. Kostümün bu kadar sikko oluşunu gözden kaçırmış olamazlar, mutlaka bizim bilmediğimiz veya göremediğimiz bir şey vardır deyip devam ediyorum.
Bir de artık şu evrenlerin birleşme muhabbeti iyice kabak tadı verdi amk. Green Lantern, MR trafik falan O nedir arkadaş öyle Superman filminde. Superman dediğin yarı tanır gibi bir adam. diğerleri filmde çok sığ duruyor.
Lois lane kıyaslamasına hiç girmiyorum bile, filmde ne bir karakter derinliği ne de geçtiğimiz filme göre görsel olarak artı kazandırmış biri vardı.
Sonuçta, konusuyla, zekasıyla, görseliyle bombok bir film olmuş. puan verecek olsam sırf marka değerine ayıp olmasın diye 5/10 veririm.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar