bugün
- türk vatandaşları türktür8
- true'nin acile kaldırılması8
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci7
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- ilk öpüştüğüm kız6
- giysi fiyatlarının uçması2
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- türkiyeli olmak2
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler3
- almanyada çok insan öldü haklı mıydı4
- rus milfi3
- bebek katili4
- gogo yubari ile okul gezisinde yanyana düşmek2
- putin türkmüş2
- koreli ucube ile evlenen kadın3
- mahalle kültürünün yok olması2
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı20
- osuruktan şiirler41
- burası instagram değil sözlük4
- adana kebap10
- dünya asla vazgeçme günü4
- hepsi rüyaymış diye 10 yaşında uyanmak2
- rusya'dan ingiltere'ye iha tehdidi2
- haftanın gammazları listesi26
- akrabayı engelleme havası2
- şu an sizi ne mutlu ederdi3
- gece pencereyi açık unutup yatmak5
- muadil ilaç2
- ince memed3
- türkiyenin ukraynaya füze satışına putin uyardı3
- uzaylılara açıklamakta zorlanacağımız şeyler2
- günün tweeti2
- tulumba tatlısı6
- zeynep bastık'ın beyaz külodu2
- devlet eliyle eğitim zorunluluğu2
- arkadaşlar sizce bu balık mı rihanna mı3
- içimi dostuma döktüm umarım başkalarına anlatmaz2
- dünyanın sonunun fon müziği2
- her şeyi hatırlayan insan2
- eyvah karakollara düştük2
- bir şeyler söyle6
- insanın ilkel olduğunu kanıtlayan hede2
- kimi yahudiler2
- kanal ayarlama 1500 lira11
- ben geldim kerkenezler18
- başa dönüp aynı hataları yine ama daha iyi yapmak2
- sözlükten soğuma nedenleri17
- irfan can kahveci4
sanki bir yerden tanıdık bi nick...
dönüş mü yapmış ne*
dönüş mü yapmış ne*
Yeni nickini tarz'a mesaj olarak atmıştır. Açık ve net.
yahu sözlük gibi anonim bir ortamda neden gizlensin ya da neden gitsin sorusuna cevap aranmalıdır. ne güzel yazıyordu yahu... üzüldüm yeminne...
aslında iyi yazardı.pireye kızıp yorganı yaktı.kendisine okuyorsa mesajım var
ey ruh geldinse üç defa vur.
ey ruh geldinse üç defa vur.
Hiç de bile riyakar kadar itici bir insan değildi. Melekti hatta bak. Ben severdim. Aynada öperdim falan. Çok tatlıdır, keşke ölse!
ne içiyorsunuz siz yahu denen nickaltıdır. gitmiş birinin ardından bu kadar konuşulmaz tanımam etmem.
vay arkadas!
su kadini neden bu kadar kiskaniyorsunuz ben anlamiyorum ki? kadini ayri kiskaniyor, erkegi ayri. oglum kendinize gelin lan. once bir ayna da kendinize bakin. evli barkli, colugu cocugu olan, sosyal statusu ve isi gucu guzel olan iyi kalpli bir kadin lan bu. sadece egleniyor, iste ki stresini, gunun can sikintisini geciriyor burada. hepinizin de yaptigi gibi. nedir bu kiskancliginiz anlamiyorum ki ben.
bir cogunuzun hastahaneye dustugunde basinda saatlerce ilgilenecek kadar harika bir meslegi olan insana bu derece yuklenmeyin ayiptir.
burasi yalnizca size ozgur bir platform degil, sen nasil ozel mesajla herkese yuruyorsan, yatacak hatun ariyorsan, vermeyeni zorluk cikartani burada teshir edecek kadar alcalabiliyorsan bu kadinin sadece eglenme maksatli yazdigi seyler neden gotunuze batiyor lan?
az insan olun amk ya.
birisi cikar psikolojik sorunlari var der, birisi cikar yasli der. evet 37 yasinda akli basinda bir cogunuzdan daha iyi birisi. sahsen taniyorum, cokta severim kendisini. ama dusundugunuz gibi erkek meraklisi, sik meraklisi degil yani.
su kadina laf sokup, iftira atanlarin bir cogu parklarda araba icinde oral seks yapiyor. neyse, hic tarzim degil bu tarz seyler yazmak ama harbiden ayip yani yaptiginiz.
sen de uslu dur biraz!
su kadini neden bu kadar kiskaniyorsunuz ben anlamiyorum ki? kadini ayri kiskaniyor, erkegi ayri. oglum kendinize gelin lan. once bir ayna da kendinize bakin. evli barkli, colugu cocugu olan, sosyal statusu ve isi gucu guzel olan iyi kalpli bir kadin lan bu. sadece egleniyor, iste ki stresini, gunun can sikintisini geciriyor burada. hepinizin de yaptigi gibi. nedir bu kiskancliginiz anlamiyorum ki ben.
bir cogunuzun hastahaneye dustugunde basinda saatlerce ilgilenecek kadar harika bir meslegi olan insana bu derece yuklenmeyin ayiptir.
burasi yalnizca size ozgur bir platform degil, sen nasil ozel mesajla herkese yuruyorsan, yatacak hatun ariyorsan, vermeyeni zorluk cikartani burada teshir edecek kadar alcalabiliyorsan bu kadinin sadece eglenme maksatli yazdigi seyler neden gotunuze batiyor lan?
az insan olun amk ya.
birisi cikar psikolojik sorunlari var der, birisi cikar yasli der. evet 37 yasinda akli basinda bir cogunuzdan daha iyi birisi. sahsen taniyorum, cokta severim kendisini. ama dusundugunuz gibi erkek meraklisi, sik meraklisi degil yani.
su kadina laf sokup, iftira atanlarin bir cogu parklarda araba icinde oral seks yapiyor. neyse, hic tarzim degil bu tarz seyler yazmak ama harbiden ayip yani yaptiginiz.
sen de uslu dur biraz!
(bkz: yalayan çıksın başlık kasıyor)
bir yazar.
bir yazar.
Ben sürekli asılıyorum kendisine o da bana yanık.
kimsin seenn..
kanatlıdır şu dönemlerde.
Sozlugun sozluk oldugu zamanlardan yazar. Nerde o eski ramazanlar !?
Gitti, daha döner mi bilinmez.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar