bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin8
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- eski dizileri izlemek3
- gammaz olmuşum13
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gecenin şarkısı4
- bizim delilere bakayım4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ses yakışıklılığı2
- gençler iş beğenmiyor3
- pazarda su satmak2
- ona bir cümle bırak4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gazlamak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- gocu26
- şato3
Her gün yaptığım şey. Suyun tadını sevmiyorum aq bi sevemedim gitti. Zehir iciyomus gibi zorla içiyorum.
gözünün önünde değildir. gözden uzak olan...
bir arkadaşım su içmeyi unutmamak için saat başı alarm kurmuştu, gün geçtikçe alarmları ertelemeye başlayınca da duvar kağıdına 1.5 lt lik erikli su fotosu koydu. neden erikli diye sordum. Saka'nın sırası değil dedi. güldürmedi ama düşündürdü. Suyu duvar kağıdı yapmak su içmeyi unutanlar için muhteşem fikir. o gün bugündür su içmeyi unutan herkese anlattığım hikaye.
iş yerinde sürekli çay kahve içince ayriyeten su içmek insanın aklına gelmiyor.
Yanıbaşınızda, suya para mı verilir aq demeden sürekli bulunduracağınız pet şişe su ile aşabileceğiniz durum. Bunlar hep eskiden edinilmiş alışkanlıklar. Suya para verilir hatta suya para verilmelidir evet.
Arkadaşlar suyunuzu için lütfen. Dehidrasyon vücutta baş ağrısı, yorgunluk yapıyor, cildinizin kurumasına neden oluyor. Günde en az 2 litre su içelim.
Ay şimdi aklıma geldi. Telefonuma su içmemi hatırlatacak bi uygulama indirdim. Bugün su içtin mi diye bildirim yolluyor. Gördükçe su içiyorum. işe yarar bi uygulama.
Ay şimdi aklıma geldi. Telefonuma su içmemi hatırlatacak bi uygulama indirdim. Bugün su içtin mi diye bildirim yolluyor. Gördükçe su içiyorum. işe yarar bi uygulama.
benim için demans olduğumun ve tedaviye ihtiyaç duyduğumun göstergesidir. su benim için bir yaşam. ailem bile çok su bitirmemden şikayetçi.
küçükken de durum tam tersiydi; su içmeyen, iştahsız boğazsız bir çocuktum. okula hiçbir zaman su götürmezdim ve yeterli beslenmediğim için sık sık hasta olurdum.
küçükken de durum tam tersiydi; su içmeyen, iştahsız boğazsız bir çocuktum. okula hiçbir zaman su götürmezdim ve yeterli beslenmediğim için sık sık hasta olurdum.
Böbrekler ele verilince hatırlanır.
sıklıkla yaşadığım tehlikeli eylem.
vücutta suyu az aldığınız zaman farkına varıp varmadığınız pek çok sıkıntı tetiklenir. günlük çay kahve gibi şeylerle su ihtiyacı bastırılsada bol bol içilmezse uzun vadede 3 ün 1 ini alırsınız.
bunu önlemek için baş ucunuza şöyle bir suluk koyarsanız içme isteği geliyor denendi başarılı.
görsel
vücutta suyu az aldığınız zaman farkına varıp varmadığınız pek çok sıkıntı tetiklenir. günlük çay kahve gibi şeylerle su ihtiyacı bastırılsada bol bol içilmezse uzun vadede 3 ün 1 ini alırsınız.
bunu önlemek için baş ucunuza şöyle bir suluk koyarsanız içme isteği geliyor denendi başarılı.
görsel
öldüğüm andır. su benim için bir yaşam. sürekli içiyorum.
Üç günde bir bardak yetiyor.
Günde 2,5-3 litre içerek giremediğim gruptur. Nasıl unutulur be su içmek aklım almıyo.
Kış aylarında yaşanan durumdur.
hiç aklıma gelmiyor ki unutmam da mümkün olmuyor dediğim olay.
günlük hayatın koşuşuturması yüzünden su ihtiycaını karşlamayan insan eve dönp yemek yedikten sonra aşırı susar. bi kaç koca bardağı ard arda içtikten sonra oha lan ben bu gün hiç su içmemişim der. ve yanında hep 1 şişe su bulundurma kararı alır.
oruç tutulduğunda susuzluktan yanmaya sebebiyet verir ve orucu bozdurmaya iter adamı.
üşengeçlikten kaynaklanır. ileride büyük böbrek problemlerine yol açabilir. masaüstü arka planına bir bardak su koyma sebebimdir*.
güncel Önemli Başlıklar