bugün

superman 2025

3-12 yaş aralığı için Muazzam güzel film olmuş.
13 yaş ve sonrası vakit kaybetmesin. sözlük, ben hayatımda bu kadar kötü Superman izlemedim.
zaten Henry cavill sonrası son derece kuşkulu ve ön yargılıydım filme karşı. eksik olmasınlar beni yanıltmadılar.

bir kere Her şeyden önce, filmi DC değil de Marvel çekmiş gibi amk. dc nin o gerçeğe yakın, koyu, depresif ekran modu, yerini marvelin rengarenk, panayır gibi görsellerine bırakmış. son süperman animasyon filmi bundan daha az rahatsız ediciydi.

Küçük bir paragrafta Süpermen'in kostümüne açmazsak olmaz. Çelik Adam filmindeki kostümden sonra Bu filmde Superman'e baya çarşamba pazarı malı giydirmişler. Kostümün bu kadar sikko oluşunu gözden kaçırmış olamazlar, mutlaka bizim bilmediğimiz veya göremediğimiz bir şey vardır deyip devam ediyorum.

Bir de artık şu evrenlerin birleşme muhabbeti iyice kabak tadı verdi amk. Green Lantern, MR trafik falan O nedir arkadaş öyle Superman filminde. Superman dediğin yarı tanır gibi bir adam. diğerleri filmde çok sığ duruyor.

Lois lane kıyaslamasına hiç girmiyorum bile, filmde ne bir karakter derinliği ne de geçtiğimiz filme göre görsel olarak artı kazandırmış biri vardı.

Sonuçta, konusuyla, zekasıyla, görseliyle bombok bir film olmuş. puan verecek olsam sırf marka değerine ayıp olmasın diye 5/10 veririm.
© copyright 2005 - 2026